Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Till salu

= Antal rum
= Boarea
= Biarea
= Tomtarea
= Avgift
= Pris

PILDAMMARNA / KRONBORG
Roskildevägen 29d

Genomgående tvåa med inglasad balkong i sydväst!

Med hiss från markplan, möter vi denna välplanerade och genomgående tvåa på fjärde och översta våningen. Här erbjuds kök med rum för en matplats. Rymligt sovrum som strålar av ljus samt väl tilltaget vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Här finns bevarade tidstypiska detaljer så som fönsterkarmar av sten samt parkettgolv. lägenheten erbjuder även Inglasad balkong som vetter åt sydväst. Bostaden är belägen i välskötta HSB Brf. Ringstedt intill Pildammsparken.

2 rum 54 m2 4 179 kr/mån 1 695 000 kr
KLAGSHAMN
Möllevägen 47

Friliggande och tillbyggt stenhus om 1,5 plan.

Välkomna till denna friliggande villa om 1,5 plan från 1931. Ett drömhus på landet med närhet till stan. Fastigheten byggdes till år 2010 och erbjuder idag tre sovrum ett allrum samt ett väl tilltaget vardagsrum och matrum med goda sociala ytor, som strålar av ljus ifrån fönster i tre väderstreck. Här har vi även öppet upp till nock. Uppvuxen men lättskött tomt som vetter åt söder med b.la körsbärs och päron träd. Här erbjuds även ett väl tilltaget trädäck med spabad samt gräsyta för spring och lek. Ett stenhus med utsikt över åkrarna som måste upplevas. Välkomna på visning!

5 rum 162 m2 52 m2 880 m2 6 450 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / SIBBARP
Birger Jarlsgatan 73

Friliggande enplans stenhus med trädgård i sydväst

Friliggande stenhus på friköpt hörntomt, med både integrerat garage och fristående carport. Byggmästare Bennhagen ligger bakom detta friliggande enplanshus från 1960 som är ritat av Jacobsson & Tullberg arkitektbyrå. Huset erbjuder vackra tidstypiska detaljer såsom grönt marmorgolv och fiskbensparkett, perspektivfönster och bevarade trycken. Med en kort promenad på knappt 700 meter så når man Sibbarp på ena hållet och Limhamns torg på andra hållet.

4 rum 115 m2 41 m2 699 m2 6 695 000 kr
SÅLD! - DOCKAN
Dockgatan 17

Penthouse - en takvåning på gavel med takterrass om ca. 59 kvm

Penthouse med utsikt över både Dockan åt ena hållet och vy ända bort till Scaniabadet åt andra hållet. Vi möter en rymlig och ljus våning med modern öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, som har ca. 3 m högt till tak. Härifrån har man två utgångar till terrassen om ca. 59 kvm, som bereder ut sig runt lägenheten i söder, väster och norr. Här finns gott om plats för matgruppen och grillen men även loungegruppen och solstolarna. Våningen erbjuder även två sovrum och två separata badrum varav det ena som nås ifrån master bedroom. Lägenheten är belägen i välskötta Brf. Bryggan, stark förening som även har garage till sina medlemmar. Detta är en våning som erbjuder ett boende utöver det vanliga, helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats!

3 rum 114 m2 4 449 kr/mån 7 995 000 kr
SÅLD! - RÖNNEHOLM / INNERSTADEN
Fågelbacksgatan 35

Funkis - en fräsch och mycket ljus våning med bevarade detaljer från 40-talet

Mitt i lugna Rönneholm, möter vid denna mycket tilltalande och renoverade funkisvåning. Det är en genomgående och mycket ljus lägenhet som erbjuder bevarade tidstypiska detaljer från 40-talet, såsom fiskbensparkett och djupa fönsterkarmar av sten. Från det generösa vardagsrummet har man utgång till balkongen i härligt västerläge. Lägenheten som är sammanslagen har två entréer samt både badrum och gästtoalett. Här bor du nära grönskande Rönneholmsparken och runt husknuten så finns är caféer och butiker. Våningen är belägen i välskötta Brf. Bara 6.

3 rum 83 m2 4 830 kr/mån 3 075 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Högsåkerringen 76

Genomgående våning i två plan, med både balkong och uteplats

I populära Djupadal möter vi denna mycket välplanerade, ljusa och genomgående lägenhet i etage. Den erbjuder en modern öppen planlösning, med kök som ligger öppet mot matrummet varifrån man når vardagsrummet. Här finns även tre sovrum och två badrum. Lägenheten erbjuder både en privat avgränsad uteplats mot öster och en balkong i västerläge. Till lägenheten så tillhör även en p-plats. Från Brf. Högsåker har man endast ett par minuters gångavstånd till både Djupadalsparken och Djupadalsskolan. Detta är en mycket tilltalande bostad belägen i mycket välskötta och attraktiva Brf. Högsåker, som är ritat av Fritz Jaenecke arkitektgrupp.

4 rum 103 m2 4 720 kr/mån 3 395 000 kr
SÅLD! - ERIKSLUST / SLOTTSSTADEN
Köpenhamnsvägen 41a

Genomgående och ljus trea med balkong i väster

Vi tar hissen upp till femte våningen, där möter vi denna mycket ljusa våning med öppen och fri utsikt ända bort till Rönneholmsparken. Lägenheten som har blivit renoverad erbjuder bl.a. vackra gabondörrar och bevarade, tidstypiska fönsterkarmar i sten samt kalkstensgolv i entrén. Våningen har ett generöst och totalrenoverat kök samt ett stort vardagsrum varifrån man når den inbjudande västerbalkongen. Med sina två sovrum, helkaklat badrum och två klädkammare så erbjuds nu denna tilltalande och praktiska bostad som är belägen i välskötta HSB Brf. Trumman. En förening som erbjuder sina medlemmar tillgång till många faciliteter så som bastu, boulebanor och gym samt garage.

3 rum 75 m2 5 368 kr/mån 2 595 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Hyllie Kyrkoväg 53a

Renoverad 2:a på tredje våningen med ingl. balkong i söderläge

I en fastighet från 1956 möter vi denna renoverad tvåa, som är belägen på tredje våningen. Det är en mycket ljus lägenhet med bl.a. helkaklat badrum, ljust kök med vit köksinredning samt stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som vetter mot söder.

I en fastighet från 1956 möter vi denna renoverade tvåa, som är belägen på tredje våningen. Det är en mycket ljus lägenhet med bl.a. helkaklat badrum, ljust kök med vit köksinredning samt stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som vetter mot söder. Lägenheten är belägen i stabila och välskötta och stabila HSB Brf. Sälgen som äger marken/fastigheten.

2 rum 62 m2 3 768 kr/mån 1 695 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Linnégatan 15

Ljus gavelvåning med balkong och promenadavstånd till Sibbarp

Vid Limhamns torg möter vi denna lägenhet där ljust strålar in från fyra väderstreck. Den väldisponerade planlösningen erbjuder kök med matplats som ligger i modern öppen planlösning med vardagsrummet samt tre sovrum och två badrum varav ett med tvättavdelning. Våningen är centralt belägen på Limhamn, med öppen och fri utsikt över Limhamns torg. Härifrån har man endast ett par minuters promenad till närmsta café och butik åt ena hållet och mindre än 400 meter till Sibbarp och havet åt andra hållet. Brf. Tonfiskens vackra hus byggdes 2001 och erbjuder bl.a. hiss från markplan och garage.

4 rum 120 m2 7 077 kr/mån 3 995 000 kr
SÅLD! - PILDAMMARNA / KRONBORG
Själlandstorget 2c

Genomgående trea med balkong i sydväst!

Intill Pildammsparken möter vi denna ljusa och genomgående trerummare på våning tre. En välplanerad lägenhet med generöst vardagsrum med plats för flera möblemang. Från vardagsrummet så når man balkongen i sydväst. Till detta finner vi två rymliga sovrum, och fönsterkarmar av sten. Bostaden är belägen i välskötta HSB Brf Roskilde, som äger marken. Visst renoveringsbehov föreligger!

3 rum 81 m2 4 735 kr/mån 2 495 000 kr
SÅLD! - BOBERGSÄNGEN / DAMMFRI
Bobergsängen 4a

Genomgående tvåa med balkong i söderläge

På andra våningen möter vi denna välplanerade, genomgående och ljusa tvårummare. Lägenheten erbjuder tidstypiska detaljer så som fönsterkarmar av sten samt fiskbensparkett i originalutförande. Det väl tilltagna vardagsrummet, som har plats för flera möblemang, erbjuder fönster och utgång till balkongen som vetter mot söder. Lägenheten är belägen i välskötta Brf. John Ericsson.

2 rum 58 m2 2 602 kr/mån 1 895 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Högsåkerringen 50

Marklägenhet på gavel med trädgård som erbjuder både uteplats och uterum

I populära Brf. Högsåker som är ritat av Fritz Jaenecke arkitektgrupp, finner vi denna gavellägenhet, en marklägenhet på gavel med villakänsla. Lägenheten erbjuder bl.a. två badrum, tre sovrum samt ett stort kök med öppet in till vardagsrummet som har utgång till ett inglasat uterum. Här finns även en stenlagd separat uteplatTill lägenheten tillhör en p-plats.s i söderläge och en lättskött trädgård om ca. 100 kvm som omsluts av Liguster och Lagerhäggbuskar.

4 rum 90 m2 15 m2 4 389 kr/mån 3 395 000 kr
DJUPADAL / LIMHAMN
Julebäcksgränd 3

Totalrenoverat kedjehus

På lugn återvändsgata i Djupadal möter vi detta trevliga, totalrenoverade och mycket väldisponerade kedjehus, signerat Sten Samuelson & Fritz Jaenecke. Här erbjuds en modern och tilltalande öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum samt allrum. Här finns även 4-5 sovrum samt både gästtoalett och badrum med badkar och dusch. Från sällskapsrummen har man utgång till den lättskötta trädgården och uteplatserna, en som vetter mot väster och en mot öster.

8 rum 130 m2 9 m2 277 m2 5 900 000 kr
ERIKSLUST / MELLANHEDEN / SLOTTSSTADEN
Torupsgatan 1g

Genomgående ombyggd och renoverad trea med balkong

På tredje och översta våningen möter vi denna mycket tilltalande trea med stort renoverat kök och ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Lägenheten erbjuder även två sovrum samt totalrenoverat badrum och separat wc el. tvättrum. Våningen är belägen i välskötta och välrenommerade HSB Brf. Erikslust i Malmö. Härifrån har man ca. 3 minuters cykelavstånd till Ribban åt ena hållet och åt andra hållet når man city på endast 10 minuter.

3 rum 78 m2 4 701 kr/mån 2 795 000 kr
LIMHAMN / ROSENVÅNG
Krapperupsgatan 25

Modern och praktisk marklägenhet med stilrena tillval och Vanåsparken som närmsta granne

Denna moderna marklägenhet som blev byggd 2009 är belägen i en fastighet med anor från 1952. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, varifrån man har utgång till den avgränsade uteplatsen som vetter mot söder. Här finns även två stora sovrum som har utgång till en mindre uteplats på baksidan. Lägenheten har gott om plats för förvaring och ett rejält badrum med tvättmaskin. Vi möter flytande ekparkett mot vita släta väggar och integrerade spotlights. Det är en mycket ljus och tilltalande lägenhet, med egen huvudentré. En parkeringsplats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Lägenheten är belägen i välskötta Brf. Vanås Park.

3 rum 91 m2 6 467 kr/mån 3 150 000 kr
LORENSBORG
Stadiongatan 55e

Ljus tvåa med inglasad balkong och utsikt över grönområde

På tredje våningen möter vi denna mycket välplacerade lägenhet som erbjuder öppen och fri utsikt över föreningens grönskande trädgård. Det är en välskött 50-talslägenhet, en ljus tvåa med inglasad balkong som varsamt har blivit renoverad för att kunna erbjuda moderna lösningar med bevarade detaljer för tiden. Lägenheten erbjuder vackra parkettgolv och gabondörrar med backelithandtag samt fönsterkarmar av sten. Vi möter renoverat kök och badrum samt ett vardagsrummet varifrån har man utgång till den inglasade balkongen. Detta är en lägenhet för dig som vill bo med cykelavstånd till såväl stranden som city. Lägenheten är belägen i välskötta HSB Brf. Järven.

2 rum 53 m2 3 003 kr/mån 1 550 000 kr
SÅLD! - BUNKEFLOSTRAND
Bladspinnaregatan 37

Fastighet med insynsskyddad, lättskött trädgård som vetter mot söder och väster samt garage

På Bunkeflostrands sjösida möter vi denna fastighet som erbjuder en bostad för den stora familjen, eller kanske för den familj som har behov av stora utrymmen såsom eget hemmakontor eller liknande. I dagsläget erbjuder huset sex sovrum, två badrum och gästtoalett samt både vardagsrum i öppen planlösning med matplats på bottenvåningen och ett allrum på ovanvåningen. Från vardagsrummet har man utgång till den stenlagda uteplatsen som vetter mot väster och access till den anlagda, insynsskyddade och lättskötta trädgården. Här finns även ett garage med biluppställningsplats utanför. Här har man endast några minuters promenad innan man når Bunkeflo strandängar, Malmös första naturreservat, som erbjuder fantastiska promenadstråk. I närområdet erbjuds även många lekplatser och man har flera olika skolor att välja på.

8 rum 211 m2 450 m2 4 750 000 kr
LUGNET / CENTRUM
Lugna gatan 74

Ombyggd och totalrenoverad femma med både badrum och g-wc

Med hiss från markplan så möter vi denna ombyggda och totalrenoverade våning med fönster i tre väderstreck. Lägenheten erbjuder påkostade och ytterst smakfulla tillval såsom genomgående ekparkett i holländskt förband, platsbyggd förvaringsmöbel, "Hide-a-lite" spotlights i tak samt granitkeramik i badrum. Det är en ljus och luftig lägenhet i modern öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, varifrån man har utgång till den inglasade balkongen. Lägenheten som ligger i Brf. Näktergalen 18 är centralt belägen med närhet till allt man kan tänkas behöva. Här finns fler kvarterskrogar precis runt husknuten och endast några minuters promenad till Operan, biografen eller om man så önskar någon av parkerna i city.

5 rum 100 m2 6 080 kr/mån 3 295 000 kr
LIMHAMN / ROSENVÅNG
Krapperupsgatan 25

Modern och praktisk marklägenhet med stilrena tillval och Vanåsparken som närmsta granne

Denna moderna marklägenhet erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök, varifrån man har utgång till den avgränsade trädgården om ca. 76 kvm som bl.a. erbjuder två stenlagda uteplatser. Här finns även två stora sovrum med gott om plats för förvaring och ett rejält badrum. Vi möter flytande ekparkett mot vita släta väggar och integrerade spotlights. Det är en mycket ljus lägenhet, belägen på en hörna. En parkeringsplats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Lägenheten är belägen i välskötta Brf. Vanås Park. Hela byggnaden blev ombyggd och totalrenoverad år 2009, då alla lägenheter stod klara.

3 rum 84 m2 5 740 kr/mån 3 095 000 kr
LIMHAMN
Västanväg 59c

Tvåa med balkong i söderläge

En halv trappa upp så möter vi denna tvåa, som stod klar i slutet av 40-talet. Lägenheten har ett stort kök med matplats och ett rejält vardagsrum varifrån man har utgång till balkongen som vetter in mot gården i söderläge. Här finns gott om plats för förvaring i flera inbyggnadsgarderober och ett stort badrum i originalutförande. Det är en mycket trivsam tvåa belägen i välskötta HSB Brf. Rosenvång 1. Renoveringsbehov föreligger!

2 rum 55 m2 3 429 kr/mån 1 175 000 kr
SÅLD! - GAMLA VÄSTER
Jakob Nilsgatan 21a

Modern vindsvåning i hjärtat av Gamla Väster

I hjärtat av Gamla Väster ligger HSB Brf. Jacob i Malmö, där kan vi nu erbjuda en totalrenoverad vindsvåning i ett hus med anor ifrån 1870. Via den trivsamma innergården så tar man trappan upp till lägenheten som erbjuder en modern öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Våningen har smakfullt totalrenoverats, den erbjuder bevarade detaljer för tiden med bl.a. synliga takbjälkar. Redan i entrén så märker man att det är stolta medlemmar i föreningen, som värnar om sin trivsamma innergård och tar väl hand som sina gemensamma utrymmen. Detta är bostaden för dig som vill bo mitt i stan med närhet till allt vad du kan önska. Välkommen att boka dig till visning!

3 rum 69 m2 5 148 kr/mån 2 895 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG
Nicoloviusgatan 6A

Marklägenhet med privat uteplats i västerläge

Välkommen till denna tilltalande marklägenhet med en privat avgränsad uteplats, om ca. 16 kvm. Vi möter en genomgående våning med bevarade detaljer för tiden såsom kalkstensgolv, fiskbensparkett och fönsterbrädor av sten. Lägenheten erbjuder bl.a. två rejäla sovrum, separat kök och stort vardagsrum med matplats och utgång till uteplatsen i väster. Från uteplatsen har man dessutom direkt access till föreningens välskötta trädgård. Denna välskötta förening är centralt placerad i området med "badrocksavstånd" till Ribban och Kallbadhuset.

3 rum 99 m2 4 958 kr/mån 3 595 000 kr
DAMMFRI / MALMÖ VÄSTER
Korsörvägen 12a

Totalrenoverad trea med balkong i söderläge

En halv trappa upp så möter vi denna ljusa och totalrenoverade lägenhet. Den smakfulla renoveringen erbjuder bevarade detaljer för tiden såsom vacker fiskbensparkett och fönsterkarmar av sten tillsammans med moderna lösningar i både badrum och kök. Genomgående möter vi stilrena tillval i ljusa toner. Brf. Wore 2 är en välskött förening, som äger sin fastighet/tomt. Alla medlemmar erbjuds parkeringsplats, som ingår i månadsavgiften. Föreningen är belägen en tvärgata in från huvudgatorna, vilket gör att den ligger lugnt i området, men har ändå närhet till all service man kan önska. Med cykel så år man city på endast 10 minuter.

3 rum 68 m2 4 644 kr/mån 2 095 000 kr
SÅLD! - CENTRUM / RÅDMANSVÅNGEN
Bergsgatan 7

Nybyggd vindsvåning mitt i centrum!

Fyra trappor upp så möter vi denna nybyggda vindsvåning från 2018 med privat takterrass. Det är en unik våning med en möblerbar golvyta på hela 101 kvm och öppet upp till nock med synliga takbjälkar. Från lägenheten har vi vy ut över Malmö stadshus i väster samt över Bergsgatan och längs med Henrik Smithsgatan i öster. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum varifrån vi når sovrummet, dagens arbetsrum, bakom en glasvägg av härdat klarglas och rubust svartlackat stål, vilket bidrar till en modern industriell känsla.

3 rum 85 m2 16 m2 2 964 kr/mån 3 795 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Linnégatan 15

Totalrenoverad gavelvåning med promenadavstånd till Sibbarp

I Brf. Tonfisken så möter vi denna gavelvåning som strålar av ljus ifrån fyra väderstreck. Den väldisponerade planlösningen erbjuder kök med matplats som ligger i modern öppen planlösning med vardagsrummet samt tre sovrum och två badrum varav ett med tvättavdelning. Lägenheten som blev totalrenoverad år 2017 går i ljusa toner och erbjuder praktiska lösningar och tilltalande materialval. Föreningen är centralt belägen på Limhamn, med utsikt över Limhamns torg. Härifrån har man endast ett par minuters promenad till närmsta café och butik åt ena hållet och mindre än 400 meter till Sibbarp åt andra hållet. Föreningens vackra hus byggdes 2001 och erbjuder bl.a. hiss från markplan och garage.

4 rum 120 m2 7 095 kr/mån 3 995 000 kr
SÅLD! -DJUPADAL / LIMHAMN
Priorsgatan 48

Välplanerat radhus i Djupadal med friköpt tomt!

På friköpt tomt möter vi detta ytterst välplanerade radhus som erbjuder en bottenvåning med tre sovrum, badrum samt kök och ett stort vardagsrum. En trappa ner så når vi extra utrymmen såsom gästtoalett och allrum vilket gör att vi får en upplevd boarea på dryg 110 kvm. I källarvåningen finns även tvättstuga och förrådsutrymme. Det är ett stenhus med bevarade detaljer för tiden såsom fönsterkarmar i sten och vacker finskbensparkett. Här finns även en kamin centralt placerat i vardagsrummet. Detta är en lättskött bostad mitt i Djupadal med cykelavstånd till Limhamns centrum.

5 rum 94 m2 97 m2 299 m2 4 900 000 kr
SÅLD! - ÖN / LIMHAMN
Sundholmsgatan 4

Tvåa med öppen planlösning och utsikt i fyra väderstreck

Vi tar hissen upp till våning 13, där vi möter denna ljusa och luftiga våning som har en inglasad balkong om ca. 17 kvm och utsikt i fyra väderstreck. Lägenheten erbjuder en planlösning där man kan gå runt i lägenheten och dessutom har två utgångar till balkongen, en ifrån sovrummet och en ifrån vardagsrummet. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med matplatsen och köket. Det är sällan man får uppleva en så rymlig bostad med drygt 2,5 m upp till tak, som även erbjuder en öppen och fri utsikt så långt ögat kan nå. Till varje lägenhet följer en garageplats för den som önskar. En våning som måste upplevas på plats!

2 rum 69 m2 3 948 kr/mån 3 195 000 kr
SÅLD! - Hyllieby
Boställsvägen 23

Enplans kedjehus på hörna

På en hörntomt i Hyllieby möter vi detta stenhus, ett enplans kedjehus med vidbyggt garage. Bostaden erbjuder ett kök med access till grovkök samt både badrum och gästtoalett, fyra sovrum och vardagsrum med utgång till den insynsskyddade trädgården som vetter mot söder och väster. Här finns genomgående fint bevarade originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten, lamellparkett i ek och gabondörrar med vackra trycken. Goda kommunikationer med närhet till både Hyllie och till centrala Malmö. Visst renoveringsbehov föreligger!

5 rum 117 m2 35 m2 444 m2 3 595 000 kr
SÅLD! -LIMHAMN
Rabygatan 71

Tvåa med balkong i 50-tals hus med hiss från markplan!

Tvåa på hörna med balkong.

I trevliga Limhamn möter vi denna ljusa och yteffektiva tvåa med balkong, belägen på en hörna, en halv trappa upp och med utsikt över föreningens grönområde. Lägenheten erbjuder ett vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, kök med matplats för 4 personer och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Till detta finns även helkaklat badrum med dusch. Arkitekt Thorsten Roos ritade de fem låga punkthusen på Rabygatan, som tillhör välrenommerade HSB Brf. Skogsmården. Det är en välskötta och stabil förening med god ekonomi.

2 rum 53 m2 3 506 kr/mån 1 495 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Högsåkerringen 26

Genomgående femma med både balkong och uteplats

I populära Djupadal möter vi denna mycket välplanerade, genomgående lägenhet med bl.a. tre sovrum och två badrum. Vi tar trappan upp från entrén där vi möter matrummet som är centralt placerat så att vi når köket på ena hållet och vardagsrum åt andra hållet. Lägenheten erbjuder både en inhägnad uteplats och en inglasad balkong, som nås ifrån vardagsrummet. Till lägenheten så ingår även en p-plats. Detta är en mycket tilltalande bostad belägen i välskötta och attraktiva Brf. Högsåker.

5 rum 103 m2 4 720 kr/mån 2 995 000 kr
SÅLD! - SLOTTSSTADEN / ERIKSLUST
Köpenhamnsvägen 40c

Tvåa på andra våningen med balkong i västerläge

På andra våningen ligger denna ljusa tvåa som erbjuder många bevarade och tidstypiska detaljer från 50-talet. Vi möter bl.a. perspektivfönster som vetter mot söder och väster vilka ger rikligt ljusinsläpp och rejäla fönsterkarmar av sten samt den eftertraktade hatthyllan "Nostalgi" i ek. Lägenhetens tillval och utformning är typisk "funkis", där planlösningen bl.a. ger möjlighet till både matplats i köket och i vardagsrummet för den som önskar. Här finns även gott om plats för förvaring i både inbyggnads garderober och i klädkammaren.

2 rum 56 m2 3 280 kr/mån 1 695 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Gustaf Rydbergsgatan 5

Genomgående tvåa med balkong i söderläge

På centralt läge möter vi denna ljusa och genomgående tvåa med högt till tak. Från det välutrustade köket har man utsikt över föreningens välskötta innergård och ifrån vardagsrummet har man utgång till balkongen som vetter mot söder och erbjuder utsikt bort mot Kungsparken. På detta lugna läge så har man runt husknuten både caféer och kvarterskrogar där man kan njuta av en god bit mat. Vill man ta en promenad så når man Ribban endast några minuter bort och väljer man att gena genom Kungsparken så är man uppe i city.

2 rum 57 m2 3 227 kr/mån 1 995 000 kr
SÅLD! -LIMHAMN
Betonggatan 6

Genomgående takvåning på gavel med balkong

Vi tar hissen från markplan upp till denna takvåning som erbjuder utsikt mot Turning Torson i norr och Öresundsbron i söder. Det är en tilltalande våning med påkostade tillval med bl.a. ljusinstallationer från Ljus & Miljö. Vi möter en modern lägenhet där kök, matplats och vardagsrum ligger i öppen planlösning varifrån man har utgång till den väl tilltagna balkongen. Här finns även både badrum och gästtoalett. Denna bostad är belägen i Bonum Brf. Vågmästaren på Limhamn, som erbjuder ett av dem mest trivsamma och attraktiva lösningarna för dig som är +55. Föreningen som erbjuder ett praktiskt boende för sina medlemmar har bl.a. garage, övernattningslägenhet samt en tilltalande innergård med grillplatser och boulebanor. Medlemmarna berättar även att den gemensamma lokalen flitigt används för såväl vinprovningar såsom och gemensamma fotbollskvällar. Till detta ska tilläggas att det även finns en egen "Bonumvärd", som kan hjälpa till med det mesta. Detta är en förning att trivas i, med gångavstånd till både Limhamns centrum och till båtlivet som alltid satt sin prägel på platsen. Fiskehoddorna och småbåtshamnen ligger i princip på andra sidan gatan, där man idag även kan njuta av prima glass eller populära pizzor intill Dragörkajen, som har ett torg likt en italiensk piazza... Välkommen att boka dit till visning!

4 rum 101 m2 5 023 kr/mån 4 495 000 kr
SÅLD! -LIMHAMN
Strandgatan 2b

Tvåa med balkong på femte och översta våningen med havsutsikt

På ett av Limhamns bästa lägen, med fantastisk utsikt över Öresund, Dragörkajen samt vy bort mot Limhamns torg, finner vi denna ljusa tvåa på översta våningen med balkong i söderläger. Lägenheten, som har en känsla av vindsvåning, har högt till tak och erbjuder vita släta väggar mot flytande ekparkett. Köket ligger i access och öppet mot vardagsrummet varifrån vi når den väl tilltagna balkongen. Till detta möter vi även ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum med tvättavdelning. HSB Brf. Gråsejen 1 stod inflyttningsklar 2016 vilket gör att man fortfarande får känslan av nyproduktion. Detta är en våning som måste upplevas på plats, välkommen att boka tid för visning!

2 rum 58 m2 3 546 kr/mån 2 995 000 kr
SÅLD! -FRIDHEM / RIBERSBORG
Henrik Wranérsgatan 1b

Genomgående trea med havsutsikt ifrån sjunde och översta våningen

Vi tar hissen upp till sjunde våningen där vi möter denna genomgående, mycket ljusa våning som smakfullt har totalrenoverats. Våningen erbjuder bl.a. bevarade tidstypiska fönsterkarmar av sten, vacker fiskbensparkett och praktiskt kalkstensgolv. Här finns en balkong som vetter mot öster och erbjuder förmiddagssol och en balkong med öppen och fri utsikt mot väster och Öresund. Detta är en våning som måste upplevas på plats...

3 rum 99 m2 5 187 kr/mån 3 995 000 kr
SÅLD! -DAMMFRI
Ängdalavägen 28

Renoverad och ombyggd trea på hörna med balkong

Denna mycket ljusa och trevliga trea ligger en halv trappa upp i välskötta HSB Brf. Hilleröd i Malmö. Det är en ombyggd och totalrenoverad bostad där vi idag möter kök, matplats och vardagsrum i en modern öppen planlösning, varifrån man även når balkongen. Lägenheten erbjuder även två rejäla sovrum och ett helkaklat badrum. Här bor man i en förening som är lugnt belägen, men man har ändå nära till allt man kan tänkas behöva. Med ca. 10 minuters på cykel, så når man city på ena hållet och havet på andra hållet.

3 rum 71 m2 4 238 kr/mån 2 195 000 kr
SÅLD! -DAMMFRI / SLOTTSSTADEN
Bellevuevägen 6c

Totalrenoverad trea på översta våningen!

På tredje och översta våningen möter vi denna totalrenoverade och mycket ljusa hörnlägenhet. Det är en inbjudande lägenhet som bl.a. erbjuder kalkstensgolv och vackra trägolv samt släta ljusa väggar. Lägenheten både har en fransk balkong och frihängande balkong med utsikt mot öster, söder och väster. Här bor man centralt med närhet till affärer, restauranger och matbutiker.

3 rum 75 m2 3 114 kr/mån 2 195 000 kr
SÅLD! - SIBBARP / LIMHAMN
Kalkbrännerigatan 4

Ombyggt och totalrenoverat parhus - Anno 1898

Detta mycket charmerande gathus med byggår 1898, totalrenoverades 2006 och blev om och tillbyggt år 2010. Idag erbjuder fastigheten en lättskött trädgård med flera uteplatser innanför dekorativt tidstypiskt smidesstaket. Huvudbyggnaden som blev tillbyggd 2010 erbjuder idag en unik bostad med bevarade detaljer för tiden, som möter moderna och praktiska lösningar. Här finns även en fristående förrådsbyggnad med vidbyggt växthus och en grovkällaren med gott om plats för förvaring. Detta ytterst tilltalande gathus är beläget på en lugn Sibbarpsgata med knappt 600 meter till havet. Helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats.

5 rum 140 m2 44 m2 360 m2 6 350 000 kr
SÅLD! -ERIKSLUST / FRIDHEM / SLOTTSSTADEN
Erikslustvägen 10d

På ett härligt läge med utsikt över villakvarteren på Erikslust möter vi denna genomgående och mycket ljusa tvåa med hela 2,75 m i takhöjd. Den är belägen på andra våningen och erbjuder bl.a. ett väl tilltaget vardagsrum med en fungerande öppen spis och utgång till balkongen i söderläge. Bostaden har tidstypiska och vackra detaljer från 40-talet såsom fiskbensparkett och fönsterkarmar i sten. Brf. Hildegard är en mycket välskött förening som ligger välplacerad i Västra Malmö, med närhet till såväl Ribersborg som centrum.

2 rum 61 m2 3 291 kr/mån 1 895 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Tessins väg 19b

Totalrenoverad marklägenhet med påkostade tillval samt med en unik uteplats om ca. 90 kvm

Välkommen till denna unika marklägenhet med villakänsla och sannolikt områdets största privata uteplats, om ca. 90 kvm. Den avgränsade uteplatsen nås via vardagsrummet i norr och ligger längs med hela lägenheten i västerläge. Våningen som har blivit ombyggd och totalrenoverad 2019 erbjuder genomgående stilrena och påkostade materialval. Vi möter idag bl.a. ett platsbyggt kök med arbetsbänk av Carrara marmor, genomgående vitpigmenterad fiskbensparkett och infällda spotlights. Här finns även två-tre sovrum och ett väl tilltaget matrum som nås ifrån både kök och vardagsrum. Lägenheten har även både utbyggt badrum med tvättmöjligheter och separat gästtoalett. Bostaden är lugnt belägen och vetter in mot föreningens välskötta innergård. Från uteplatsen kan man dessutom mellan huskropparna skymta ljuset från Öresund. Välskötta Brf. Ljungbyhus 7 är en förening med garage.

5 rum 121 m2 5 279 kr/mån 5 695 000 kr
SÅLD! -RIBERSBORG / FRIDHEM / SLOTTSSTADEN
Ribersborgsvägen 15b

Gavelvåning anno 1907

Eftertraktad våning i välrenommerade HSB Brf. Mannhem i Malmö - anno 1907. En halv trappa upp möter vi denna gavelvåning med fönster i tre väderstreck. Bostaden erbjuder tre rum i fil samt ytterligare ett separat sovrum. Vi möter bevarade tidstypiska detaljer i jugendstil så som djupa fönsterkarmar, vackert smyckade dörrposter och tak med stuckaturer. Här finns även bevarade skjutdörrar mellan rummen som ligger i fil samt en kakelugn från tiden. Praktiskt med både badrum och gästtoalett. Föreningen erbjuder sina medlemmar en avgränsad, uppvuxen och välskött innergård att njuta av samt både gästrum och bastu. Differentierat andelstal möjliggör dessutom en större kapitalinsats till förmån för en lägre månadsavgift.

4 rum 109 m2 5 349 kr/mån 4 450 000 kr
SÅLD! -DJUPADAL / LIMHAMN
Viarpsgatan 25

Friliggande villa med friköpt tomt i Djupadal!

Mitt i Djupadal, möter vi på friköpt tomt, detta friliggande och mycket välskötta arkitektritade stenhus från 1980. Det är en unik fastighet för den stora familjen eller kanske företagaren, om 259 kvm BOA. Huset har väl tilltagna sociala ytor och erbjuder även poolrum med inomhuspool. Från köket så når man uteplatsen och den lättskötta trädgården som vetter mot väster. Här finns även ett vidbyggt garage med direkt access till bostaden.

8 rum 229 m2 30 m2 640 m2 6 350 000 kr
SÅLD! -LIMHAMN
Kalkstensvägen 8

Ljus etta med sovalkov och balkong i öster!

På andra våningen möter vi denna ljusa etta med sovalkov.

Med hiss från markplan, upp till andra våningen, möts vi av denna mycket ljusa lägenhet. Det är en etta med sovalkov som går i sobra stilrena linjer med bl.a. ekparkett på golvet och fönsterbänkar av polerad kalksten. Den tilltalande öppna planlösningen erbjuder ett komplett kök med matplats intill vardagsrummet, som har utgång till den generösa balkongen. Separat sovalkov med plats för säng och förvaringsmöbler. Som boende i Brf. Pergolan i Limhamn har man tillgång till Four Gardens unika serviceutbud.

2 rum 45 m2 2 838 kr/mån 1 450 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Magnarpsgränd 1

Friliggande villa i Djupadal!

Mitt i Djupadal, på en hörntomt i sydväst, möter vi detta friliggande arkitektritade stenhus från 1966. Det är ett mycket välskött hus med bevarade tidstypiska detaljer såsom mosaikgolv i entrén, gabondörrar med bakelithandtag samt perspektivfönster för maximalt ljusinsläpp. Det väl tilltagna vardagsrummet, som har en öppen spis med insats, fullkomligt strålar av ljus ifrån fönster i tre väderstreck. Via en öppen trappa så når vi en full, delvis inredd källarvåning, som bl.a. erbjuder allrum och tv-rum, vilket gör att vi upplever en utökad BOA om totalt ca. 185 kvm. Här finns även två uteplatser samt ett vidbyggt garage.

4 rum 127 m2 127 m2 640 m2 4 495 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Segeltorpsgatan 5

1,5 -plan parhus på friköpt tomt i Djupadal!

På lugn återvändsgata i populära Djupadal, med närhet till skolor och förskolor, möter vi detta tillbyggda parhus om 1,5 plan med friköpt tomt. Här finns en bottenvåning med generösa ytor i form av stort vardagsrum och stilrent kök med matplats. Matrum samt ytterligare allrum. Till detta privat ovanvåning med tre bra sovrum. Huset erbjuder även två helkaklade badrum. Välkomna på visning!

6 rum 148 m2 325 m2 5 250 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / SIBBARP
Notariegatan 9A

Enplans friliggande poolvilla i toppskick!

Välkommen till "Villa Svensson" ritat av Fritz Jaenecke och Sten Samuelson. Byggmästare Svensson lät uppföra denna unika friliggande enplans poolvilla 1969. Med huskroppen optimalt placerad på tomten så att söder och västerläge frigörs och skapar möjlighet till flera rum på tomten och dessutom ett insynsskyddat poolområde i solläge. Dagens ägare lät totalrenovera både insida och utsida vilket gör att vi idag möter något extraordinärt. En fastighet med optimala lösningar med fokus på funktion och återkommande linjer i stilrena tillval. Släta vita väggar möter ljusgrå kalksten i alla våtutrymmen samt Kährs hårdvaxade ekparkett i alla rum. En av detaljerna som inte direkt syns, men som upplevs, är husets integrerade ljussättning. Vi möter stora sociala ytor i en modern öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum där det även finns en centralt placerad öppen spis. Efter ombyggnation så finns här idag två badrum och en praktisk tvättstuga. Här finns även ett vidbyggt garage och förråd. Detta är en fastighet för den som söker något utöver det vanliga, där det Skandinaviska intrycket är av högt värde och dessutom närheten till havet som endast ligger 250 meter bort.

6 rum 153 m2 40 m2 772 m2 9 100 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Konventsgatan 12

Välplanerad och tillbyggd friliggande enplansvilla på Djupadal!

På lugn återvändsgata i Djupadal möter vi denna ombyggda och totalrenoverade, friliggande enplansvilla. År 2015 blev huset tillbyggt och erbjuder idag modern öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matrum som har öppet upp till nock. Det ljusa matrummet får rikligt med ljusinsläpp med fönster från golv- till tak. Huset som har blivit totalrenoverat erbjuder genomgående klassiska, ljusa och stilrena val med bl.a. enstavs ekparkett samt integrerade spotlights. Här finns även fyra bra sovrum samt både badrum och gästtoalett. Den lättskötta trädgården, med trädäck, den vetter mot söder och väster. Här finns även ett friliggande garage med förråd.

6 rum 139 m2 25 m2 513 m2 5 150 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / GAMLA LIMHAMN
Valbygränd 10B

Gathus på lugn återvändsgata - tidigare tre fastigheter har blivit ett större gathus

På lugn återvändsgränd möter vi detta charmerande och unika gathus från sekelskiftet. Det som från början var tre hopslagna gathus, är nu en större fastighet som dessutom erbjuder friliggande garage med förråd samt gästhus. Första gathuset som ligger närmst uppfarten är gult, hus nummer två vitt och tredje huset är rosa. Här erbjuds en uppvuxen trädgård med bl.a. bärbuskar, fruktträd och två skyddad stenlagda uteplatser. Ovanvåning med allrum, två sovrum samt wc. Bottenvåningen erbjuder ett generöst tilltänkt vardagsrum som ligger i öppen planlösning med matrummet. Här finns även kök och badrum. Här ges ni möjlighet att skapa er dröm mitt i gamla Limhamn. Byggnaderna är i behov av större renovering!

6 rum 140 m2 37 m2 492 m2 4 400 000 kr
SÅLD - Falsterbo / Strandbaden
Ålavägen 13

Havsnära enplansvilla - Strandbaden

Strandbaden, endast 350 m från havet finner vi denna enplansvilla om 140 kvm på tomt om 1059 kvm. Huset erbjuder väl tilltagna sociala ytor, härligt ljusinsläpp och öppen spis både i allrummet samt vid den stenlagda uteplatsen.

Strandbaden, endast 350 m från havet finner vi denna enplansvilla om 140 kvm som erbjuder väl tilltagna sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp. Här finns bl.a. två uteplatser, varav en med ett trädäck och en stenlagd uteplats med öppen spis. De båda uteplatserna vetter in mot trädgården i västerläge. Huset har även tre sovrum till fyra sovrum/allrum med öppen spis samt både matrum och ett rymligt vardagsrum. Till detta så finns här två helkaklade badrum och en gästtoalett. Från den lättskötta tomten om 1059 kvm, har man en kort promenad till såväl Strandbaden som Hästsportsanläggningen. En fastighet med stora möjligheter...

6 rum 140 m2 1 059 m2 4 950 000 kr
SÅLD! -ÖN / LIMHAMN
Lotsgatan 131

Brf. Radhus med Öresund som närmsta granne!

Detta extraordinära brf. radhus ligger på första parkett med sin trädgård och uteplats i sydväst, varifrån man har öppen och fri utsikt över Öresund. Huset erbjuder hela sex rum varav fyra till fem sovrum samt både vardagsrum och allrum. Här finns även två badrum och tvättstuga. Vi möter en ljus bostad med inslag av en marin känsla, med tillval såsom Junckers skeppsgolv och förlängda takfönster för maximalt ljusinsläpp. Denna attraktiva bostad är fördelad på tre våningsplan och passar för familjen som söker ett boende med havet som närmsta granne. Separat förråd och två biluppställningsplatser medföljer.

6 rum 155 m2 5 140 kr/mån 4 625 000 kr