Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Till salu

= Antal rum
= Boarea
= Biarea
= Tomtarea
= Avgift
= Pris

GAMLA VÄSTER
Jakob Nilsgatan 21a

Modern vindsvåning i hjärtat av Gamla Väster

I hjärtat av Gamla Väster ligger HSB Brf. Jacob i Malmö, där vi nu kan erbjuda nu en totalrenoverad vindsvåning i ett hus med anor ifrån 1870. Via den trivsamma innergården så tar man trappan upp till lägenheten som erbjuder en modern öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Våningen har smakfullt totalrenoverats, den erbjuder bevarade detaljer för tiden med bl.a. synliga takbjälkar. Redan i entrén så märker man att det är stolta medlemmar i föreningen, som värnar om sin trivsamma innergård och tar väl hand som sina gemensamma utrymmen. Detta är bostaden för dig som vill bo mitt i stan med närhet till allt vad du kan önska. Välkommen att boka dig till visning!

3 rum 69 m2 5 148 kr/mån 2 895 000 kr
LIMHAMN
Linnégatan 15

Totalrenoverad gavelvåning med promenadavstånd till Sibbarp

I Brf. Tonfisken så möter vi denna gavelvåning som strålar av ljus ifrån fyra väderstreck. Den väldisponerade planlösningen erbjuder kök med matplats som ligger i modern öppen planlösning med vardagsrummet samt tre sovrum och två badrum varav ett med tvättavdelning. Lägenheten som blev totalrenoverad år 2017 går i ljusa toner och erbjuder praktiska lösningar och tilltalande materialval. Föreningen är centralt belägen på Limhamn, med utsikt över Limhamns torg. Härifrån har man endast ett par minuters promenad till närmsta café och butik åt ena hållet och mindre än 400 meter till Sibbarp åt andra hållet. Föreningens vackra hus byggdes 2001 och erbjuder bl.a. hiss från markplan och garage.

4 rum 120 m2 7 095 kr/mån 3 995 000 kr
ANNELUND / INNERSTADEN
Vitemöllegatan 16c

Genomgående trea med inglasad balkong

I mycket välskötta föreningen HSB Brf. Jämlikheten så möter vi denna ljusa och genomgående trea med inglasad balkong. Lägenheten som erbjuder ett stort kök med matplats och utsikt över föreningens grönskande innergård, har ett stort vardagsrum med plats för flera möblemang och utgång till balkongen. Här finns även två sovrum och helkaklat badrum. Vi möter bevarade detaljer för tiden såsom vackra parkettgolv och fönsterkarmar av sten.

3 rum 71 m2 4 735 kr/mån 1 250 000 kr
SÅLD! DJUPADAL / LIMHAMN
Priorsgatan 48

Välplanerat radhus i Djupadal med friköpt tomt!

På friköpt tomt möter vi detta ytterst välplanerade radhus som erbjuder en bottenvåning med tre sovrum, badrum samt kök och ett stort vardagsrum. En trappa ner så når vi extra utrymmen såsom gästtoalett och allrum vilket gör att vi får en upplevd boarea på dryg 110 kvm. I källarvåningen finns även tvättstuga och förrådsutrymme. Det är ett stenhus med bevarade detaljer för tiden såsom fönsterkarmar i sten och vacker finskbensparkett. Här finns även en kamin centralt placerat i vardagsrummet. Detta är en lättskött bostad mitt i Djupadal med cykelavstånd till Limhamns centrum.

5 rum 94 m2 97 m2 299 m2 4 900 000 kr
SÅLD! - ÖN / LIMHAMN
Sundholmsgatan 4

Tvåa med öppen planlösning och utsikt i fyra väderstreck

Vi tar hissen upp till våning 13, där vi möter denna ljusa och luftiga våning som har en inglasad balkong om ca. 17 kvm och utsikt i fyra väderstreck. Lägenheten erbjuder en planlösning där man kan gå runt i lägenheten och dessutom har två utgångar till balkongen, en ifrån sovrummet och en ifrån vardagsrummet. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med matplatsen och köket. Det är sällan man får uppleva en så rymlig bostad med drygt 2,5 m upp till tak, som även erbjuder en öppen och fri utsikt så långt ögat kan nå. Till varje lägenhet följer en garageplats för den som önskar. En våning som måste upplevas på plats!

2 rum 69 m2 3 948 kr/mån 3 195 000 kr
SÅLD! - Hyllieby
Boställsvägen 23

Enplans kedjehus på hörna

På en hörntomt i Hyllieby möter vi detta stenhus, ett enplans kedjehus med vidbyggt garage. Bostaden erbjuder ett kök med access till grovkök samt både badrum och gästtoalett, fyra sovrum och vardagsrum med utgång till den insynsskyddade trädgården som vetter mot söder och väster. Här finns genomgående fint bevarade originaldetaljer såsom fönsterbänkar i sten, lamellparkett i ek och gabondörrar med vackra trycken. Goda kommunikationer med närhet till både Hyllie och till centrala Malmö. Visst renoveringsbehov föreligger!

5 rum 117 m2 35 m2 444 m2 3 595 000 kr
LIMHAMN
Rabygatan 71

Tvåa med balkong i 50-tals hus med hiss från markplan!

Tvåa på hörna med balkong.

I trevliga Limhamn möter vi denna ljusa och yteffektiva tvåa med balkong, belägen på en hörna, en halv trappa upp och med utsikt över föreningens grönområde. Lägenheten erbjuder ett vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, kök med matplats för 4 personer och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Till detta finns även helkaklat badrum med dusch. Arkitekt Thorsten Roos ritade de fem låga punkthusen på Rabygatan, som tillhör välrenommerade HSB Brf. Skogsmården. Det är en välskötta och stabil förening med god ekonomi.

2 rum 53 m2 3 506 kr/mån 1 495 000 kr
SÅLD! DJUPADAL / LIMHAMN
Högsåkerringen 26

Genomgående femma med både balkong och uteplats

I populära Djupadal möter vi denna mycket välplanerade, genomgående lägenhet med bl.a. tre sovrum och två badrum. Vi tar trappan upp från entrén där vi möter matrummet som är centralt placerat så att vi når köket på ena hållet och vardagsrum åt andra hållet. Lägenheten erbjuder både en inhägnad uteplats och en inglasad balkong, som nås ifrån vardagsrummet. Till lägenheten så ingår även en p-plats. Detta är en mycket tilltalande bostad belägen i välskötta och attraktiva Brf. Högsåker.

5 rum 103 m2 4 627 kr/mån 2 995 000 kr
SÅLD! - SLOTTSSTADEN / ERIKSLUST
Köpenhamnsvägen 40c

Tvåa på andra våningen med balkong i västerläge

På andra våningen ligger denna ljusa tvåa som erbjuder många bevarade och tidstypiska detaljer från 50-talet. Vi möter bl.a. perspektivfönster som vetter mot söder och väster vilka ger rikligt ljusinsläpp och rejäla fönsterkarmar av sten samt den eftertraktade hatthyllan "Nostalgi" i ek. Lägenhetens tillval och utformning är typisk "funkis", där planlösningen bl.a. ger möjlighet till både matplats i köket och i vardagsrummet för den som önskar. Här finns även gott om plats för förvaring i både inbyggnads garderober och i klädkammaren.

2 rum 56 m2 3 280 kr/mån 1 695 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Gustaf Rydbergsgatan 5

Genomgående tvåa med balkong i söderläge

På centralt läge möter vi denna ljusa och genomgående tvåa med högt till tak. Från det välutrustade köket har man utsikt över föreningens välskötta innergård och ifrån vardagsrummet har man utgång till balkongen som vetter mot söder och erbjuder utsikt bort mot Kungsparken. På detta lugna läge så har man runt husknuten både caféer och kvarterskrogar där man kan njuta av en god bit mat. Vill man ta en promenad så når man Ribban endast några minuter bort och väljer man att gena genom Kungsparken så är man uppe i city.

2 rum 57 m2 3 227 kr/mån 1 995 000 kr
LIMHAMN
Betonggatan 6

Genomgående takvåning på gavel med balkong

Vi tar hissen från markplan upp till denna takvåning som erbjuder utsikt mot Turning Torson i norr och Öresundsbron i söder. Det är en tilltalande våning med påkostade tillval med bl.a. ljusinstallationer från Ljus & Miljö. Vi möter en modern lägenhet där kök, matplats och vardagsrum ligger i öppen planlösning varifrån man har utgång till den väl tilltagna balkongen. Här finns även både badrum och gästtoalett. Denna bostad är belägen i Bonum Brf. Vågmästaren på Limhamn, som erbjuder ett av dem mest trivsamma och attraktiva lösningarna för dig som är +55. Föreningen som erbjuder ett praktiskt boende för sina medlemmar har bl.a. garage, övernattningslägenhet samt en tilltalande innergård med grillplatser och boulebanor. Medlemmarna berättar även att den gemensamma lokalen flitigt används för såväl vinprovningar såsom och gemensamma fotbollskvällar. Till detta ska tilläggas att det även finns en egen "Bonumvärd", som kan hjälpa till med det mesta. Detta är en förning att trivas i, med gångavstånd till både Limhamns centrum och till båtlivet som alltid satt sin prägel på platsen. Fiskehoddorna och småbåtshamnen ligger i princip på andra sidan gatan, där man idag även kan njuta av prima glass eller populära pizzor intill Dragörkajen, som har ett torg likt en italiensk piazza... Välkommen att boka dit till visning!

4 rum 101 m2 5 023 kr/mån 4 495 000 kr
LIMHAMN
Strandgatan 2b

Tvåa med balkong på femte och översta våningen med havsutsikt

På ett av Limhamns bästa lägen, med fantastisk utsikt över Öresund, Dragörkajen samt vy bort mot Limhamns torg, finner vi denna ljusa tvåa på översta våningen med balkong i söderläger. Lägenheten, som har en känsla av vindsvåning, har högt till tak och erbjuder vita släta väggar mot flytande ekparkett. Köket ligger i access och öppet mot vardagsrummet varifrån vi når den väl tilltagna balkongen. Till detta möter vi även ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum med tvättavdelning. HSB Brf. Gråsejen 1 stod inflyttningsklar 2016 vilket gör att man fortfarande får känslan av nyproduktion. Detta är en våning som måste upplevas på plats, välkommen att boka tid för visning!

2 rum 58 m2 3 546 kr/mån 2 995 000 kr
FRIDHEM / RIBERSBORG
Henrik Wranérsgatan 1b

Genomgående trea med havsutsikt ifrån sjunde och översta våningen

Vi tar hissen upp till sjunde våningen där vi möter denna genomgående, mycket ljusa våning som smakfullt har totalrenoverats. Våningen erbjuder bl.a. bevarade tidstypiska fönsterkarmar av sten, vacker fiskbensparkett och praktiskt kalkstensgolv. Här finns en balkong som vetter mot öster och erbjuder förmiddagssol och en balkong med öppen och fri utsikt mot väster och Öresund. Detta är en våning som måste upplevas på plats...

3 rum 99 m2 5 187 kr/mån 3 995 000 kr
DAMMFRI
Ängdalavägen 28

Renoverad och ombyggd trea på hörna med balkong

Denna mycket ljusa och trevliga trea ligger en halv trappa upp i välskötta HSB Brf. Hilleröd i Malmö. Det är en ombyggd och totalrenoverad bostad där vi idag möter kök, matplats och vardagsrum i en modern öppen planlösning, varifrån man även når balkongen. Lägenheten erbjuder även två rejäla sovrum och ett helkaklat badrum. Här bor man i en förening som är lugnt belägen, men man har ändå nära till allt man kan tänkas behöva. Med ca. 10 minuters på cykel, så når man city på ena hållet och havet på andra hållet.

3 rum 71 m2 4 238 kr/mån 2 195 000 kr
DAMMFRI / SLOTTSSTADEN
Bellevuevägen 6c

Totalrenoverad trea på översta våningen!

På tredje och översta våningen möter vi denna totalrenoverade och mycket ljusa hörnlägenhet. Det är en inbjudande lägenhet som bl.a. erbjuder kalkstensgolv och vackra trägolv samt släta ljusa väggar. Lägenheten både har en fransk balkong och frihängande balkong med utsikt mot öster, söder och väster. Här bor man centralt med närhet till affärer, restauranger och matbutiker.

3 rum 75 m2 3 114 kr/mån 2 195 000 kr
LIMHAMN
Getgatan 53

Anrika Ineshill anno 1905 till salu!

Ineshill - anno 1905, en av Limhamns vackraste villor, som är centralt belägen med närhet och access till all service. År 2016 genomgick fastigheten en större renovering och ombyggnation såväl interiört som exteriört. Vi möter idag bevarade detaljer för tiden såsom vackra stuckaturer och kakelugnar samt höga spegeldörrar med danska trycken, men även moderna påkostade tillval såsom integrerad B&O-teknik, 14 meter långa golvtiljor av Dinesen Douglasgran. Villan erbjuder även en inredd källare med påkostad vinkällare samt nygjorda badrum med facett-fasat kakel och tidstypisk klinker. Villans pompösa och ljusa utrymmen gör sig lämpliga till såväl den stora familjen, men även för företagaren eller kanske för ett generationsboende.

9 rum 200 m2 50 m2 666 m2 10 600 000 kr
SÅLD! - SIBBARP / LIMHAMN
Kalkbrännerigatan 4

Ombyggt och totalrenoverat parhus - Anno 1898

Detta mycket charmerande gathus med byggår 1898, totalrenoverades 2006 och blev om och tillbyggt år 2010. Idag erbjuder fastigheten en lättskött trädgård med flera uteplatser innanför dekorativt tidstypiskt smidesstaket. Huvudbyggnaden som blev tillbyggd 2010 erbjuder idag en unik bostad med bevarade detaljer för tiden, som möter moderna och praktiska lösningar. Här finns även en fristående förrådsbyggnad med vidbyggt växthus och en grovkällaren med gott om plats för förvaring. Detta ytterst tilltalande gathus är beläget på en lugn Sibbarpsgata med knappt 600 meter till havet. Helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats.

5 rum 140 m2 44 m2 360 m2 6 350 000 kr
ERIKSLUST / FRIDHEM / SLOTTSSTADEN
Erikslustvägen 10d

På ett härligt läge med utsikt över villakvarteren på Erikslust möter vi denna genomgående och mycket ljusa tvåa med hela 2,75 m i takhöjd. Den är belägen på andra våningen och erbjuder bl.a. ett väl tilltaget vardagsrum med en fungerande öppen spis och utgång till balkongen i söderläge. Bostaden har tidstypiska och vackra detaljer från 40-talet såsom fiskbensparkett och fönsterkarmar i sten. Brf. Hildegard är en mycket välskött förening som ligger välplacerad i Västra Malmö, med närhet till såväl Ribersborg som centrum.

2 rum 61 m2 3 291 kr/mån 1 895 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Tessins väg 19b

Totalrenoverad marklägenhet med påkostade tillval samt med en unik uteplats om ca. 90 kvm

Välkommen till denna unika marklägenhet med villakänsla och sannolikt områdets största privata uteplats, om ca. 90 kvm. Den avgränsade uteplatsen nås via vardagsrummet i norr och ligger längs med hela lägenheten i västerläge. Våningen som har blivit ombyggd och totalrenoverad 2019 erbjuder genomgående stilrena och påkostade materialval. Vi möter idag bl.a. ett platsbyggt kök med arbetsbänk av Carrara marmor, genomgående vitpigmenterad fiskbensparkett och infällda spotlights. Här finns även två-tre sovrum och ett väl tilltaget matrum som nås ifrån både kök och vardagsrum. Lägenheten har även både utbyggt badrum med tvättmöjligheter och separat gästtoalett. Bostaden är lugnt belägen och vetter in mot föreningens välskötta innergård. Från uteplatsen kan man dessutom mellan huskropparna skymta ljuset från Öresund. Välskötta Brf. Ljungbyhus 7 är en förening med garage.

5 rum 121 m2 5 279 kr/mån 5 695 000 kr
HYLLIEBY / DJUPADAL
Lerkroksgatan 1

Välplanerat enplanshus på friköpt hörntomt!

Välplanerat enplanshus på friköpt hörntomt!

På en lugn återvändsgata i Hyllieby möter vi, på en friköpt hörntomt, detta Wihlborgshus med byggår 1968 som blivit ombyggt och renoverat 2018. Detta kedjehus erbjuder i dagsläget härliga sociala ytor i form av ett spatiöst vardagsrum och matrum som ligger i modern öppen planlösning med det rymliga köket. Härutöver finns även i tre till fyra sovrum samt både badrum och gästtoalett. Genomgående i bostaden finner vi fina bevarade originaldetaljer som fönsterbänkar i sten, lamellparkett av ek och gabondörrar. Vidbyggt garage! Goda kommunikationer med närhet till både Hyllie och till centrala Malmö.

6 rum 126 m2 39 m2 371 m2 5 250 000 kr
RIBERSBORG / FRIDHEM / SLOTTSSTADEN
Ribersborgsvägen 15b

Gavelvåning anno 1907

Eftertraktad våning i välrenommerade HSB Brf. Mannhem i Malmö - anno 1907. En halv trappa upp möter vi denna gavelvåning med fönster i tre väderstreck. Bostaden erbjuder tre rum i fil samt ytterligare ett separat sovrum. Vi möter bevarade tidstypiska detaljer i jugendstil så som djupa fönsterkarmar, vackert smyckade dörrposter och tak med stuckaturer. Här finns även bevarade skjutdörrar mellan rummen som ligger i fil samt en kakelugn från tiden. Praktiskt med både badrum och gästtoalett. Föreningen erbjuder sina medlemmar en avgränsad, uppvuxen och välskött innergård att njuta av samt både gästrum och bastu. Differentierat andelstal möjliggör dessutom en större kapitalinsats till förmån för en lägre månadsavgift.

4 rum 109 m2 5 349 kr/mån 4 450 000 kr
DJUPADAL / LIMHAMN
Viarpsgatan 25

Friliggande villa med friköpt tomt i Djupadal!

Mitt i Djupadal, möter vi på friköpt tomt, detta friliggande och mycket välskötta arkitektritade stenhus från 1980. Det är en unik fastighet för den stora familjen eller kanske företagaren, om 259 kvm BOA. Huset har väl tilltagna sociala ytor och erbjuder även poolrum med inomhuspool. Från köket så når man uteplatsen och den lättskötta trädgården som vetter mot väster. Här finns även ett vidbyggt garage med direkt access till bostaden.

8 rum 229 m2 30 m2 640 m2 6 350 000 kr
LIMHAMN
Kalkstensvägen 8

Ljus etta med sovalkov och balkong i öster!

På andra våningen möter vi denna ljusa etta med sovalkov.

Med hiss från markplan, upp till andra våningen, möts vi av denna mycket ljusa lägenhet. Det är en etta med sovalkov som går i sobra stilrena linjer med bl.a. ekparkett på golvet och fönsterbänkar av polerad kalksten. Den tilltalande öppna planlösningen erbjuder ett komplett kök med matplats intill vardagsrummet, som har utgång till den generösa balkongen. Separat sovalkov med plats för säng och förvaringsmöbler. Som boende i Brf. Pergolan i Limhamn har man tillgång till Four Gardens unika serviceutbud.

2 rum 45 m2 2 838 kr/mån 1 450 000 kr
DJUPADAL / LIMHAMN
Magnarpsgränd 1

Friliggande villa i Djupadal!

Mitt i Djupadal, på en hörntomt i sydväst, möter vi detta friliggande arkitektritade stenhus från 1966. Det är ett mycket välskött hus med bevarade tidstypiska detaljer såsom mosaikgolv i entrén, gabondörrar med bakelithandtag samt perspektivfönster för maximalt ljusinsläpp. Det väl tilltagna vardagsrummet, som har en öppen spis med insats, fullkomligt strålar av ljus ifrån fönster i tre väderstreck. Via en öppen trappa så når vi en full, delvis inredd källarvåning, som bl.a. erbjuder allrum och tv-rum, vilket gör att vi upplever en utökad BOA om totalt ca. 185 kvm. Här finns även två uteplatser samt ett vidbyggt garage.

4 rum 127 m2 127 m2 640 m2 4 495 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Segeltorpsgatan 5

1,5 -plan parhus på friköpt tomt i Djupadal!

På lugn återvändsgata i populära Djupadal, med närhet till skolor och förskolor, möter vi detta tillbyggda parhus om 1,5 plan med friköpt tomt. Här finns en bottenvåning med generösa ytor i form av stort vardagsrum och stilrent kök med matplats. Matrum samt ytterligare allrum. Till detta privat ovanvåning med tre bra sovrum. Huset erbjuder även två helkaklade badrum. Välkomna på visning!

6 rum 148 m2 325 m2 5 250 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / SIBBARP
Notariegatan 9A

Enplans friliggande poolvilla i toppskick!

Välkommen till "Villa Svensson" ritat av Fritz Jaenecke och Sten Samuelson. Byggmästare Svensson lät uppföra denna unika friliggande enplans poolvilla 1969. Med huskroppen optimalt placerad på tomten så att söder och västerläge frigörs och skapar möjlighet till flera rum på tomten och dessutom ett insynsskyddat poolområde i solläge. Dagens ägare lät totalrenovera både insida och utsida vilket gör att vi idag möter något extraordinärt. En fastighet med optimala lösningar med fokus på funktion och återkommande linjer i stilrena tillval. Släta vita väggar möter ljusgrå kalksten i alla våtutrymmen samt Kährs hårdvaxade ekparkett i alla rum. En av detaljerna som inte direkt syns, men som upplevs, är husets integrerade ljussättning. Vi möter stora sociala ytor i en modern öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum där det även finns en centralt placerad öppen spis. Efter ombyggnation så finns här idag två badrum och en praktisk tvättstuga. Här finns även ett vidbyggt garage och förråd. Detta är en fastighet för den som söker något utöver det vanliga, där det Skandinaviska intrycket är av högt värde och dessutom närheten till havet som endast ligger 250 meter bort.

6 rum 153 m2 40 m2 772 m2 9 100 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Konventsgatan 12

Välplanerad och tillbyggd friliggande enplansvilla på Djupadal!

På lugn återvändsgata i Djupadal möter vi denna ombyggda och totalrenoverade, friliggande enplansvilla. År 2015 blev huset tillbyggt och erbjuder idag modern öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matrum som har öppet upp till nock. Det ljusa matrummet får rikligt med ljusinsläpp med fönster från golv- till tak. Huset som har blivit totalrenoverat erbjuder genomgående klassiska, ljusa och stilrena val med bl.a. enstavs ekparkett samt integrerade spotlights. Här finns även fyra bra sovrum samt både badrum och gästtoalett. Den lättskötta trädgården, med trädäck, den vetter mot söder och väster. Här finns även ett friliggande garage med förråd.

6 rum 139 m2 25 m2 513 m2 5 150 000 kr
LIMHAMN / GAMLA LIMHAMN
Valbygränd 10B

Gathus på lugn återvändsgata - tidigare tre fastigheter har blivit ett större gathus

På lugn återvändsgränd möter vi detta charmerande och unika gathus från sekelskiftet. Det som från början var tre hopslagna gathus, är nu en större fastighet som dessutom erbjuder friliggande garage med förråd samt gästhus. Första gathuset som ligger närmst uppfarten är gult, hus nummer två vitt och tredje huset är rosa. Här erbjuds en uppvuxen trädgård med bl.a. bärbuskar, fruktträd och två skyddad stenlagda uteplatser. Ovanvåning med allrum, två sovrum samt wc. Bottenvåningen erbjuder ett generöst tilltänkt vardagsrum som ligger i öppen planlösning med matrummet. Här finns även kök och badrum. Här ges ni möjlighet att skapa er dröm mitt i gamla Limhamn. Byggnaderna är i behov av större renovering!

6 rum 140 m2 37 m2 492 m2 4 400 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Rabygatan 67

Trevlig hörnlägenhet med två badrum och balkong!

Här möter vi en mycket trivsam hörnlägenhet på lugnt och lummigt läge i centrala Limhamn. Lägenheten, som tidigare varit en etta och tvåa, är idag ihopslagen och erbjuder två generösa sovrum, vardagsrum, kök, balkong samt två badrum, varav det ena är utrustat som tvättstuga. Lägenheten erbjuder även en bastu och mycket plats för god förvaring. Den är belägen i välrenommerade och välskötta HSB Brf Skogsmården.

3 rum 82 m2 5 403 kr/mån 2 295 000 kr
SÅLD - Falsterbo / Strandbaden
Ålavägen 13

Havsnära enplansvilla - Strandbaden

Strandbaden, endast 350 m från havet finner vi denna enplansvilla om 140 kvm på tomt om 1059 kvm. Huset erbjuder väl tilltagna sociala ytor, härligt ljusinsläpp och öppen spis både i allrummet samt vid den stenlagda uteplatsen.

Strandbaden, endast 350 m från havet finner vi denna enplansvilla om 140 kvm som erbjuder väl tilltagna sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp. Här finns bl.a. två uteplatser, varav en med ett trädäck och en stenlagd uteplats med öppen spis. De båda uteplatserna vetter in mot trädgården i västerläge. Huset har även tre sovrum till fyra sovrum/allrum med öppen spis samt både matrum och ett rymligt vardagsrum. Till detta så finns här två helkaklade badrum och en gästtoalett. Från den lättskötta tomten om 1059 kvm, har man en kort promenad till såväl Strandbaden som Hästsportsanläggningen. En fastighet med stora möjligheter...

6 rum 140 m2 1 059 m2 4 950 000 kr
SÅLD - FÅGELBACKEN / HÄSTHAGEN / SLOTTSSTADEN
Fågelbacksgatan 6g

Genomgående trea med balkong i söderläge

Totalrenoverad, genomgående och ljus trea med stort kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet, varifrån man når balkongen i söderläge.

På andra våningen möter vi denna totalrenoverade, genomgående och ljusa trea med stort kök som ligger i modern öppen planlösning med vardagsrummet, varifrån man når balkongen i söderläge in mot föreningens välskötta innergård. Vi möter ljust tapetserade väggar mot flytande ekparkett. Lägenheten ligger välskötta Brf. Stallmästaren som har gångavstånd till Kronprinsens köpcentrum och med endast några minuters cykel så når man Malmö city och Triangeln med Citytunneln. Föreningen har garage för sina medlemmar.

3 rum 89 m2 5 656 kr/mån 2 675 000 kr
RESERVERAD! -ÖN / LIMHAMN
Lotsgatan 131

Brf. Radhus med Öresund som närmsta granne!

Detta extraordinära brf. radhus ligger på första parkett med sin trädgård och uteplats i sydväst, varifrån man har öppen och fri utsikt över Öresund. Huset erbjuder hela sex rum varav fyra till fem sovrum samt både vardagsrum och allrum. Här finns även två badrum och tvättstuga. Vi möter en ljus bostad med inslag av en marin känsla, med tillval såsom Junckers skeppsgolv och förlängda takfönster för maximalt ljusinsläpp. Denna attraktiva bostad är fördelad på tre våningsplan och passar för familjen som söker ett boende med havet som närmsta granne. Separat förråd och två biluppställningsplatser medföljer.

6 rum 155 m2 5 140 kr/mån 4 625 000 kr
SÅLD!/RÖRSJÖSTADEN
Drottninggatan 5a

Unik 2:a i Rörsjöstaden med privat terrass!

I attraktiva Rörsjöstaden möter vi denna unika tvåa, som erbjuder renoverat kök och bad. Tak som smyckas av vacker stuckatur, fiskbensparkett i original samt en privat terrass med en fantastisk utsikt över Rörsjöparken.

I Malmös gamla och kända folkbadhus, finner vi denna fantastiskt vackra våning med anor ifrån 1909. Denna totalrenoverade våning erbjuder bl.a. ett helkaklat badrum och komplett kök med matplats samt ett ovalt vardagsrum med högt i tak och vackra stuckaturer samt fiskbensparkett på golv. Våningen som har en alldeles egen terrass bjuder dessutom på fri utsikt över Rörsjöparken.

2 rum 79 m2 4 023 kr/mån 2 450 000 kr
RESERVERAD! - DJUPADAL/LIMHAMN
Högsåkerringen 87

BR-parhus i 1,5-plan i Djupadal

BR-parhus i 1,5-plan i Djupadal

I ständigt populära Djupadal, med närhet till skolor och förskolor, möter vi detta parhus om 1,5 plan, beläget med inhägnad tomt och stenlagd uteplats och trädgård i väster. Här finns en bottenvåning med generösa ytor i form av stort vardagsrum och kök med matplats. Till detta privat ovanvåning med tre sovrum. Huset erbjuder även två badrum varav det ena renoverades 2008. Till huset hör ett kallförråd samt en carport och biluppställningsplats för två bilar. Välkomna!

4 rum 114 m2 4 876 kr/mån 2 950 000 kr
VÄSTRA HAMNEN
Flaggskeppsgatan 8

Tvåa med rymlig balkong och fri utsikt över Varvsparken!

Tvåa med rymlig balkong i söderläge och fri utsikt över Varvsparken!

Ett stenkast från Öresund finner vi i Brf. Sjöbjörnen denna välplanerade tvåa med stor balkong och fri utsikt över Varvsparken. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett rymligt badrum med duschhörna bakom glasblock och tvättavdelning. I Västra Hamnen finns matbutiker, restauranger, caféer och en ständig närhet till havet samt centrala Malmö!

2 rum 56 m2 3 357 kr/mån 2 450 000 kr
SÅLD! - ERIKSLUST / MELLANHEDEN
Erikslustvägen 42 G

Välrenoverad och genomgående trea på trivsamt läge!

Genomg. trea med balkong och rymligt V-rum. Renoverat kök & badrum samt två rymliga sovrum. Bra läge med närhet till hav & city.

I populära och anrika Stjärnhusen finnes denna renoverade trea med möblerbar balkong i sydost. Lägenheten innefattar ett vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, stilrent kök med matplats, helkaklat badrum med duschhörna och två rejäla sovrum. Utöver detta finns även mervärden som tvättmaskin och gott om förvaringsutrymmen. Trivsamt läge med närhet till både hav och city.

3 rum 66 m2 3 401 kr/mån 1 875 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Kåseholmsgatan 1

Kedjehus på friköpt hörntomt i sydväst!

Renoverat stenhus i 2 plan m. trädgård i söder, beläget på friköpt hörntomt i populära Djupadal.

Nära grönområde och Djupadalskolan möter vi detta renoverade stenhus med inhägnad trädgård och uteplats i söderläge. Bottenvåningen som blev renoverad och ombyggd 2011 erbjuder idag bl.a. ett vitt kök, som ligger i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Från den öppna planlösningen har man utgång till uterummet och trädgården mot söder. Här finns även tre sovrum, både badrum och g-wc samt vidbyggt garage. Fastighet med friköpt hörntomt!

5 rum 114 m2 17 m2 451 m2 4 450 000 kr
SÅLD - LIMHAMN
Övägen 6b

Rymlig trea med balkong i söder och Öresundsutsikt!

Med fantastisk utsikt över Öresund ligger denna 3:a med balkong i S. Lgh som är gmg & har öppen planlösning. Badrum med tvättavd. Hiss från markplan och p-plats i garage.

På första parkett, med enastående utsikt över Limhamns fiskehoddor och Öresund, finner vi denna rymliga 3:a med balkong i söderläge på fjärde våningen. Lägenheten som är genomgående erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt allrum. Till detta erbjuds ett separat sovrum och ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Stilrena tillval och exklusiva materialval höjer bostaden en extra dimension. Brf. Dragörkajen är en välskött och trevlig bostadsrättsförening med en härlig innergård varifrån man har direkt access ner till Dragörkajen som inom mycket kort kommer att erbjuda en exklusiv kajpromenad. Byggnaden har hiss från markplan och garage finns.

3 rum 78 m2 4 372 kr/mån 2 975 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Regementsgatan 29b

I stabila HSB Brf. Vadsbo möter vi denna renoverade trea med låg avgift och balkong i söder!

I välrenommerade och starka HSB Brf. Vadsbo med låga avgifter möter vi en ombyggd, totalrenoverad trea, en hörnlägenhet på andra våningen.

Vi möter en ombyggd och totalrenoverad hörnlägenhet på andra våningen. Belägen i välrenommerade och starka HSB Brf. Vadsbo med låga avgifter, grillsalong på gården och gästlägenhet. Med hiss i huset kommer vi upp i lägenheten och möter ljuset som flödar in från fönster i söder och väster. Här finns balkong i söderläge, totalrenoverat kök och badrum från 2007 samt fina trägolv och vita släta väggar. Denna lägenhet, som från början var en traditionell trea, har byggts om och erbjuder idag ett stort kök med goda arbetsytor som ligger öppet mot det generösa matrummet. Närhet till både Ribersborgsstranden, parker och city samt gott om utbud av caféer och restauranger.

3 rum 63 m2 3 080 kr/mån 1 995 000 kr
SÅLD! - HÖLLVIKEN
Sjötorpsvägen 4

Gediget enplanshus med trädgård i väster!

Välplanerat enplanshus med 4 sovrum samt öppen planlösning mellan kök, matrum o v-rum. Insynsskyddad, inhägnad trädgård med pool o trädäck i V-läge.

I trevliga och naturnära Höllviken finner vi detta gedigna och välplanerade enplanshus med trädgård i soligt västerläge. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum smyckat med detaljer som öppen spis och fönster i burspråk. Här finns även fyra sovrum, helkaklat badrum och gästtoalett samt tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Exteriört erbjuds en vackert anlagd och inhägnad trädgård med pool, bastu, damm och ett väl tilltaget trädäck. Carport med plats för en bil samt ytterligare stenlagd biluppställningsplats för tre bilar. Kämpinge stranden når man med en kort promenad om endast ca. 5-10 minuter.

6 rum 161 m2 12 m2 1 409 m2 5 750 000 kr