Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Till salu

= Antal rum
= Boarea
= Biarea
= Tomtarea
= Avgift
= Pris

KULLADAL
Kulladalsgatan 8a

Genomgående trea med balkong i söderläge

På andra våningen i ett av Brf. Per Albins Hems låghus möter vi denna genomgående och ljusa trea med totalrenoverat kök och balkong i söderläge. Både kök och vardagsrum är väl tilltaget i storlek och har gott om plats för flera möblemang. Här erbjuds även två sovrum samt både badrum och separat gästtoalett. Det är en mycket välskött föreningen som dessutom äger tomten/marken. Föreningen är belägen mitt i lugna och populära Kulladal där man har gångavstånd till förskolor och grundskola. Med endast några minuter på cykel så når man grönskande Pildammsparken och köpcentret Mobila åt ena hållet samt Emporia åt andra hållet.

3 rum 84 m2 5 192 kr/mån 1 595 000 kr
SÅLD! - HYLLIEBY / DJUPADAL
Stamdikesgatan 1

Enplans kedjehus på friköpt hörntomt!

I Hyllieby, på friköpt hörntomt ut mot grönområde möter vi detta Wihlborgshus, ett enplans kedjehus. Här möts vi av goda sociala ytor med vardagsrum som ligger i vinkel med det separata matrummet/ biblioteket. Från den sociala avdelningen finns det utgång till det inglasade uterummet som även erbjuder en kamin. Huset erbjuder idag tre sovrum och ett allrum med möjlighet till att återskapa fler sovrum för den som önskar samt både badrum, gästtoalett och SPA-avdelning med bastu och dusch. Fastigheten erbjuder även en lättskött trädgård som vetter mot söder och väster. Här erbjuds även ett dubbelgarage.

6 rum 162 m2 60 m2 430 m2 5 450 000 kr
SÅLD - KLAGSHAMN
Lagunavägen 6

Poolvilla med Inrett annex i Klagshamn!

På lugna Lagunavägen i Klagshamn möter vi denna friliggande poolvilla med anor från tidigt 1900-tal, som även erbjuder ett separat inrett annex . Det inredda annexet gör att den totala upplevda bostadsytan uppgår till ca. 190 kvm. Fastigheten med sina bi-byggnader är perfekt för den stora familjen och generationsboende eller kanske för företagaren. Fastigheten som är sammanslagen har en av områdets större tomter med en extraordinär utemiljö, som erbjuder en varierande trädgård med bl.a. olika sittmiljöer, inglasat uterum och poolområde med poolhus. Huvudbyggnaden erbjuder bl.a. goda sällskapsytor där kök, matplats och vardagsrum ligger i en modern öppen planlösning samt möjlighet till fyra sovrum. Annexet är inrett som en separat bostad med bl.a. kök, vardagsrum och sovavdelning samt separat tvättstuga med dusch och bastu. En unik fastighet som måste upplevas på plats, välkomna på visning!

6 rum 132 m2 995 m2 6 300 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / ÖN
Sundholmsgatan 13

Etagevåning med takterrass.

Vi tar hissen upp i huset, där vi möter denna moderna etagevåning med både balkong och en privat takterrass. Denna bostad med villakänsla erbjuder ett entréplan med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum varifrån man når balkongen. Här finns även ett badrum med separat tvättavdelning. En trappa upp finner vi våningens privata takterrass. Här på ovanvåningen ligger även två sovrum och ytterligare en toalett. Nu erbjuds en extraordinär bostad på eftertraktade Ön, i välskötta Brf. Sundholmen 1, en förening som äger marken. Föreningen erbjuder sina medlemmar möjlighet att hyra p-plats i garaget eller utomhus. Här bor du såsom i ett hus, fast på taket. Helt enkelt en våning som måste upplevas på plats.

3 rum 94 m2 5 779 kr/mån 4 450 000 kr
SÅLD! - ELINELUND / LIMHAMN
Räfsgatan 23

På femte och översta våningen så möter vi denna ljusa och kvadratsmarta IKANO-våning

På femte och översta våningen, i detta Svanenmärkta hus, möter vi denna ljusa tvåa på bästa läge med öppen och fri utsikt. Denna nyproducerade våning som står klar för inflytt i april 2023, den erbjuder ett modernt och stilrent boende. Vi möter genomgående klassiskt skandinaviskt ljusa toner med bl.a. flytande vitlaserad ekparkett och släta vitmålade väggar. Denna kvadratsmarta bostad har ett kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet, en rymlig balkong som vetter mot söder och ett stort sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Lägenheten är belägen i Brf. Grönska på Limhamn, här bor du med fri utsikt över Elinelundsparken och öppen vy mot kalkbrottet. Med endast ett par minuters promenad så når man närmsta matbutik och kommunikation samt fina rekreationsområde. Tillfälle att köpa nyproduktion, men utan väntetid!

2 rum 44 m2 3 692 kr/mån 1 795 000 kr
SÅLD! - BUNKEFLOSTRAND
Stenöregatan 75

Friliggande villa med friköpt tomt i söderläge

I Bunkeflostrand och kvarteret Strandängen möter vi denna friliggande villa, på friköpt tomt i söderläge. Ett mycket välplanerat Skanska hus, en optimal villa för familjen på havsnära läge. Huset erbjuder en privat ovanvåning som bl.a. erbjuder tre sovrum och badrum. En bottenvåning med stort vardagsrum, matrum och kök samt både tvättstuga och badrum. För den som önskar så kan man bygga om för att skapa en modern öppen planlösning och ev. skapa ytterligare ett sovrum. Den uppväxta och lättskötta trädgården omsluter huset och erbjuder idag två uteplatser, en stenlagd som vetter mot söder och en på träddäck som vetter mot väster. Här finns även en biluppställningsplats och carporten med förråd. Den optimala villan för familjen!

5 rum 122 m2 476 m2 4 995 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / DRAGÖRKAJEN
Övägen 6b

Genomgående trea med balkong i söderläge

I eftertraktade Brf. Dragörkajen finns nu denna ljusa, luftiga och stilrena våning. Vi möter en bostad som är sobert inredd i Skandinaviska ljusa toner. Planlösningen erbjuder två separata sovrum som ligger i varsin del av lägenheten. I hjärtat av lägenheten möter vi en modern öppen planlösning med kök och matplats, som med en bardisk knyts ihop med vardagsrummet. Från vardagsrummet så når man den skyddade balkongen som vetter ut mot Dragörkajen i söderläge. Det är ett idealiskt och bekvämt boende i en mycket välskött förening, som erbjuder garage till sina medlemmar.

3 rum 78 m2 4 520 kr/mån 3 625 000 kr
SÅLD! - GAMLA LIMHAMN / LIMHAMN
Getgatan 5

Gathus på lugnt läge i gamla Limhamn med friköpt tomt i väster!

På lugnt läge i gamla Limhamn möter vi detta ljusa och luftiga gathus, ett radhus i tre plan. Huset erbjuder idag en bottenvåning med kök, matplats vardagsrum samt gästtoalett och tvättstuga. På andra våningen finns fyra sovrum, ett rymligt badrum och flera klädkammare. Tredjevåningen består idag av ett mycket ljust allrum. När huset byggdes så var det valbart att inreda detta våningsplan med ytterligare två sovrum och ett badrum. Trädgården, som är lättskött, vetter åt väster och har en stenlagd uteplats samt gräsmatta. Från trädgården så når man det fristående garaget och biluppställningsplats som även nås från gången mellan Getgatan och Högerudsgatan. Detta är en bostad för den stora familjen, för företagaren med kontor i hemmet eller kanske som ett generationsboende. Här bor du mitt på Gamla Limhamn, med endast några minuters promenad till Limhamn centrum. Renoveringsbehov föreligger!

6 rum 176 m2 7 m2 225 m2 5 950 000 kr
SÅLD! - HYLLIEBY / DJUPADAL
Boställsvägen 36

Enplans kedjehus i Hyllieby!

På friköpt tomt, i Hyllieby på lugn gata möter vi detta 60-tals stenhus, ett enplans kedjehus med vidbyggt garage. Bostaden erbjuder ett kök med access till grovkök samt både badrum och gästtoalett, tre sovrum och vardagsrum med utgång till den uppvuxna trädgården som vetter mot sydöst. Här finns fint bevarade originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten, lamellparkett i ek och gabondörrar. Goda kommunikationer med närhet till både Hyllie och till centrala Malmö. Visst renoveringsbehov föreligger!

4 rum 103 m2 35 m2 442 m2 4 600 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Hökgatan 10

20-tals villa mitt i Limhamn

Mitt i Limhamn bakom vitmålat staket möter vi denna fastighet med anor från 20-talet. Det är en unik bostad som genom åren omsorgsfullt har blivit totalrenoverad och idag varmt välkomnar oss med en fin trivsam känsla. Vi möter bl.a. en glasveranda, nyrenoverat badrum, 2-3 sovrum, kök, matrum och vardagsrum i fil med vackra brädgolv och värmande kaminer. Huset har även en inredd källarvåning med bl.a. allrum, hobbyrum, wc och dusch samt tvättstuga. Fastigheten erbjuder också en uppvuxen trädgård med flera "rum", såväl ute under bar himmel som inne i lusthus eller i den värmande bastun. Detta är en fastighet för dig, som inte "bara" söker en bostad. Ett hus som måste upplevas på plats!

5 rum 121 m2 58 m2 567 m2 8 100 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Storahultsgatan 13

Villa på lugn återvändsgata i Djupadal!

På lugn återvändsgata i populära Djupadal med närhet till skolor och förskolor möter vi denna villa på ett plan med en oinredd vind. Det är en bostad som idag erbjuder generösa ytor med bl.a. ett stort vardagsrum, kök med matplats, en stor tvättstuga och tre sovrum samt ett totalrenoverat badrum och separat gästtoalett. Från vardagsrummet så når man uteplatsen som vetter mot väster och den inhägnade och lättskötta trädgården. På baksidan finns finns det ytterligare grönytor med köksträdgård och gott om plats för lek. Till huvudbyggnaden så finns där även ett vidbyggt garage med förråd. För den familj som vill ha mer boarea, kanske ett extra sovrum eller allrum, så finns det även möjlighet att inreda vinden. Varmt välkomna på visning!

4 rum 113 m2 38 m2 380 m2 4 995 000 kr
LIMHAMN
Östra Bernadottesgatan 36d

Kvadratsmart tvåa på översta våningen

På tredje och översta våningen möter vi denna gavelvåning med stor balkong. Lägenheten ligger på en tvärgata mot Linnégatan, som går igenom Limhamns centrum. Det är en mycket ljus lägenhet som bl.a. erbjuder ett vardagsrum som har fönster i två väderstreck varifrån man når den väl tilltagna balkongen. Den har även ett separat nyrenoverat kök och ett helkaklat badrum med dusch. Lägenheten är belägen i välskötta HSB Brf. Hackspetten i Malmö, som bl.a. erbjuder sina medlemmar en mycket välskött trädgård och gästrum.

2 rum 41 m2 3 459 kr/mån 1 610 000 kr
SÅLD! - FÅGELBACKEN / HÄSTHAGEN
Köpenhamnsvägen 5c

Välplanerad 1,5:a med centralt läge och balkong i söder!

På fjärde våningen möter vi denna välplanerade 1,5:a med modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En separat sovalkov vilket upplevs som ett separat sovrum. Lägenheten har välbevarade originaldetaljer som kalkstensgolv i entrén, fönsterbänkar av sten och takförankrad köksinredning. Här erbjuds även en rymlig balkong som vetter åt härliga söder. Här möts vi av lummiga omgivningar med promenadavstånd till grönområden såsom Pildammsparken samt Slottsparken. Med toppenläge på vackra Fågelbacken.

2 rum 40 m2 3 155 kr/mån 1 595 000 kr
TRIANGELN / RÅDMANSVÅNGEN
Södra förstadsgatan 79c

Välplanerad tvåa mitt i city

På optimalt cityläge finner vi denna välplanerade och genomgående tvåa på tredje våningen. Det är en 30-tals våning som erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp samt bibliotek. Här finns ett välutrustat kök med marmor på golvet och rymligt sovrum in mot gården samt kaklat badrum. Här bor vi nära Triangeln, Citytunneln och gågatan. Runt hörnet finner vi Möllevången med sin torghandel och trevliga uteserveringar. Lägenheten är belägen i välskötta HSB Brf. Vesslan, en förening som äger sin tomt och erbjuder sina medlemmar en mycket välskött innergård och bastu samt garage i källaren.

2 rum 64 m2 3 157 kr/mån 2 350 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG
Limhamnsvägen 6a

Funkisvåning som strålar av ljus och är granne med havet!

På tredje våningen möter vi denna totalrenoverade funkisvåning i Ribershus, signerad Eric Sigfrid Persson. Här finns en fungerande öppen spis och tidstypiska detaljer såsom fönsterkarmar av sten, vacker fiskbensparkett och kalkstensgolv i entrén. Denna ljusa representationsvåning erbjuder öppen och fri utsikt över Öresund och bort mot Turning Torso. Lägenheten strålar av ljus och erbjuder goda sociala ytor samt tre sovrum. Badrum med tvättmaskin och en gästtoalett. Våningen är belägen i välskötta Brf. Saltsjöbaden.

4 rum 95 m2 3 829 kr/mån 5 795 000 kr
SÅLD ! - LIMHAMN/ LIMHAMNS SJÖSTAD
Glasbrukskajen 10b

Välplanerad, ljus och genomgående 2:a med havsutsikt från balkongen i sydväst.

På fjärde våningen, med hiss från markplan, möter vi denna genomgående och välplanerade tvårummare som strålar av ljus. Här har vi kök med påkostade tillval så som bänkskiva av sten. Goda sociala ytor och rum för en matplats till minst sex personer. Vardagsrum med plats för flera möblemang, varifrån vi når den väl tilltagna balkongen som vetter mot söder och erbjuder havsutsikt i väster. Här bor man med havet och kajkanten som närmsta granne. Lägenheten är belägen i välskötta Brf. Glasbruket 1, en mycket välskött förening som äger sin mark!

2 rum 68 m2 3 671 kr/mån 3 195 000 kr
LINDEBORG
Lindeborgsgatan 60

Radhus på hörna mot sydsväst!

I bilfritt och lugnt område finner vi detta mycket praktiska och rymliga tvåplans radhus med inredd källare beläget på en hörna. Den lättskötta trädgården som vetter mot söder och väster erbjuder även en stenlagd uteplats. Sociala ytor på bottenvåning med bl.a. ett generöst vardagsrum som ligger i access till köket och har utgång till trädgården. Här finns även den separata tvättstugan med egen entré. Huset erbjuder även två badrum samt två till tre sovrum och en källarvåning med bl.a. inrett tv-rum och allrum samt gott om plats för förvaring. Fastigheten har andel i en samfällighet med välskötta grönområden och lekplats, både garage och en parkeringsplats medföljer också. Bostaden är i behov av renovering!

4 rum 115 m2 64 m2 156 m2 3 250 000 kr
LIMHAMN
Östra Ansgarigatan 95d

Genomgående renoverad och ombyggd tvåa på andra våningen med stor balkong i söderläge!

Totalrenoverad, ombyggd och genomgående lägenhet med stor inglasad balkong i söderläge. Lägenheten erbjuder bl.a. ett utbyggt helkaklat badrum med dusch, praktiskt kök med goda ytor samt genomgående nya golv och släta vita väggar. Belägen i stabila HSB Brf. Rosenvång 2 med närhet till ce

På andra våningen möter vi denna ombyggda och renoverade lägenhet som är genomgående med stor inglasad balkong i söderläge, och fönster mot lugn återvändsgata i norr. Lägenheten är ombyggd med bl.a. ett utbyggt helkaklat badrum med dusch och ett praktiskt kök med goda arbetsytor. Här erbjuds dessutom stor entré och hall med klinkers samt ett generöst sovrum med god förvaring. Lägenheten är belägen i stabila HSB Brf. Rosenvång 2, med välskött gård och närhet till Limhamns centrum.

2 rum 58 m2 3 463 kr/mån 1 795 000 kr
SÅLD! - HYLLIEBY / DJUPADAL
Ensittarvägen 38

Friliggande stenhus på inhägnad och lättskött tomt med pool och uteplats i sydväst

Detta friliggande gedigna stenhus, är beläget på en inhägnad, lättskött och friköpt tomt. Bostaden bereder ut sig på två plan och erbjuder bl.a. två badrum, fyra sovrum och ett stort vardagsrum som fullkomligt strålar av ljus samt lounge i öppen planlösning med köket. Från köket har man utsikt över den skyddade uteplatsen och poolen som vetter mot sydväst. Till huset finns även en takterrass, som erbjuder en öppen och fri utsikt bort mot Hyllie vattentorn i öster och Öresundsbron i väster. Vidbyggt garage med plats för två bilar och tillhörande biluppställningsplatser precis utanför.

6 rum 165 m2 30 m2 441 m2 7 850 000 kr
SÅLD! - HYLLIEBY / DJUPADAL
Boställsvägen 31

Poolvilla - ett enplans kedjehus på hörna

På en friköpt hörntomt i Hyllieby möter vi detta stenhus, ett enplans kedjehus med pool och insynsskyddad, lättskött trädgård i härliga sydväst. Bostaden erbjuder ett kök med kvalitetsinredning från SieMatic med stenskivor, två badrum och tre sovrum samt vardagsrum i vinkel med utgång till det inglasade uterummet. Närhet till lekplats och goda kommunikationer med närhet till både Hyllie och till access till centrala Malmö.

4 rum 123 m2 28 m2 402 m2 6 150 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Dekangatan 20

Stenhus i två plan och källare

Mitt i populära Djupadal möter vi detta två plans radhus med källare och inglasat uterum. Denna 50-tals fastighet erbjuder tidstypiska detaljer såsom fönsterkarmar av sten, perspektivfönster och vacker fiskbensparkett. Huset som är i behov av renovering, är ett gediget stenhus med stora möjligheter. Fastigheten är belägen på Dekangatan som är en återvändsgata och avslutas med grönområdet Högbo hage som även har en av områdets välutrustade lekplatser. Här bor familjen med gångavstånd till närliggande skolor och Limhamns centrum. Välkommen att boka tid för visning!

4 rum 112 m2 56 m2 261 m2 4 700 000 kr
LORENSBORG
Dammfrivägen 52d

Ljus tvåa på andra våningen med balkong in mot gården!

På andra våningen möter vi denna ljusa tvåa med stor balkong som vetter in mot föreningens välskötta innergård. Lägenheten erbjuder bl.a. ett komplett kök med matplats för minst fyra samt ett stort vardagsrum med plats för flera möblemang och utgång till den generösa balkongen. Våningen är belägen i Brf. Åsunden i Malmö, som är en mycket välskött förening och som dessutom är obelånad. Här bor man i en stabil förening som är centralt belägen, med cykelavstånd till både Ribban och Pildammsparken samt med en kort promenad så når man Stadionområdet.

2 rum 54 m2 2 537 kr/mån 1 495 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / ÖN
Skvatterevsgatan 11

Havsnära unik bostadsrätt med villakänsla och terrass

En trappa upp möter vi denna mycket tilltalande lägenhet i två plan som har fönster i fyra väderstreck, en bostad med villakänsla och 70 meter till havet. Lägenheten erbjuder bl.a. ett allrum, tre sovrum, två badrum samt vardagsrum, matrum och kök i modern öppen planlösning. Från vardagsrummet har man utgång till den väl tilltagna terrassen med platsbyggd stengrill. En p-plats tillhör lägenheten och ingår i avgiften.

6 rum 127 m2 5 743 kr/mån 4 200 000 kr
SÅLD! - KRONBORG / INNERSTADEN
Roskildevägen 7c

Genomgående trea med balkong i sydväst

Vi tar hissen upp till denna ljusa, genomgående trea med balkong i sydväst. Det är en centralt belägen lägenhet som har totalrenoverats och erbjuder idag bl.a. ett modernt komplett kök, helkaklat badrum, stort vardagsrum och två sovrum samt genomgående ekparkett på golven. Lägenheten har bevarade 60-tals detaljer såsom vackra fönsterkarmar i grön marmor och gabondörrar med trycken i vit bakelit samt nya tidstypiska strömbrytare. Våning är belägen i Brf. Ingrid, som är granne med Pildammsparken och har endast ett par minuters promenad till Operan och Triangeln.

3 rum 80 m2 3 938 kr/mån 3 095 000 kr
KLAGSHAMN
Möllevägen 47

Friliggande och tillbyggt stenhus om 1,5 plan.

Välkomna till denna friliggande villa om 1,5 plan från 1931. Ett drömhus på landet med närhet till stan. Fastigheten byggdes till år 2010 och erbjuder idag tre sovrum ett allrum samt ett väl tilltaget vardagsrum och matrum med goda sociala ytor, som strålar av ljus ifrån fönster i tre väderstreck. Här har vi även öppet upp till nock. Uppvuxen men lättskött tomt som vetter åt söder med b.la körsbärs och päron träd. Här erbjuds även ett väl tilltaget trädäck med spabad samt gräsyta för spring och lek. Ett stenhus med utsikt över åkrarna som måste upplevas. Välkomna på visning!

5 rum 150 m2 8 m2 880 m2 6 450 000 kr
PILDAMMARNA / KRONBORG
Roskildevägen 29d

Genomgående tvåa med inglasad balkong i sydväst!

Med hiss från markplan, möter vi denna välplanerade och genomgående tvåa på fjärde och översta våningen. Här erbjuds kök med rum för en matplats. Rymligt sovrum som strålar av ljus samt väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Här finns bevarade tidstypiska detaljer så som fönsterkarmar av sten samt parkettgolv. lägenheten erbjuder även Inglasad balkong som vetter åt sydväst. Bostaden är belägen i välskötta HSB Brf. Ringstedt intill Pildammsparken.

2 rum 54 m2 4 179 kr/mån 1 695 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / ÖN
Sundskajen 2b

Tvåa med balkong i väster på andra våningen!

Med hiss från markplan så tar vi oss upp till denna välskötta tvåa som är belägen på en gavel och erbjuder balkong i västerläge. Lägenheten erbjuder bl.a. kök, matplats och vardagsrum i modern öppen planlösning varifrån man har utgång till balkongen. Stort badrum med separat tvättavdelning och ett väl tilltaget sovrum.

2 rum 68 m2 4 302 kr/mån 2 050 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Birger Jarlsgatan 32b

Gavellägenhet med fönster åt öster, söder och väster på havsnära läge!

På ett lugnt läge vid Limhamns torg, med närhet till både havet och Limhamn centrum, möter vi denna ljusa välplanerade gaveltrea med inglasad balkong. En 50-tals lägenhet som har bevarade detaljer för tiden såsom djupa fönsterkarmar av sten samt takförankrad köksinredning. Lägenheten erbjuder bl.a ett kök med matplats samt ett rymligt vardagsrum med plats för två möblemang, varifrån man når den inglasade balkongen som vetter mot föreningens innergård. Ljuset strålar in ifrån fönster som vetter mot, öster, söder och väster. Lägenheten är belägen en halvtrappa upp i välskötta Riksbyggen Brf Malmöhus 8.

3 rum 65 m2 4 496 kr/mån 2 495 000 kr
SÅLD! - BUNKEFLOSTRAND
Gottorpsvägen 19

Marklägenhet på gavel, med både uteplats och inglasat uterum

Denna mycket ljusa marklägenhet med fönster i fyra väderstreck. Bostaden som är belägen på en gavel, den erbjuder både inglasat uterum och stenlagd uteplats. Lägenheten har två badrum och två sovrum samt kök i anslutning till matplats och vardagsrum varifrån man har utgång till uterummet. Den erbjuder även en privat tvättstuga. En våning med villakänsla som är belägen i välskötta Brf. Päronet 2.

3 rum 97 m2 6 657 kr/mån 2 395 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Hyllie Kyrkoväg 53a

Renoverad 2:a på tredje våningen med ingl. balkong i söderläge

I en fastighet från 1956 möter vi denna renoverad tvåa, som är belägen på tredje våningen. Det är en mycket ljus lägenhet med bl.a. helkaklat badrum, ljust kök med vit köksinredning samt stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som vetter mot söder.

I en fastighet från 1956 möter vi denna renoverade tvåa, som är belägen på tredje våningen. Det är en mycket ljus lägenhet med bl.a. helkaklat badrum, ljust kök med vit köksinredning samt stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som vetter mot söder. Lägenheten är belägen i stabila och välskötta och stabila HSB Brf. Sälgen som äger marken/fastigheten.

2 rum 62 m2 3 768 kr/mån 1 695 000 kr
SÅLD! - PILDAMMARNA / KRONBORG
Själlandstorget 2c

Genomgående trea med balkong i sydväst!

Intill Pildammsparken möter vi denna ljusa och genomgående trerummare på våning tre. En välplanerad lägenhet med generöst vardagsrum med plats för flera möblemang. Från vardagsrummet så når man balkongen i sydväst. Till detta finner vi två rymliga sovrum, och fönsterkarmar av sten. Bostaden är belägen i välskötta HSB Brf Roskilde, som äger marken. Visst renoveringsbehov föreligger!

3 rum 81 m2 4 735 kr/mån 2 495 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Linnégatan 15

Ljus gavelvåning med balkong och promenadavstånd till Sibbarp

Vid Limhamns torg möter vi denna lägenhet där ljust strålar in från fyra väderstreck. Den väldisponerade planlösningen erbjuder kök med matplats som ligger i modern öppen planlösning med vardagsrummet samt tre sovrum och två badrum varav ett med tvättavdelning. Våningen är centralt belägen på Limhamn, med öppen och fri utsikt över Limhamns torg. Härifrån har man endast ett par minuters promenad till närmsta café och butik åt ena hållet och mindre än 400 meter till Sibbarp och havet åt andra hållet. Brf. Tonfiskens vackra hus byggdes 2001 och erbjuder bl.a. hiss från markplan och garage.

4 rum 120 m2 7 077 kr/mån 3 995 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Högsåkerringen 50

Marklägenhet på gavel med trädgård som erbjuder både uteplats och uterum

I populära Brf. Högsåker som är ritat av Fritz Jaenecke arkitektgrupp, finner vi denna gavellägenhet, en marklägenhet på gavel med villakänsla. Lägenheten erbjuder bl.a. två badrum, tre sovrum samt ett stort kök med öppet in till vardagsrummet som har utgång till ett inglasat uterum. Här finns även en stenlagd separat uteplatTill lägenheten tillhör en p-plats.s i söderläge och en lättskött trädgård om ca. 100 kvm som omsluts av Liguster och Lagerhäggbuskar.

4 rum 90 m2 15 m2 4 389 kr/mån 3 395 000 kr
ERIKSLUST / MELLANHEDEN / SLOTTSSTADEN
Torupsgatan 1g

Genomgående ombyggd och renoverad trea med balkong

På tredje och översta våningen möter vi denna mycket tilltalande trea med stort renoverat kök och ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Lägenheten erbjuder även två sovrum samt totalrenoverat badrum och separat wc el. tvättrum. Våningen är belägen i välskötta och välrenommerade HSB Brf. Erikslust i Malmö. Härifrån har man ca. 3 minuters cykelavstånd till Ribban åt ena hållet och åt andra hållet når man city på endast 10 minuter.

3 rum 78 m2 4 701 kr/mån 2 795 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / ROSENVÅNG
Krapperupsgatan 25

Modern och praktisk marklägenhet med stilrena tillval och Vanåsparken som närmsta granne

Denna moderna marklägenhet som blev byggd 2009 är belägen i en fastighet med anor från 1952. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, varifrån man har utgång till den avgränsade uteplatsen som vetter mot söder. Här finns även två stora sovrum som har utgång till en mindre uteplats på baksidan. Lägenheten har gott om plats för förvaring och ett rejält badrum med tvättmaskin. Vi möter flytande ekparkett mot vita släta väggar och integrerade spotlights. Det är en mycket ljus och tilltalande lägenhet, med egen huvudentré. En parkeringsplats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Lägenheten är belägen i välskötta Brf. Vanås Park.

3 rum 91 m2 6 467 kr/mån 3 150 000 kr
SÅLD! - LORENSBORG
Stadiongatan 55e

Ljus tvåa med inglasad balkong och utsikt över grönområde

På tredje våningen möter vi denna mycket välplacerade lägenhet som erbjuder öppen och fri utsikt över föreningens grönskande trädgård. Det är en välskött 50-talslägenhet, en ljus tvåa med inglasad balkong som varsamt har blivit renoverad för att kunna erbjuda moderna lösningar med bevarade detaljer för tiden. Lägenheten erbjuder vackra parkettgolv och gabondörrar med backelithandtag samt fönsterkarmar av sten. Vi möter renoverat kök och badrum samt ett vardagsrummet varifrån har man utgång till den inglasade balkongen. Detta är en lägenhet för dig som vill bo med cykelavstånd till såväl stranden som city. Lägenheten är belägen i välskötta HSB Brf. Järven.

2 rum 53 m2 3 003 kr/mån 1 550 000 kr
SÅLD! - BUNKEFLOSTRAND
Bladspinnaregatan 37

Fastighet med insynsskyddad, lättskött trädgård som vetter mot söder och väster samt garage

På Bunkeflostrands sjösida möter vi denna fastighet som erbjuder en bostad för den stora familjen, eller kanske för den familj som har behov av stora utrymmen såsom eget hemmakontor eller liknande. I dagsläget erbjuder huset sex sovrum, två badrum och gästtoalett samt både vardagsrum i öppen planlösning med matplats på bottenvåningen och ett allrum på ovanvåningen. Från vardagsrummet har man utgång till den stenlagda uteplatsen som vetter mot väster och access till den anlagda, insynsskyddade och lättskötta trädgården. Här finns även ett garage med biluppställningsplats utanför. Här har man endast några minuters promenad innan man når Bunkeflo strandängar, Malmös första naturreservat, som erbjuder fantastiska promenadstråk. I närområdet erbjuds även många lekplatser och man har flera olika skolor att välja på.

8 rum 211 m2 450 m2 4 750 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / ROSENVÅNG
Krapperupsgatan 25

Modern och praktisk marklägenhet med stilrena tillval och Vanåsparken som närmsta granne

Denna moderna marklägenhet erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök, varifrån man har utgång till den avgränsade trädgården om ca. 76 kvm som bl.a. erbjuder två stenlagda uteplatser. Här finns även två stora sovrum med gott om plats för förvaring och ett rejält badrum. Vi möter flytande ekparkett mot vita släta väggar och integrerade spotlights. Det är en mycket ljus lägenhet, belägen på en hörna. En parkeringsplats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Lägenheten är belägen i välskötta Brf. Vanås Park. Hela byggnaden blev ombyggd och totalrenoverad år 2009, då alla lägenheter stod klara.

3 rum 84 m2 5 740 kr/mån 3 095 000 kr
DAMMFRI / MALMÖ VÄSTER
Korsörvägen 12a

Totalrenoverad trea med balkong i söderläge

En halv trappa upp så möter vi denna ljusa och totalrenoverade lägenhet. Den smakfulla renoveringen erbjuder bevarade detaljer för tiden såsom vacker fiskbensparkett och fönsterkarmar av sten tillsammans med moderna lösningar i både badrum och kök. Genomgående möter vi stilrena tillval i ljusa toner. Brf. Wore 2 är en välskött förening, som äger sin fastighet/tomt. Alla medlemmar erbjuds parkeringsplats, som ingår i månadsavgiften. Föreningen är belägen en tvärgata in från huvudgatorna, vilket gör att den ligger lugnt i området, men har ändå närhet till all service man kan önska. Med cykel så år man city på endast 10 minuter.

3 rum 68 m2 4 644 kr/mån 2 095 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Linnégatan 15

Totalrenoverad gavelvåning med promenadavstånd till Sibbarp

I Brf. Tonfisken så möter vi denna gavelvåning som strålar av ljus ifrån fyra väderstreck. Den väldisponerade planlösningen erbjuder kök med matplats som ligger i modern öppen planlösning med vardagsrummet samt tre sovrum och två badrum varav ett med tvättavdelning. Lägenheten som blev totalrenoverad år 2017 går i ljusa toner och erbjuder praktiska lösningar och tilltalande materialval. Föreningen är centralt belägen på Limhamn, med utsikt över Limhamns torg. Härifrån har man endast ett par minuters promenad till närmsta café och butik åt ena hållet och mindre än 400 meter till Sibbarp åt andra hållet. Föreningens vackra hus byggdes 2001 och erbjuder bl.a. hiss från markplan och garage.

4 rum 120 m2 7 095 kr/mån 3 995 000 kr
SÅLD! -DJUPADAL / LIMHAMN
Priorsgatan 48

Välplanerat radhus i Djupadal med friköpt tomt!

På friköpt tomt möter vi detta ytterst välplanerade radhus som erbjuder en bottenvåning med tre sovrum, badrum samt kök och ett stort vardagsrum. En trappa ner så når vi extra utrymmen såsom gästtoalett och allrum vilket gör att vi får en upplevd boarea på dryg 110 kvm. I källarvåningen finns även tvättstuga och förrådsutrymme. Det är ett stenhus med bevarade detaljer för tiden såsom fönsterkarmar i sten och vacker finskbensparkett. Här finns även en kamin centralt placerat i vardagsrummet. Detta är en lättskött bostad mitt i Djupadal med cykelavstånd till Limhamns centrum.

5 rum 94 m2 97 m2 299 m2 4 900 000 kr
SÅLD! - ÖN / LIMHAMN
Sundholmsgatan 4

Tvåa med öppen planlösning och utsikt i fyra väderstreck

Vi tar hissen upp till våning 13, där vi möter denna ljusa och luftiga våning som har en inglasad balkong om ca. 17 kvm och utsikt i fyra väderstreck. Lägenheten erbjuder en planlösning där man kan gå runt i lägenheten och dessutom har två utgångar till balkongen, en ifrån sovrummet och en ifrån vardagsrummet. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med matplatsen och köket. Det är sällan man får uppleva en så rymlig bostad med drygt 2,5 m upp till tak, som även erbjuder en öppen och fri utsikt så långt ögat kan nå. Till varje lägenhet följer en garageplats för den som önskar. En våning som måste upplevas på plats!

2 rum 69 m2 3 948 kr/mån 3 195 000 kr
SÅLD! - Hyllieby
Boställsvägen 23

Enplans kedjehus på hörna

På en hörntomt i Hyllieby möter vi detta stenhus, ett enplans kedjehus med vidbyggt garage. Bostaden erbjuder ett kök med access till grovkök samt både badrum och gästtoalett, fyra sovrum och vardagsrum med utgång till den insynsskyddade trädgården som vetter mot söder och väster. Här finns genomgående fint bevarade originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten, lamellparkett i ek och gabondörrar med vackra trycken. Goda kommunikationer med närhet till både Hyllie och till centrala Malmö. Visst renoveringsbehov föreligger!

5 rum 117 m2 35 m2 444 m2 3 595 000 kr
SÅLD! -LIMHAMN
Rabygatan 71

Tvåa med balkong i 50-tals hus med hiss från markplan!

Tvåa på hörna med balkong.

I trevliga Limhamn möter vi denna ljusa och yteffektiva tvåa med balkong, belägen på en hörna, en halv trappa upp och med utsikt över föreningens grönområde. Lägenheten erbjuder ett vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, kök med matplats för 4 personer och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Till detta finns även helkaklat badrum med dusch. Arkitekt Thorsten Roos ritade de fem låga punkthusen på Rabygatan, som tillhör välrenommerade HSB Brf. Skogsmården. Det är en välskötta och stabil förening med god ekonomi.

2 rum 53 m2 3 506 kr/mån 1 495 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Högsåkerringen 26

Genomgående femma med både balkong och uteplats

I populära Djupadal möter vi denna mycket välplanerade, genomgående lägenhet med bl.a. tre sovrum och två badrum. Vi tar trappan upp från entrén där vi möter matrummet som är centralt placerat så att vi når köket på ena hållet och vardagsrum åt andra hållet. Lägenheten erbjuder både en inhägnad uteplats och en inglasad balkong, som nås ifrån vardagsrummet. Till lägenheten så ingår även en p-plats. Detta är en mycket tilltalande bostad belägen i välskötta och attraktiva Brf. Högsåker.

5 rum 103 m2 4 720 kr/mån 2 995 000 kr
SÅLD! - SLOTTSSTADEN / ERIKSLUST
Köpenhamnsvägen 40c

Tvåa på andra våningen med balkong i västerläge

På andra våningen ligger denna ljusa tvåa som erbjuder många bevarade och tidstypiska detaljer från 50-talet. Vi möter bl.a. perspektivfönster som vetter mot söder och väster vilka ger rikligt ljusinsläpp och rejäla fönsterkarmar av sten samt den eftertraktade hatthyllan "Nostalgi" i ek. Lägenhetens tillval och utformning är typisk "funkis", där planlösningen bl.a. ger möjlighet till både matplats i köket och i vardagsrummet för den som önskar. Här finns även gott om plats för förvaring i både inbyggnads garderober och i klädkammaren.

2 rum 56 m2 3 280 kr/mån 1 695 000 kr
SÅLD! -LIMHAMN
Betonggatan 6

Genomgående takvåning på gavel med balkong

Vi tar hissen från markplan upp till denna takvåning som erbjuder utsikt mot Turning Torson i norr och Öresundsbron i söder. Det är en tilltalande våning med påkostade tillval med bl.a. ljusinstallationer från Ljus & Miljö. Vi möter en modern lägenhet där kök, matplats och vardagsrum ligger i öppen planlösning varifrån man har utgång till den väl tilltagna balkongen. Här finns även både badrum och gästtoalett. Denna bostad är belägen i Bonum Brf. Vågmästaren på Limhamn, som erbjuder ett av dem mest trivsamma och attraktiva lösningarna för dig som är +55. Föreningen som erbjuder ett praktiskt boende för sina medlemmar har bl.a. garage, övernattningslägenhet samt en tilltalande innergård med grillplatser och boulebanor. Medlemmarna berättar även att den gemensamma lokalen flitigt används för såväl vinprovningar såsom och gemensamma fotbollskvällar. Till detta ska tilläggas att det även finns en egen "Bonumvärd", som kan hjälpa till med det mesta. Detta är en förning att trivas i, med gångavstånd till både Limhamns centrum och till båtlivet som alltid satt sin prägel på platsen. Fiskehoddorna och småbåtshamnen ligger i princip på andra sidan gatan, där man idag även kan njuta av prima glass eller populära pizzor intill Dragörkajen, som har ett torg likt en italiensk piazza... Välkommen att boka dit till visning!

4 rum 101 m2 5 023 kr/mån 4 495 000 kr
SÅLD! -LIMHAMN
Strandgatan 2b

Tvåa med balkong på femte och översta våningen med havsutsikt

På ett av Limhamns bästa lägen, med fantastisk utsikt över Öresund, Dragörkajen samt vy bort mot Limhamns torg, finner vi denna ljusa tvåa på översta våningen med balkong i söderläger. Lägenheten, som har en känsla av vindsvåning, har högt till tak och erbjuder vita släta väggar mot flytande ekparkett. Köket ligger i access och öppet mot vardagsrummet varifrån vi når den väl tilltagna balkongen. Till detta möter vi även ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum med tvättavdelning. HSB Brf. Gråsejen 1 stod inflyttningsklar 2016 vilket gör att man fortfarande får känslan av nyproduktion. Detta är en våning som måste upplevas på plats, välkommen att boka tid för visning!

2 rum 58 m2 3 546 kr/mån 2 995 000 kr
SÅLD! -FRIDHEM / RIBERSBORG
Henrik Wranérsgatan 1b

Genomgående trea med havsutsikt ifrån sjunde och översta våningen

Vi tar hissen upp till sjunde våningen där vi möter denna genomgående, mycket ljusa våning som smakfullt har totalrenoverats. Våningen erbjuder bl.a. bevarade tidstypiska fönsterkarmar av sten, vacker fiskbensparkett och praktiskt kalkstensgolv. Här finns en balkong som vetter mot öster och erbjuder förmiddagssol och en balkong med öppen och fri utsikt mot väster och Öresund. Detta är en våning som måste upplevas på plats...

3 rum 99 m2 5 187 kr/mån 3 995 000 kr
SÅLD! -DAMMFRI
Ängdalavägen 28

Renoverad och ombyggd trea på hörna med balkong

Denna mycket ljusa och trevliga trea ligger en halv trappa upp i välskötta HSB Brf. Hilleröd i Malmö. Det är en ombyggd och totalrenoverad bostad där vi idag möter kök, matplats och vardagsrum i en modern öppen planlösning, varifrån man även når balkongen. Lägenheten erbjuder även två rejäla sovrum och ett helkaklat badrum. Här bor man i en förening som är lugnt belägen, men man har ändå nära till allt man kan tänkas behöva. Med ca. 10 minuters på cykel, så når man city på ena hållet och havet på andra hållet.

3 rum 71 m2 4 238 kr/mån 2 195 000 kr
SÅLD! -DAMMFRI / SLOTTSSTADEN
Bellevuevägen 6c

Totalrenoverad trea på översta våningen!

På tredje och översta våningen möter vi denna totalrenoverade och mycket ljusa hörnlägenhet. Det är en inbjudande lägenhet som bl.a. erbjuder kalkstensgolv och vackra trägolv samt släta ljusa väggar. Lägenheten både har en fransk balkong och frihängande balkong med utsikt mot öster, söder och väster. Här bor man centralt med närhet till affärer, restauranger och matbutiker.

3 rum 75 m2 3 114 kr/mån 2 195 000 kr
SÅLD! - SIBBARP / LIMHAMN
Kalkbrännerigatan 4

Ombyggt och totalrenoverat parhus - Anno 1898

Detta mycket charmerande gathus med byggår 1898, totalrenoverades 2006 och blev om och tillbyggt år 2010. Idag erbjuder fastigheten en lättskött trädgård med flera uteplatser innanför dekorativt tidstypiskt smidesstaket. Huvudbyggnaden som blev tillbyggd 2010 erbjuder idag en unik bostad med bevarade detaljer för tiden, som möter moderna och praktiska lösningar. Här finns även en fristående förrådsbyggnad med vidbyggt växthus och en grovkällaren med gott om plats för förvaring. Detta ytterst tilltalande gathus är beläget på en lugn Sibbarpsgata med knappt 600 meter till havet. Helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats.

5 rum 140 m2 44 m2 360 m2 6 350 000 kr
SÅLD! -ERIKSLUST / FRIDHEM / SLOTTSSTADEN
Erikslustvägen 10d

På ett härligt läge med utsikt över villakvarteren på Erikslust möter vi denna genomgående och mycket ljusa tvåa med hela 2,75 m i takhöjd. Den är belägen på andra våningen och erbjuder bl.a. ett väl tilltaget vardagsrum med en fungerande öppen spis och utgång till balkongen i söderläge. Bostaden har tidstypiska och vackra detaljer från 40-talet såsom fiskbensparkett och fönsterkarmar i sten. Brf. Hildegard är en mycket välskött förening som ligger välplacerad i Västra Malmö, med närhet till såväl Ribersborg som centrum.

2 rum 61 m2 3 291 kr/mån 1 895 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Tessins väg 19b

Totalrenoverad marklägenhet med påkostade tillval samt med en unik uteplats om ca. 90 kvm

Välkommen till denna unika marklägenhet med villakänsla och sannolikt områdets största privata uteplats, om ca. 90 kvm. Den avgränsade uteplatsen nås via vardagsrummet i norr och ligger längs med hela lägenheten i västerläge. Våningen som har blivit ombyggd och totalrenoverad 2019 erbjuder genomgående stilrena och påkostade materialval. Vi möter idag bl.a. ett platsbyggt kök med arbetsbänk av Carrara marmor, genomgående vitpigmenterad fiskbensparkett och infällda spotlights. Här finns även två-tre sovrum och ett väl tilltaget matrum som nås ifrån både kök och vardagsrum. Lägenheten har även både utbyggt badrum med tvättmöjligheter och separat gästtoalett. Bostaden är lugnt belägen och vetter in mot föreningens välskötta innergård. Från uteplatsen kan man dessutom mellan huskropparna skymta ljuset från Öresund. Välskötta Brf. Ljungbyhus 7 är en förening med garage.

5 rum 121 m2 5 279 kr/mån 5 695 000 kr
SÅLD! -RIBERSBORG / FRIDHEM / SLOTTSSTADEN
Ribersborgsvägen 15b

Gavelvåning anno 1907

Eftertraktad våning i välrenommerade HSB Brf. Mannhem i Malmö - anno 1907. En halv trappa upp möter vi denna gavelvåning med fönster i tre väderstreck. Bostaden erbjuder tre rum i fil samt ytterligare ett separat sovrum. Vi möter bevarade tidstypiska detaljer i jugendstil så som djupa fönsterkarmar, vackert smyckade dörrposter och tak med stuckaturer. Här finns även bevarade skjutdörrar mellan rummen som ligger i fil samt en kakelugn från tiden. Praktiskt med både badrum och gästtoalett. Föreningen erbjuder sina medlemmar en avgränsad, uppvuxen och välskött innergård att njuta av samt både gästrum och bastu. Differentierat andelstal möjliggör dessutom en större kapitalinsats till förmån för en lägre månadsavgift.

4 rum 109 m2 5 349 kr/mån 4 450 000 kr
SÅLD! -DJUPADAL / LIMHAMN
Viarpsgatan 25

Friliggande villa med friköpt tomt i Djupadal!

Mitt i Djupadal, möter vi på friköpt tomt, detta friliggande och mycket välskötta arkitektritade stenhus från 1980. Det är en unik fastighet för den stora familjen eller kanske företagaren, om 259 kvm BOA. Huset har väl tilltagna sociala ytor och erbjuder även poolrum med inomhuspool. Från köket så når man uteplatsen och den lättskötta trädgården som vetter mot väster. Här finns även ett vidbyggt garage med direkt access till bostaden.

8 rum 229 m2 30 m2 640 m2 6 350 000 kr
SÅLD! -LIMHAMN
Kalkstensvägen 8

Ljus etta med sovalkov och balkong i öster!

På andra våningen möter vi denna ljusa etta med sovalkov.

Med hiss från markplan, upp till andra våningen, möts vi av denna mycket ljusa lägenhet. Det är en etta med sovalkov som går i sobra stilrena linjer med bl.a. ekparkett på golvet och fönsterbänkar av polerad kalksten. Den tilltalande öppna planlösningen erbjuder ett komplett kök med matplats intill vardagsrummet, som har utgång till den generösa balkongen. Separat sovalkov med plats för säng och förvaringsmöbler. Som boende i Brf. Pergolan i Limhamn har man tillgång till Four Gardens unika serviceutbud.

2 rum 45 m2 2 838 kr/mån 1 450 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Magnarpsgränd 1

Friliggande villa i Djupadal!

Mitt i Djupadal, på en hörntomt i sydväst, möter vi detta friliggande arkitektritade stenhus från 1966. Det är ett mycket välskött hus med bevarade tidstypiska detaljer såsom mosaikgolv i entrén, gabondörrar med bakelithandtag samt perspektivfönster för maximalt ljusinsläpp. Det väl tilltagna vardagsrummet, som har en öppen spis med insats, fullkomligt strålar av ljus ifrån fönster i tre väderstreck. Via en öppen trappa så når vi en full, delvis inredd källarvåning, som bl.a. erbjuder allrum och tv-rum, vilket gör att vi upplever en utökad BOA om totalt ca. 185 kvm. Här finns även två uteplatser samt ett vidbyggt garage.

4 rum 127 m2 127 m2 640 m2 4 495 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / GAMLA LIMHAMN
Valbygränd 10B

Gathus på lugn återvändsgata - tidigare tre fastigheter har blivit ett större gathus

På lugn återvändsgränd möter vi detta charmerande och unika gathus från sekelskiftet. Det som från början var tre hopslagna gathus, är nu en större fastighet som dessutom erbjuder friliggande garage med förråd samt gästhus. Första gathuset som ligger närmst uppfarten är gult, hus nummer två vitt och tredje huset är rosa. Här erbjuds en uppvuxen trädgård med bl.a. bärbuskar, fruktträd och två skyddad stenlagda uteplatser. Ovanvåning med allrum, två sovrum samt wc. Bottenvåningen erbjuder ett generöst tilltänkt vardagsrum som ligger i öppen planlösning med matrummet. Här finns även kök och badrum. Här ges ni möjlighet att skapa er dröm mitt i gamla Limhamn. Byggnaderna är i behov av större renovering!

6 rum 140 m2 37 m2 492 m2 4 400 000 kr
SÅLD! -ÖN / LIMHAMN
Lotsgatan 131

Brf. Radhus med Öresund som närmsta granne!

Detta extraordinära brf. radhus ligger på första parkett med sin trädgård och uteplats i sydväst, varifrån man har öppen och fri utsikt över Öresund. Huset erbjuder hela sex rum varav fyra till fem sovrum samt både vardagsrum och allrum. Här finns även två badrum och tvättstuga. Vi möter en ljus bostad med inslag av en marin känsla, med tillval såsom Junckers skeppsgolv och förlängda takfönster för maximalt ljusinsläpp. Denna attraktiva bostad är fördelad på tre våningsplan och passar för familjen som söker ett boende med havet som närmsta granne. Separat förråd och två biluppställningsplatser medföljer.

6 rum 155 m2 5 140 kr/mån 4 625 000 kr