Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Samarbetspartners

Hallonqvist fastighetsbyrå AB samarbetar med flera företag från olika branscher. De företag vi rekommenderar är alla mycket duktiga och kompetenta inom sina respektive affärsområden.

Banker

Hos oss är det du som kund som står i centrum. Det är dina behov och dina önskemål vi utgår ifrån när vi erbjuder den bästa lösningen. Att arbeta nära dig är därför en självklarhet för oss.

Du får en personlig bankkontakt som du kan ringa eller mejla till direkt, helt enkelt någon som "kan" dina bankaffärer. Och vi hjälper dig med alla dina bankärenden, alltifrån den enkla flytten av pengar mellan konton till mer kvalificerad rådgivning. Och oavsett ärende vill vi ge dig bästa service och samtidigt snabba besked. Det är så vi jobbar.

Det är oerhört viktigt att du har stort förtroende för oss och känner att vi är långsiktiga i vårt engagemang. Fyll i din låneansökan här.

Vi finns här för dig - nu och i framtiden.

 

Besiktning

OBM gruppen är en rikstäckande franchiseorganisation som består av ett tjugotal företag från Sundsvall i norr till Ystad i söder. OBM gruppen kännetecknas av stor kompetens och lång erfarenhet inom fuktskade- saneringsbranschen samt besiktningsverksamheten.

Förvaring och magasinering

M3Storage Malmö  - Magasinering & Flytt erbjuder privatpersoner och företag de bästa och mest prisvärda helhetslösningarna för flyttjänster i Malmö. Vi magasinerar ert bohag med gratis upphämtning i Malmö  och när vi flyttar inom Malmö ingår alltid lastbil.För oss är det viktigt att ge våra kunder högkvalitativ service och support genom hela processen. Oavsett när ni förvarar hos oss eller när vi flyttar åt er kan ni känna er trygga. Vi tar hand om möbler och bohag hela vägen.

Varmt välkomna in som kund hos oss!

VVS

Jonas Arvidsson
Rörmäster i Skåne AB
0733-977788
rormasteriskane@outlook.com

Kakel, klinkers och plattsättare

Benemarks Plattsättning
Vinningevägen 37, 230 41 KLÅGERUP
Stefan Benemark, Telefon 0707-645535
info@benemarksplatt.com

 

Spanien

Vi kan nu erbjuda kontakt med mäklare även i Spanien. Vår samarbetspartner Marbella-Estates jobbar aktivt i området runt Malaga-Marbella-Estepona. Då köpprocessen i Spanien inte alls liknar den vi har i Sverige kan det vara bra med lite tips om vad man bör tänka på. Vi kan även bistå med en del väldigt bra kontakter inom både juridik och byggnationer nere i Spanien. För vidare information och rådgivning tveka inte att kontakta Björn Hallonqvist på telefon nummer 0733-11 77 10.