Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Om Hallonqvist

Hela Hallonqvist teamet efter Toughest 2018

Hela Hallonqvist teamet efter Toughest 2018

Hallonqvist fastighetsbyrå är ett familjeägt aktiebolag som förmedlar fastigheter och bostadsrätter. Vi jobbar med personligt engagemang för att både säljare och köpare skall bli nöjda - för oss är varje förmedling unik.

Bolaget grundades av Jennie Hallonqvist år 2006 och således firar vi 15 år under 2021. Idag drivs bolaget av Jennie och Björn Hallonqvist som jobbar vidare med att bygga ett starkt företag, för att stå starkt i både medvind och motvind. Vårt mål är inte att bli störst, utan att prestera bäst och det gör vi genom att fokusera på kvalité före kvantitet.

Att synas är viktigt, inte bara för oss, utan även för våra uppdragsgivare. Vi utgår därför alltid ifrån hur vi själv skulle vilja att våra bostäder skulle profileras och marknadsförs om vi själv skulle sälja vår bostad. Att synas genom de självklara kanalerna, i såväl dagspress som digitala medier, gör att vi alltid kan erbjuda våra kunder den bästa exponeringen. Olika bostäder har dock olika kunder, därför tar vi alltid fram en individuell säljcykel och marknadsplan för att på bästa sätt optimera förutsättningarna för en lyckad marknadsföring.

Vi finns idag på Limhamns torg, där vi är tre medarbetare. Tillsammans utvecklar vi löpande vår produkt för att ha full koll och hela tiden ligga i framkant.  Att ha en trevlig och familjär stämning på kontoret är viktigt för att trivas och må bra. Vi är övertygade om att detta är en av faktorerna till att vi då tillsammans även presterar bäst.

Ensam är inte starkast. Därför arbetar vi hela tiden medvetet och på olika sätt med att utveckla vårt nätverk. Detta ser vi även som en tillgång för alla våra kunder, säljare och köpare.


Som aktiva i föreningslivet sedan barnsben, vill vi ge tillbaka. Därför väljer vi att sponsra olika lokala idrottsföreningar. Det är viktigt att se alla, om det så är basketspelare i Malbas, fotbollsspelare i Hyllie IK eller idrottsutövare på Hyllie Sportcenters arena, för hela familjen.

Nöjda kunder är det bästa vi vet. En självklarhet är att köpare och säljare blir nöjda med det arbete vi utför genom en hel affär. Men vi är också mycket måna om alla våra övriga kundkontakter. Spekulanter som kommer på våra visningar eller kanske bara en kund som ringer oss för rådgivning eller såklart alla de vi möter i våra olika nätverk. Vi strävar efter att alla skall vara nöjda efter att de har varit i kontakt med någon av oss på Hallonqvist fastighetsbyrå AB.


så vem vill du lämna dina dörrnycklar till?