Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Till salu

= Antal rum
= Boarea
= Biarea
= Tomtarea
= Avgift
= Pris

DAMMFRI
Ängdalavägen 28

Renoverad och ombyggd trea på hörna med balkong

Denna mycket ljusa och trevliga trea ligger en halv trappa upp i välskötta HSB Brf. Hilleröd i Malmö. Det är en ombyggd och totalrenoverad bostad där vi idag möter kök, matplats och vardagsrum i en modern öppen planlösning, varifrån man även når balkongen. Lägenheten erbjuder även två rejäla sovrum och ett helkaklat badrum. Här bor man i en förening som är lugnt belägen, men man har ändå nära till allt man kan tänkas behöva. Med ca. 10 minuters på cykel, så når man city på ena hållet och havet på andra hållet.

3 rum 71 m2 4 238 kr/mån 2 195 000 kr
FRIDHEM / RIBERSBORG
Henrik Wranérsgatan 1b

Genomgående trea med havsutsikt ifrån sjunde och översta våningen

Vi tar hissen upp till sjunde våningen där vi möter denna genomgående, mycket ljusa våning som smakfullt har totalrenoverats. Våningen erbjuder bl.a. bevarade tidstypiska fönsterkarmar av sten, vacker fiskbensparkett och praktiskt kalkstensgolv. Här finns en balkong som vetter mot öster och erbjuder förmiddagssol och en balkong med öppen och fri utsikt mot väster och Öresund. Detta är en våning som måste upplevas på plats...

3 rum 99 m2 5 187 kr/mån 3 995 000 kr
DAMMFRI / SLOTTSSTADEN
Bellevuevägen 6c

Totalrenoverad trea på översta våningen!

På tredje och översta våningen möter vi denna totalrenoverade och mycket ljusa hörnlägenhet. Det är en inbjudande lägenhet som bl.a. erbjuder kalkstensgolv och vackra trägolv samt släta ljusa väggar. Lägenheten både har en fransk balkong och frihängande balkong med utsikt mot öster, söder och väster. Här bor man centralt med närhet till affärer, restauranger och matbutiker.

3 rum 75 m2 3 114 kr/mån 2 195 000 kr
LIMHAMN
Getgatan 53

Anrika Ineshill anno 1905 till salu!

Ineshill - anno 1905, en av Limhamns vackraste villor, som är centralt belägen med närhet och access till all service. År 2016 genomgick fastigheten en större renovering och ombyggnation såväl interiört som exteriört. Vi möter idag bevarade detaljer för tiden såsom vackra stuckaturer och kakelugnar samt höga spegeldörrar med danska trycken, men även moderna påkostade tillval såsom integrerad B&O-teknik, 14 meter långa golvtiljor av Dinesen Douglasgran. Villan erbjuder även en inredd källare med påkostad vinkällare samt nygjorda badrum med facett-fasat kakel och tidstypisk klinker. Villans pompösa och ljusa utrymmen gör sig lämpliga till såväl den stora familjen, men även för företagaren eller kanske för ett generationsboende.

9 rum 284 m2 136 m2 666 m2 10 600 000 kr
SÅLD! - SIBBARP / LIMHAMN
Kalkbrännerigatan 4

Ombyggt och totalrenoverat parhus - Anno 1898

Detta mycket charmerande gathus med byggår 1898, totalrenoverades 2006 och blev om och tillbyggt år 2010. Idag erbjuder fastigheten en lättskött trädgård med flera uteplatser innanför dekorativt tidstypiskt smidesstaket. Huvudbyggnaden som blev tillbyggd 2010 erbjuder idag en unik bostad med bevarade detaljer för tiden, som möter moderna och praktiska lösningar. Här finns även en fristående förrådsbyggnad med vidbyggt växthus och en grovkällaren med gott om plats för förvaring. Detta ytterst tilltalande gathus är beläget på en lugn Sibbarpsgata med knappt 600 meter till havet. Helt enkelt en bostad som måste upplevas på plats.

5 rum 140 m2 44 m2 360 m2 6 350 000 kr
SÅLD! - SKEGRIE
Vallmovägen 18

Anebyhus, en friliggande villa, med byggår 2011

På en lättskött tomt möter vi denna friliggande villa, som byggdes 2011. Det är ett Anebyhus som erbjuder lösningar och extra tillval satta av de kända inredarna "Simon & Tomas". Vi möter bl.a. exklusivt kök från Ballingslöv i svart ek, enstavs ekparkett med fasad kant samt stegbelysning i trappan. Bostaden som är fördelad på två plan erbjuder bl.a. välutrustade badrum på båda våningarna. Här finns tre till fyra sovrum samt vardagsrum och matplats som ligger i öppen modern planlösning mot köket. Från vardagsrummet så möter man den väl tilltagna uteplatsen i öppet söderläge. Skegrie som ligger endast 15 min från Malmö söder erbjuder ett boende med bykänsla. Bebyggelsen i Skegrie utgörs av småhus, främst sent 1900-tal och 2000-tal. I orten finns kyrka, förskolor och skola. Ett hus med låga driftskostnader!

6 rum 164 m2 10 m2 777 m2 4 695 000 kr
ERIKSLUST / FRIDHEM / SLOTTSSTADEN
Erikslustvägen 10d

På ett härligt läge med utsikt över villakvarteren på Erikslust möter vi denna genomgående och mycket ljusa tvåa med hela 2,75 m i takhöjd. Den är belägen på andra våningen och erbjuder bl.a. ett väl tilltaget vardagsrum med en fungerande öppen spis och utgång till balkongen i söderläge. Bostaden har tidstypiska och vackra detaljer från 40-talet såsom fiskbensparkett och fönsterkarmar i sten. Brf. Hildegard är en mycket välskött förening som ligger välplacerad i Västra Malmö, med närhet till såväl Ribersborg som centrum.

2 rum 61 m2 3 291 kr/mån 1 895 000 kr
BORGMÄSTAREGÅRDEN
Annebergsgatan 5b

Välplanerad fyra med två inglasade balkonger

Med hiss tar vi oss upp till denna välplanerade fyra på andra våningen. Lägenheten erbjuder b.la två rymliga inglasade balkonger, ett väl tilltaget vardagsrum och två till tre sovrum samt både badrum och gästtoalett. Köket erbjuder gott om plats för förvaring och bra med arbetsytor samt rum för en matplats till det stora sällskapet. Lägenheten ligger i välskötta HSB Brf. Lagmannen i Malmö. Föreningen är centralt men ändå lugnt belägen med närhet till UMAS, Stadionområdet, Pildammsparken samt både Mobila och Hyllie.

4 rum 109 m2 6 487 kr/mån 2 195 000 kr
SLOTTSSTADEN / ERIKSLUST
Köpenhamnsvägen 44 c

Totalrenoverad och genomgående trea med balkong i västerläge!

Vi tar hissen upp till fjärde våningen där vi möter denna ljusa och genomgående trea med balkong i västerläge. Lägenheten som är totalrenoverad erbjuder helkaklat badrum, enhetligt parkettgolv, väl tilltaget kök med köksö och bevarade tidstypiska fönsterkarmar i sten. Den är belägen i välrenommerade föreningen HSB Brf. Pukan, som är en mycket välskött förening vilken erbjuder sina medlemmar tillgång till många faciliteter så som bastu, fritidslokal, boulebanor och garage.

3 rum 77 m2 4 332 kr/mån 2 395 000 kr
TOARP / OXIE
Svedalavägen 137B

Välplanerad friliggande villa med nyproduktionskänsla

2019 totalrenoverades detta stenhus. En friliggande villa med ett vidbyggt garage och åkern som närmsta granne. Huset är beläget på en lättskött och friköpt tomt om drygt 1 000 kvm. Här erbjuds i dagläget både badrum och gästtoalett, 3-4 sovrum och stort kök samt vardagsrum med utgång till uteplatsen som vetter mot väster. Från uteplatsen så har man öppen och fri utsikt över Skånes slätt. Toarp som ligger strax utanför Malmö har nära till Oxie som erbjuder bra kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Med bil så når man smidigt både yttre Ringvägen och E65 inom ett par minuter.

5 rum 129 m2 1 017 m2 3 495 000 kr
LIMHAMN / SIBBARP
Järavallsgatan 25

Friliggande sekelskiftesvilla ett stenkast ifrån Sibbarp

Med badrocksavstånd, endast 300 m meter till Sibbarp, möter vi denna sekelskiftesvilla på inhägnad lättskött hörntomt. Vi välkomnas in i en entré och hall med högt till tak där vi på bottenvåningen bl.a. möter vardagsrum med burspråk som ligger i fil med matsalen vilken smyckas av en kakelugn. Från matsalen har man via skjutdörr access till köket på ena hållet och vinterträdgården på andra hållet. Den vackra trappan leder oss upp till den privata ovanvåningen som erbjuder tre sovrum och badrum. Källarvåning med bl.a. extra kontor, allrum och hobbyrum. Här finns gott om plats för förvaring i både källare och i det vidbyggda garaget. Den inhägnade trädgården erbjuder idag fruktträd samt ett enklare växthus och uterum. Det är en unik fastighet som står ståtligt med utsikt mot grönområde i öster. Det är en fastighet som måste upplevas på plats.

6 rum 172 m2 71 m2 808 m2 6 900 000 kr
ERIKSLUST / MELLANHEDEN / SLOTTSSTADEN
Erikslustvägen 36f

Trivsam 1:a på översta våningen i välskött förening!

I populära och anrika Stjärnhusen finnes denna trivsamma etta med sovalkov och separat kök. Den är belägen på tredje våningen. Lägenheten har rikligt ljusinsläpp ifrån fönster som vetter mot sydöst. Rummet har plats för flera olika möblemang och är idag möblerat med sittgrupp och matplats som ligger i vinkel mot sovalkoven, från rummet så når man arbetsköket. Det är ett ytterst trivsamt läge med närhet till både hav och city. Passar utmärkt som exempelvis studentlägenhet.

1 rum 27 m2 1 716 kr/mån 950 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Tessins väg 19b

Totalrenoverad marklägenhet med påkostade tillval samt med en unik uteplats om ca. 90 kvm

Välkommen till denna unika marklägenhet med villakänsla och sannolikt områdets största privata uteplats, om ca. 90 kvm. Den avgränsade uteplatsen nås via vardagsrummet i norr och ligger längs med hela lägenheten i västerläge. Våningen som har blivit ombyggd och totalrenoverad 2019 erbjuder genomgående stilrena och påkostade materialval. Vi möter idag bl.a. ett platsbyggt kök med arbetsbänk av Carrara marmor, genomgående vitpigmenterad fiskbensparkett och infällda spotlights. Här finns även två-tre sovrum och ett väl tilltaget matrum som nås ifrån både kök och vardagsrum. Lägenheten har även både utbyggt badrum med tvättmöjligheter och separat gästtoalett. Bostaden är lugnt belägen och vetter in mot föreningens välskötta innergård. Från uteplatsen kan man dessutom mellan huskropparna skymta ljuset från Öresund. Välskötta Brf. Ljungbyhus 7 är en förening med garage.

5 rum 121 m2 5 279 kr/mån 5 695 000 kr
HYLLIEBY / DJUPADAL
Lerkroksgatan 1

Välplanerat enplanshus på friköpt hörntomt!

Välplanerat enplanshus på friköpt hörntomt!

På en lugn återvändsgata i Hyllieby möter vi, på en friköpt hörntomt, detta Wihlborgshus med byggår 1968 som blivit ombyggt och renoverat 2018. Detta kedjehus erbjuder i dagsläget härliga sociala ytor i form av ett spatiöst vardagsrum och matrum som ligger i modern öppen planlösning med det rymliga köket. Härutöver finns även i tre till fyra sovrum samt både badrum och gästtoalett. Genomgående i bostaden finner vi fina bevarade originaldetaljer som fönsterbänkar i sten, lamellparkett av ek och gabondörrar. Vidbyggt garage! Goda kommunikationer med närhet till både Hyllie och till centrala Malmö.

6 rum 126 m2 39 m2 371 m2 5 250 000 kr
DJUPADAL / LIMHAMN
Knutstorpsgatan 52

Välplanerad och tillbyggd friliggande villa!

På lugn gata i Djupadal möter vi denna renoverade friliggande villa med arkitektritad tillbyggnad av Staffan Holfelt. Huset erbjuder bl.a. unik tillbyggnad, spaavdelning samt renoverat kök i modern öppen planlösning mot vardagsrummet med öppen spis. Den uppväxta trädgården är lättskött och erbjuder även ett inhägnat poolområde.

5 rum 129 m2 81 m2 906 m2 5 995 000 kr
RIBERSBORG / FRIDHEM / SLOTTSSTADEN
Ribersborgsvägen 15b

Gavelvåning anno 1907

Eftertraktad våning i välrenommerade HSB Brf. Mannhem i Malmö - anno 1907. En halv trappa upp möter vi denna gavelvåning med fönster i tre väderstreck. Bostaden erbjuder tre rum i fil samt ytterligare ett separat sovrum. Vi möter bevarade tidstypiska detaljer i jugendstil så som djupa fönsterkarmar, vackert smyckade dörrposter och tak med stuckaturer. Här finns även bevarade skjutdörrar mellan rummen som ligger i fil samt en kakelugn från tiden. Praktiskt med både badrum och gästtoalett. Föreningen erbjuder sina medlemmar en avgränsad, uppvuxen och välskött innergård att njuta av samt både gästrum och bastu. Differentierat andelstal möjliggör dessutom en större kapitalinsats till förmån för en lägre månadsavgift.

4 rum 109 m2 5 349 kr/mån 4 450 000 kr
DJUPADAL / LIMHAMN
Viarpsgatan 25

Friliggande villa med friköpt tomt i Djupadal!

Mitt i Djupadal, möter vi på friköpt tomt, detta friliggande och mycket välskötta arkitektritade stenhus från 1980. Det är en unik fastighet för den stora familjen eller kanske företagaren, om 259 kvm BOA. Huset har väl tilltagna sociala ytor och erbjuder även poolrum med inomhuspool. Från köket så når man uteplatsen och den lättskötta trädgården som vetter mot väster. Här finns även ett vidbyggt garage med direkt access till bostaden.

8 rum 229 m2 30 m2 640 m2 6 350 000 kr
LIMHAMN
Kalkstensvägen 8

Ljus etta med sovalkov och balkong i öster!

På andra våningen möter vi denna ljusa etta med sovalkov.

Med hiss från markplan, upp till andra våningen, möts vi av denna mycket ljusa lägenhet. Det är en etta med sovalkov som går i sobra stilrena linjer med bl.a. ekparkett på golvet och fönsterbänkar av polerad kalksten. Den tilltalande öppna planlösningen erbjuder ett komplett kök med matplats intill vardagsrummet, som har utgång till den generösa balkongen. Separat sovalkov med plats för säng och förvaringsmöbler. Som boende i Brf. Pergolan i Limhamn har man tillgång till Four Gardens unika serviceutbud.

2 rum 45 m2 2 838 kr/mån 1 450 000 kr
SLOTTSSTADEN
Herrestadsgatan 3a

Totalrenoverad och genomgående trea med balkong i väster!

Välkommen till denna sammanslagna lägenhet med byggår 1949, som har blivit ombyggd och totalrenoverad. Renoveringen har utförts med känsla och lämnar ett avtryck med en hög finish. Våningen erbjuder idag bl.a. kök, matplats och vardagsrum i modern öppen planlösning med utgång till balkong i västerläge. Här finns även två sovrum samt både helkaklat badrum, gästtoalett och intilliggande grovkök med tvättavdelning. Lägenheten är belägen på fjärde våningen, högst upp i huset i Brf. Herrestad 3, som ligger mitt i Slottsstaden. Detta är en bostad utöver det vanliga, en bostad som måste ses. Föreningen äger marken!

3 rum 84 m2 5 431 kr/mån 2 995 000 kr
DJUPADAL / LIMHAMN
Magnarpsgränd 1

Friliggande villa i Djupadal!

Mitt i Djupadal, på en hörntomt i sydväst, möter vi detta friliggande arkitektritade stenhus från 1966. Det är ett mycket välskött hus med bevarade tidstypiska detaljer såsom mosaikgolv i entrén, gabondörrar med bakelithandtag samt perspektivfönster för maximalt ljusinsläpp. Det väl tilltagna vardagsrummet, som har en öppen spis med insats, fullkomligt strålar av ljus ifrån fönster i tre väderstreck. Via en öppen trappa så når vi en full, delvis inredd källarvåning, som bl.a. erbjuder allrum och tv-rum, vilket gör att vi upplever en utökad BOA om totalt ca. 185 kvm. Här finns även två uteplatser samt ett vidbyggt garage.

4 rum 127 m2 127 m2 640 m2 4 495 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Segeltorpsgatan 5

1,5 -plan parhus på friköpt tomt i Djupadal!

På lugn återvändsgata i populära Djupadal, med närhet till skolor och förskolor, möter vi detta tillbyggda parhus om 1,5 plan med friköpt tomt. Här finns en bottenvåning med generösa ytor i form av stort vardagsrum och stilrent kök med matplats. Matrum samt ytterligare allrum. Till detta privat ovanvåning med tre bra sovrum. Huset erbjuder även två helkaklade badrum. Välkomna på visning!

6 rum 148 m2 325 m2 5 250 000 kr
SÅLD! - BORGMÄSTAREGÅRDEN
Lagmansgatan 6a

Välplanerad 4:a med inglasad balkong

Med hiss från markplan upp till 14:e våningen möter vi denna ljusa och välplanerade gavellägenhet. Det är en fyra som bl.a. erbjuder kök med matplats varifrån vi har utsikt över Öresundsbron samt ett väl tilltaget vardagsrum med plats för flera möblemang. Från vardagsrummet har vi utgång till den inglasade balkongen med utsikt över Malmös takåsar Här finns även möjlighet till tre sovrum samt både badrum och gästtoalett. Lägenheten ligger i HSB Brf. Domaren, en av Borgmästaregårdens välskötta föreningar, som äger marken. Visst renoveringsbehov föreligger!

4 rum 100 m2 5 660 kr/mån 2 495 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / SIBBARP
Notariegatan 9A

Enplans friliggande poolvilla i toppskick!

Välkommen till "Villa Svensson" ritat av Fritz Jaenecke och Sten Samuelson. Byggmästare Svensson lät uppföra denna unika friliggande enplans poolvilla 1969. Med huskroppen optimalt placerad på tomten så att söder och västerläge frigörs och skapar möjlighet till flera rum på tomten och dessutom ett insynsskyddat poolområde i solläge. Dagens ägare lät totalrenovera både insida och utsida vilket gör att vi idag möter något extraordinärt. En fastighet med optimala lösningar med fokus på funktion och återkommande linjer i stilrena tillval. Släta vita väggar möter ljusgrå kalksten i alla våtutrymmen samt Kährs hårdvaxade ekparkett i alla rum. En av detaljerna som inte direkt syns, men som upplevs, är husets integrerade ljussättning. Vi möter stora sociala ytor i en modern öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum där det även finns en centralt placerad öppen spis. Efter ombyggnation så finns här idag två badrum och en praktisk tvättstuga. Här finns även ett vidbyggt garage och förråd. Detta är en fastighet för den som söker något utöver det vanliga, där det Skandinaviska intrycket är av högt värde och dessutom närheten till havet som endast ligger 250 meter bort.

6 rum 153 m2 40 m2 772 m2 9 100 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Hyllie Kyrkoväg 53b

Totalrenoverad tvåa med inglasad balkong i söderläge!

Totalrenoverad tvåa med inglasad balkong i söderläge. Våningen som har renoverats i detalj, med en finish utöver det vanliga, erbjuder även en stor inglasad balkong i söderläge.

Vi möter en genomgående totalrenoverad tvåa, med bästa placering i huset, som ger fri utsikt mot både söder och norr. Våningen som har renoverats i detalj, med en finish utöver det vanliga, erbjuder även en stor inglasad balkong i söderläge. Här finns ett stort kök med matplats och ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, varifrån vi når den inglasade balkongen. Sovrummet som är väl tilltaget har fönster mot norr. Ett extra plus är det ombyggda och helkaklade badrummet som även erbjuder en tvättavdelning. Lägenheten är belägen på andra våningen i stabila och välskötta HSB Brf. Sälgen. En lägenhet för den som söker en bostad med det där lilla extra. Välkommen till visning!

2 rum 56 m2 3 588 kr/mån 1 795 000 kr
SÅLD! BUNKEFLO / BUNKEFLOSTRAND
Lönnallén 7

Friliggande villa med fristående dubbelgarage!

På lugn gata möter vi denna lättskötta, friliggande enplans villa i vinkel, med fristående dubbelgarage. Här erbjuds goda sociala ytor och ett enormt ljusinsläpp från golv till tak fönsterna. Vi möter stilrena tillval med bl.a. ekparkett och ljusa släta väggar samt kök från Ballingslöv. Fastigheten har idag tre sovrum med möjlighet att skapa ytterligare sovrum för den som önskar.

6 rum 153 m2 40 m2 665 m2 6 150 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Konventsgatan 12

Välplanerad och tillbyggd friliggande enplansvilla på Djupadal!

På lugn återvändsgata i Djupadal möter vi denna ombyggda och totalrenoverade, friliggande enplansvilla. År 2015 blev huset tillbyggt och erbjuder idag modern öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matrum som har öppet upp till nock. Det ljusa matrummet får rikligt med ljusinsläpp med fönster från golv- till tak. Huset som har blivit totalrenoverat erbjuder genomgående klassiska, ljusa och stilrena val med bl.a. enstavs ekparkett samt integrerade spotlights. Här finns även fyra bra sovrum samt både badrum och gästtoalett. Den lättskötta trädgården, med trädäck, den vetter mot söder och väster. Här finns även ett friliggande garage med förråd.

6 rum 139 m2 25 m2 513 m2 5 150 000 kr
SÅLD! - SLOTTSSTADEN / ERIKSLUST
Köpenhamnsvägen 41b

Genomgående trea med balkong i västerläge!

Vi tar hissen upp till fjärde våningen där vi möter denna ljusa och genomgående trea med balkong i västerläge. Som första hus i brf trumman har man öppen och fri vy bort mot Rönneholmsparken. Lägenheten som är ombyggd och totalrenoverad erbjuder helkaklat badrum, enhetligt parkettgolv, väl tilltaget kök och bevarade tidstypiska fönsterkarmar i sten samt kalkstensgolv i entrén. Den är belägen i välrenommerade föreningen HSB Brf. Trumman, som är en mycket välskött förening vilken erbjuder sina medlemmar tillgång till många faciliteter så som bastu, boulebanor och gym samt garage.

3 rum 75 m2 5 204 kr/mån 2 095 000 kr
GULLVIK
Sämjegatan 12

30-talshus med stor trädgård och garage!

30-talshus med stor trädgård och garage

På en lugn gata i familjära och lummiga Gullvik möter vi detta hus med byggår 1936. Huset erbjuder en bottenvåning med fantastiska sociala ytor i form av en öppen planlösning med vardagsrum, matrum med burspråk och renoverat kök. Tar man trappan upp finner man den privata ovanvåningen med tre bra sovrum. Till detta erbjuds även en källarvåning med praktiska ytor som tvättstuga, allrum, garage och matkällare. Bostaden smyckas av tidstypiska och vackra detaljer såsom fönsterbänkar i sten, braskaminer, fiskbensparkett och brädgolv. Huset står på en stor härlig trädgårdstomt i söderläge med utemiljö i form av uterum, trädäck och stenlagda ytor. Bra läge med närhet till Gullviksskolan och goda kommunikationer mot både centrala Malmö och ut mot ringvägarna. Varmt välkomna till visning!

5 rum 116 m2 65 m2 676 m2 3 495 000 kr
HYLLIE / VÄSTER
Arbäcksgatan 43

Friliggande villa på friköpt tomt

På friköpt tomt om 1 251 kvm, står detta unika stenhus med byggår 1925. Huset blev tillbyggt 1964 och erbjuder genomgående gedigna material såväl i konstruktionen så som i de interiöra tillvalen. Vi möter bl.a. gjutna bjälklag och fönsterkarmar av sten med perspektivfönster som ger rikligt ljusinsläpp. Här finns gott om extra utrymme i källarvåningen med bl.a. gästrum och allrum samt badrum, vilket gör att den upplevda BOA känns som 168 kvm. Utöver goda förvaringsutrymmen så finns här även ett vidbyggt garage. Fastigheten är centralt belägen på en lugn gata med närhet till både hav och city men samtidigt med snabb och smidig access till ringvägen. Dessutom så har man endast några minuters cykelväg till närliggande Hyllievång med tågstation. Detta är en fastighet för den som vill bygga sin dröm...

6 rum 130 m2 114 m2 1 251 m2 4 595 000 kr
LIMHAMN / GAMLA LIMHAMN
Valbygränd 10B

Gathus på lugn återvändsgata - tidigare tre fastigheter har blivit ett större gathus

På lugn återvändsgränd möter vi detta charmerande och unika gathus från sekelskiftet. Det som från början var tre hopslagna gathus, är nu en större fastighet som dessutom erbjuder friliggande garage med förråd samt gästhus. Första gathuset som ligger närmst uppfarten är gult, hus nummer två vitt och tredje huset är rosa. Här erbjuds en uppvuxen trädgård med bl.a. bärbuskar, fruktträd och två skyddad stenlagda uteplatser. Ovanvåning med allrum, två sovrum samt wc. Bottenvåningen erbjuder ett generöst tilltänkt vardagsrum som ligger i öppen planlösning med matrummet. Här finns även kök och badrum. Här ges ni möjlighet att skapa er dröm mitt i gamla Limhamn. Byggnaderna är i behov av större renovering!

6 rum 140 m2 37 m2 492 m2 4 400 000 kr
LIMHAMN
Sandegårdsgatan 24a

Tvåa på havsnära läge med balkong i väster!

På ett lugnt läge med närhet till både havet och Limhamns centrum, möter vi en halvtrappa upp, denna ljusa och rymliga tvårummare. Lägenheten erbjuder bl.a. ett kök med matplats samt ett väl tilltaget vardagsrum med plats för två möblemang. Från vardagsrummet så når man balkongen i västerläge. Till detta finner vi även ett väl tilltaget sovrum. Lägenheten är belägen i en välskött förening, föreningen äger marken. Välkomna på visning!

2 rum 65 m2 3 353 kr/mån 1 350 000 kr
SÅLD - PILDAMMARNA
Själlandstorget 2c

Genomgående trea med balkong i sydväst!

Intill Pildammsparken möter vi denna ljusa och genomgående trerummare på femte och översta våningen. En välplanerad lägenhet med generöst vardagsrum med plats för flera möblemang. Från vardagsrummet så når man balkongen i sydväst. Till detta finner vi rymliga sovrum, tillbyggt helkaklat badrum med tvättpelare, fönsterkarmar av sten och en entré med Ölandssten på golvet. Bostaden är belägen i välskötta HSB Brf Roskilde.

3 rum 81 m2 4 665 kr/mån 2 395 000 kr
SÅLD! - ERIKSLUST / MELLANHEDEN / SLOTTSSTADEN
Mellanhedsgatan 22a

Trivsam 1:a på andra våningen i välskött förening!

I populära och anrika Stjärnhusen finnes denna trivsamma, renoverade 1:a med kök och sovalkov, belägen på andra våningen. Lägenheten har rikligt ljusinsläpp ifrån fönster som vetter mot sydöst. Rummet har plats för flera olika möblemang och är idag möblerat med sittgrupp och matplats som ligger i vinkel mot sovalkoven, från rummet så når man arbetsköket. Det är ett ytterst trivsamt läge med närhet till både hav och city. Passar utmärkt som exempelvis studentlägenhet.

1 rum 27 m2 1 765 kr/mån 995 000 kr
LIMHAMN
Grönalundsgatan 7a

Genomgående tvåa med inglasad balkong i västerläge

I en fastighet från 1956 möter vi denna renoverade tvåa som är ljus och genomgående. Lägenheten som är belägen på fjärde och översta våningen har fri utsikt mot både öster och väster. Den erbjuder bl.a. ett helkaklat badrum och en stor inglasad balkong i västerläge. Här finns även ett stort kök med matplats och ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, varifrån vi når den inglasade balkongen. Sovrummet som är väl tilltaget har fönster mot öster. Lägenheten är belägen i stabila och välskötta HSB Brf. Sälgen. Välkommen till visning!

2 rum 56 m2 3 521 kr/mån 1 495 000 kr
BEDDINGESTRAND
Blågransvägen 25

Sommardröm

Med stor omsorg om att hitta rätt läge, så valde dagens ägare till slut att köpa just denna fastighet för att kunna bygga sin "sommardröm". Med endast 550 m till stranden ligger fastigheten i slutet av Blågransvägen, där vyn mot norr är öppet landskap med vidsträckta vyer. Utsikten mot söder följer vägen som når ner till stranden. Dagens ägare har anlitat och bekostat mem arkitekter AB, för att ta fram optimala ritningar som kommande köpare får överta. Man har även ansökt och fått beviljat bygglov baserat på dessa handlingar. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är betald. Nu låter ägaren kommande köpare ta vid för att förverkliga sin dröm. Välkomna att kontakta oss för vidare information!

810 m2 1 150 000 kr
HYLLIEBY
Lerkroksgatan 1

Välplanerat enplanshus på friköpt hörntomt!

Välplanerat enplanshus på friköpt hörntomt!

På en lugn återvändsgata i Hyllieby möter vi, på en friköpt hörntomt, detta Wihlborgshus med byggår 1968 som blivit ombyggt och renoverat 2018. Detta kedjehus erbjuder i dagsläget härliga sociala ytor i form av ett spatiöst vardagsrum och matrum som ligger i modern öppen planlösning med det rymliga köket. Härutöver finns även i tre till fyra sovrum samt både badrum och gästtoalett. Genomgående i bostaden finner vi fina bevarade originaldetaljer som fönsterbänkar i sten, lamellparkett av ek och gabondörrar. Vidbyggt garage! Goda kommunikationer med närhet till både Hyllie och till centrala Malmö.

5 rum 146 m2 15 m2 371 m2 4 995 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Rabygatan 67

Trevlig hörnlägenhet med två badrum och balkong!

Här möter vi en mycket trivsam hörnlägenhet på lugnt och lummigt läge i centrala Limhamn. Lägenheten, som tidigare varit en etta och tvåa, är idag ihopslagen och erbjuder två generösa sovrum, vardagsrum, kök, balkong samt två badrum, varav det ena är utrustat som tvättstuga. Lägenheten erbjuder även en bastu och mycket plats för god förvaring. Den är belägen i välrenommerade och välskötta HSB Brf Skogsmården.

3 rum 82 m2 5 403 kr/mån 2 295 000 kr
SÅLD! -LIMHAMN
Grönalundsgatan 5a

2:a på fjärde och översta våningen med ingl. balk i väster!

Med hiss från markplan möter vi denna välplanerade tvårummare på fjärde och översta våningen. Lägenheten erbjuder bl.a. ett kök med matplats samt ett väl tilltaget vardagsrum med plats för två möblemang. Från vardagsrummet så når man den inglasade balkongen i västerläge med utsikt ända bort till Öresundsbron. Till detta finner vi även ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum. Lägenheten är belägen i en välskött förening, föreningen äger marken. Välkomna till visning!

2 rum 59 m2 4 130 kr/mån 1 495 000 kr
SÅLD! - HYLLIEBY / DJUPADAL
Byskiftesgatan 34

Enplansvilla på hörntomt!

Enplans friliggande villa på lugn återvändsgata med delvis inredd källare och garage

På lugn återvändsgatan möter vi denna hörnfastighet med uppvuxen trädgård och flera uteplatser. Den extraordinära trädgården erbjuder bl.a. inglasat uterum med utekök samt uteplats under pergola med utsikt över kryddträdgården. Detta friliggande enplans hus som en halvtrappa ner, erbjuder en delvis inredd källare ger en upplevd BOA på ca. 159 kvm. En halv trappa upp möter vi bl.a. ett vardagsrum som ligger i modern öppen planlösning med både matplats och kök. På detta plan finns även tre sovrum, en gästtoalett och ett badrum. En halv trappa ner möter vi ett väl tilltaget allrum med öppen spis, två sovrum samt ytterligare en gästtoalett, bastu och tvättstuga. Denna villa är en villa för den stora familjen som önskar väl tilltagna ytor för socialt umgänge. Byggnaden omsluts av en uppvuxen trädgård med flera uteplatser samt separat garage.

4 rum 111 m2 111 m2 611 m2 4 150 000 kr
DJUPADAL / LIMHAMN
Stiftsgatan 22

Totalrenoverad enplansvilla på friköpt hörntomt i Djupadal!

Denna renoverade och påkostade 1 plansvilla är belägen på hörntomt i populära och barnvänliga Djupadal. Huset erbjuder bl.a. arkitektritade tillbyggnader, badrum med SPA, renoverat kök samt fem rum varav tre sovrum. Trädgården har uteplatser i både söder, väster och öster samt garage o

Renoverad och påkostad enplansvilla med arkitektritade lösningar, ritade av arkitekter vid Testbedstudio. Huset erbjuder idag bl.a. för huset unika tillbyggnader, exklusivt badrum med SPA, totalrenoverat kök samt tre sovrum, allrum med kamin och matplats samt vardagsrum, samtliga med ekparkett. Trädgården är lättskött med fin stenläggning, gräsmatta samt uteplatser i både söder, väster och öster. Friliggande garage med förråd. Fastigheten som är en friköpt hörntomt, är belägen på lugn återvändsgata, intill grönområdet Broddaparken med bl.a. lekplats och spelplan.

5 rum 144 m2 58 m2 537 m2 5 750 000 kr
RESERVERAD! DAMMFRI / SLOTTSSTADEN
Mariedalsvägen 55b

Genomgående tvåa på översta våningen med balkong i väster

På fjärde och översta våningen möter vi denna välplanerade och ljusa tvårummare med fönster i både öster och väster. Lägenheten erbjuder tidstypiska detaljer från 40-talet såsom fönsterkarmar av sten och bevarade trycken på gabondörrar samt lamellparkett i originalutförande. Det väl tilltagna vardagsrummet, som har plats för flera möblemang, erbjuder fönster och utgång till stor balkong som vetter in mot den välskötta gården i västerläge.

2 rum 58 m2 3 252 kr/mån 1 650 000 kr
SÅLD! - GAMLA STADEN / LILLA TORG / CITY / CENTRUM
Hjulhamnsgatan 8

Brf. Gyllenstjärnan - hörnlägenhet mitt i City

På Centralt belägen adress möter vi denna ljusa och fräscha lägenhet på tredje våningen med hiss från markplan. Våningen har en tilltalande, modern och öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Man kan även nå den öppna enheten ifrån två håll då man kan gå runt i lägenheten, vilket gör den extra luftig. Lägenheten har fönster i två väderstreck, samt ett väl tilltaget sovrum. Helkaklat badrum med inredning från Vedum samt både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du mitt i city, nära till allt, i välskötta Brf. Gyllenstjärnan.

2 rum 66 m2 4 114 kr/mån 2 795 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Vasagatan 16b

Totalrenoverad gavellägenhet med fönster åt öster, söder och väster

På andra våningen möter vi denna ljusa totalrenoverade gaveltrea med både inglasad balkong och burspråk. Det är en moderniserad 50-tals lägenhet som har bevarade detaljer för tiden såsom djupa fönsterkarmar av sten, men i övrigt så möter vi en ombyggd och totalrenoverad trea. Ljuset strålar in ifrån fönster som vetter mot, öster, söder och väster. Lägenheten erbjuder genomgående ekparkettgolv och ljusa släta väggar. Renoveringen har utförts med känsla och lämnar ett avtryck med en hög finish.

3 rum 67 m2 4 182 kr/mån 2 195 000 kr
BUNKEFLO / BUNKEFLOSTRAND
Fiskaregränd 1

Friliggande villa i vinkel med fristående garage

Denna unika fastighet erbjuder ett boende med plats för den stora familjen eller kanske för företagaren. Fastigheten erbjuder två separata byggnader, en huvudbyggnad och en bibyggnad med garage. Huvudbyggnaden som ligger i vinkel har i dagsläget har fyra sovrum och två allrum samt vardagsrum, med både kamin och öppet upp till nock. Vardagsrummet är rymligt då det ligger i öppen planlösning med både matrum och kök. Bibyggnaden erbjuder ett väl tilltaget garage med gott om plats förvaring i både vidbyggt förråd och vindsförråd. Det är en uppvuxen men lättskött tomt som även erbjuder tre naturliga uteplatser, där en av dem nås ifrån köksentrén och en ligger på gårdsplanen mellan huskropparna samt en mer privat uteplats som dessutom har en vedeldad badtunna. En fastighet som helt enkelt måste ses!

8 rum 106 m2 1 415 m2 4 350 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Grönalundsgatan 32a

Genomgående fyra på fjärde och översta våningen med ingl. balk i V

På fjärde och översta våningen möter vi denna genomgående och ljusa fyra med fönster i öster och väster. Köket som med sin matplats ligger öppet in mot vardagsrummet fullkomligt strålar av ljus ifrån fönsterparti som vetter mot väster. Från vardagsrummet har man utgång till den inglasade balkongen som erbjuder öppen och fri utsikt ända bort till Öresundsbron. Lägenheten är belägen i välskötta Brf. Kyrkgrottan.

4 rum 90 m2 4 972 kr/mån 1 925 000 kr
SLOTTSSTADEN / DAMMFRI
Mariedalsvägen 55b

Genomgående tvåa på andra våningen med balkong i väster

På andra våningen möter vi denna välplanerade och ljusa tvårummare med fönster i både öster och väster. Lägenheten erbjuder tidstypiska detaljer från 40-talet såsom fönsterkarmar av sten och bevarade trycken samt lamellparkett i originalutförande. Det väl tilltagna vardagsrummet som har plats för flera möblemang, erbjuder fönster och utgång till stor balkong som in mot välskötta gården i västerläge.

2 rum 58 m2 3 252 kr/mån 1 575 000 kr
SLOTTSSTADEN / RÖNNEHOLM
Östra Kristinelundsvägen 18c

Totalrenoverad genomgående etta på fjärde våningen med hiss och balkong

Totalrenoverad gmg etta på 4:de vån med hiss. Till detta finns tidstypiska attribut som burspråk o fönsterbräden i kalksten samt balkong i S.

Tidstypisk funkis på lugnt läge i Slottsstaden och granne med Rönneholmsparken, här möter vi denna genomgående etta på fjärde våningen med hiss. Lägenheten har noggrant totalrenoverats med nytt kök, helkaklat badrum samt genomgående ljusa väggar och parkettgolv av ek. Till detta finns tidstypiska attribut som burspråk och bevarade fönsterbräden i kalksten. Lägenheten har ett väl tilltaget vardagsrum med utrymme för både sovavdelning och andra möblemang, samt möblerbar balkong i söder med fri utsikt över Rönneholmsparken. Här har man nära till Malmö City samt hav och gröna parker.

1 rum 35 m2 2 718 kr/mån 1 450 000 kr
SÅLD - Falsterbo / Strandbaden
Ålavägen 13

Havsnära enplansvilla - Strandbaden

Strandbaden, endast 350 m från havet finner vi denna enplansvilla om 140 kvm på tomt om 1059 kvm. Huset erbjuder väl tilltagna sociala ytor, härligt ljusinsläpp och öppen spis både i allrummet samt vid den stenlagda uteplatsen.

Strandbaden, endast 350 m från havet finner vi denna enplansvilla om 140 kvm som erbjuder väl tilltagna sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp. Här finns bl.a. två uteplatser, varav en med ett trädäck och en stenlagd uteplats med öppen spis. De båda uteplatserna vetter in mot trädgården i västerläge. Huset har även tre sovrum till fyra sovrum/allrum med öppen spis samt både matrum och ett rymligt vardagsrum. Till detta så finns här två helkaklade badrum och en gästtoalett. Från den lättskötta tomten om 1059 kvm, har man en kort promenad till såväl Strandbaden som Hästsportsanläggningen. En fastighet med stora möjligheter...

6 rum 140 m2 1 059 m2 4 950 000 kr
SÅLD - LIMHAMN / ÖN
Sundskajen 8a

Trea med balkong i söderläge på fjärde våningen!

Trea med balkong i söderläge på fjärde våningen!

På Sundskajen, granne med Limhamns hamnbassäng, möter vi på fjärde våningen denna välplanerade trea med en rymlig balkong i söderläge. Lägenheten erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Utöver detta möter vi två sovrum som båda har utsikt över hamnbassängen och Öresund. I lägenheten finns även ett väl tilltaget badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt klädkammare. Lägenheten är belägen i Brf. Kronolotsen 1 som erbjuder garage för sina medlemmar!

3 rum 71 m2 4 874 kr/mån 2 095 000 kr
SÅLD - FÅGELBACKEN / HÄSTHAGEN / SLOTTSSTADEN
Fågelbacksgatan 6g

Genomgående trea med balkong i söderläge

Totalrenoverad, genomgående och ljus trea med stort kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet, varifrån man når balkongen i söderläge.

På andra våningen möter vi denna totalrenoverade, genomgående och ljusa trea med stort kök som ligger i modern öppen planlösning med vardagsrummet, varifrån man når balkongen i söderläge in mot föreningens välskötta innergård. Vi möter ljust tapetserade väggar mot flytande ekparkett. Lägenheten ligger välskötta Brf. Stallmästaren som har gångavstånd till Kronprinsens köpcentrum och med endast några minuters cykel så når man Malmö city och Triangeln med Citytunneln. Föreningen har garage för sina medlemmar.

3 rum 89 m2 5 656 kr/mån 2 675 000 kr
SLOTTSSTADEN / ERIKSLUST / RÖNNEHOLM
Köpenhamnsvägen 47b

Välplanerad tvåa på sjätte våningen med balkong i österläge

På sjätte våningen högt upp i huset möter vi denna välplanerade och ljusa tvårummare med fönster i två vädersträck. Lägenheten erbjuder tidstypiska detaljer från 50-talet såsom fönsterkarmar av sten och entré med kalkstensgolv. Det väl tilltagna vardagsrummet har lamellparkett i originalutförande, fönster som både vetter åt öster och söder samt utgång till den frihängande balkongen.

2 rum 58 m2 4 075 kr/mån 1 450 000 kr
SÅLD! - HYLLIEBY / DJUPADAL
Byskiftesgatan 12

Enplansvilla på hörntomt!

Enplans friliggande villa på lugn återvändsgata med delvis inredd källare och vidbyggt garage.

Längst ner på lugn återvändsgata möter vi denna hörnfastighet. Ett enplans friliggande hus, som en halv trappa ner, erbjuder en delvis inredd källare vilket ger en upplevd BOA på ca. 218 kvm. En halv trappa upp möter vi bl.a. ett vardagsrum som ligger i modern öppen planlösning med både matrum och kök, varifrån man har utgång till uteplatsen som vetter mot sydväst. På detta plan finns även fyra sovrum, en gästtoalett och ett badrum. En halv trappa ner möter vi ett väl tilltaget allrum och tv-rum, två sovrum och ett hobbyrum samt ytterligare en gästtoalett, bastu och tvättstuga. Denna villa är en villa för den stora familjen som önskar väl tilltagna ytor för socialt umgänge. Byggnaden omsluts av en lättskött trädgård med uteplats i sydväst samt ett vidbyggt garage.

6 rum 128 m2 126 m2 641 m2 4 495 000 kr
RESERVERAD! -ÖN / LIMHAMN
Lotsgatan 131

Brf. Radhus med Öresund som närmsta granne!

Detta extraordinära brf. radhus ligger på första parkett med sin trädgård och uteplats i sydväst, varifrån man har öppen och fri utsikt över Öresund. Huset erbjuder hela sex rum varav fyra till fem sovrum samt både vardagsrum och allrum. Här finns även två badrum och tvättstuga. Vi möter en ljus bostad med inslag av en marin känsla, med tillval såsom Junckers skeppsgolv och förlängda takfönster för maximalt ljusinsläpp. Denna attraktiva bostad är fördelad på tre våningsplan och passar för familjen som söker ett boende med havet som närmsta granne. Separat förråd och två biluppställningsplatser medföljer.

6 rum 155 m2 5 140 kr/mån 4 625 000 kr
SÅLD!/RÖRSJÖSTADEN
Drottninggatan 5a

Unik 2:a i Rörsjöstaden med privat terrass!

I attraktiva Rörsjöstaden möter vi denna unika tvåa, som erbjuder renoverat kök och bad. Tak som smyckas av vacker stuckatur, fiskbensparkett i original samt en privat terrass med en fantastisk utsikt över Rörsjöparken.

I Malmös gamla och kända folkbadhus, finner vi denna fantastiskt vackra våning med anor ifrån 1909. Denna totalrenoverade våning erbjuder bl.a. ett helkaklat badrum och komplett kök med matplats samt ett ovalt vardagsrum med högt i tak och vackra stuckaturer samt fiskbensparkett på golv. Våningen som har en alldeles egen terrass bjuder dessutom på fri utsikt över Rörsjöparken.

2 rum 79 m2 4 023 kr/mån 2 450 000 kr
ROSENVÅNG / LIMHAMN / DJUPADAL
Maltesholmsgatan 4

Stilren funkis - ett 40-tals stenhus

Vacker och rymlig funkisvilla med bevarade detaljer från 40-talet såsom vackra trägolv och perspektivfönster med fönsterbänkar av kalksten. Vi möter även två helkaklade badrum och ett stort kök samt en uppvuxen trädgård med bärbuskar och fruktträd.

På friköpt tomt ligger detta vackra tvåplans friliggande stenhus med bevarade detaljer från 40-talet. Vi möter en välskött fastighet med en bottenvåning som erbjuder ett totalrenoverat, helkaklat badrum samt ett stort kök med matplats i anknytning till det väl tilltagna matrummet. Matrummet som ligger i fil med vardagsrummet har även utgång till trädgården med alla uteplatserna. Den tidstypiska terrazzotrappan går upp till ovanvåningen som fn. erbjuder tre sovrum och ett stort allrum samt ett ombyggt nyrenoverat badrum. Stentrappan leder oss ner till källarvåningen, som har gott om plats för förvaring och ett väl tilltaget hobbyrum/allrum och tvättstuga samt mat-/vinkällare. Det är en uppvuxen men samtidigt lättskött trädgård med bärbuskar och fruktträd som omsluter huset.

6 rum 150 m2 75 m2 726 m2 6 975 000 kr
SÅLD! RIBERSBORG/SLOTTSSTADEN
Sergels väg 5b

Välplanerad 2:a på Ribersborg med balkong i Västerläge!

På attraktiva Ribersborg möter vi denna renoverade tvåa som är belägen på andra våningen med Carrara marmor i hallen, renoverat kök och badrum samt balkong i västerläge.

På attraktiva Ribersborg möter vi denna renoverade och mycket tilltalande tvåa som är belägen på andra våningen. Lägenheten som har stilrent renoverat badrum och kök erbjuder även fina tillval såsom Carrara marmor i hallen. Vardagsrummet som är väl tilltaget i storlek strålar av ljus, ifrån fönster som vetter mot väster och har även utgång till balkongen i samma väderstreck. Brf. Hanaholm 1 är en välskött förening mitt i Ribersborg, där det finns ett stort utbud av bl.a. caféer och restauranger. Härifrån har vi gångavstånd till ”Ribban”, grönområden och city.

2 rum 53 m2 3 753 kr/mån 1 950 000 kr
DAMMFRI
Pilåkersvägen 5a

Välplanerad gavellägenhet om två rum och kök en halv trappa upp med fönster i tre väderstreck

Välplanerad gavrellägenhet om två rum och kök en halv trappa upp med fönster i tre väderstreck

På lugnt men ändå centralt läge, möter vi denna gavellägenhet en halv trappa upp som har fönster i tre väderstreck. Det är en lägenhet som erbjuder tidstypiska detaljer från 50-talet såsom kalkstensgolv och ekparkett samt perspektivfönster. Lägenheten är i behov av renovering!

2 rum 70 m2 4 085 kr/mån 1 495 000 kr
RESERVERAD! - DJUPADAL/LIMHAMN
Högsåkerringen 87

BR-parhus i 1,5-plan i Djupadal

BR-parhus i 1,5-plan i Djupadal

I ständigt populära Djupadal, med närhet till skolor och förskolor, möter vi detta parhus om 1,5 plan, beläget med inhägnad tomt och stenlagd uteplats och trädgård i väster. Här finns en bottenvåning med generösa ytor i form av stort vardagsrum och kök med matplats. Till detta privat ovanvåning med tre sovrum. Huset erbjuder även två badrum varav det ena renoverades 2008. Till huset hör ett kallförråd samt en carport och biluppställningsplats för två bilar. Välkomna!

4 rum 114 m2 4 876 kr/mån 2 950 000 kr
LIMHAMN / ANNETORP
Söderåsgatan 177

Bostadsrättsradhus med två uteplatser och utsikt mot Limhamns villakvarter.

Bostadsrättsradhus med villakänsla i lugnt och barnvänligt område. Här möter vi två uteplatser varav en är stenlagd och en med trädäck, två rymliga badrum, garage samt utsikt mot Limhamns villakvarter. I området finns lekplatser, grönytor och närhet till både förskolor, skolor o Limh

Två plans bostadsrättsradhus med villakänsla i lugnt och barnvänligt område. Detta lättskötta radhus erbjuder bl.a. vardagsrum med utgång till den stenlagda uteplatsen i söderläge och kök med utgång till en uteplats med trädäck som erbjuder tidig morgonsol och sen eftermiddags- och kvällssol varifrån vi har utsikt mot Limhamns villakvarter. Här finns även två rymliga badrum och garageplats i separat garagelänga. I området finns lekplatser och grönytor samt närhet till både förskolor, skolor och Limhamn centrum.

4 rum 105 m2 6 160 kr/mån 2 550 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Norra Hyllievägen 117

Friliggande 1,5 plans-villa på Djupadal!

Friliggande 1,5 plans-villa på Djupadal!

På friköpt hörntomt, ett stenkast från Djupadalsskolan, möter vi detta rymliga 1,5-planshus med plats för den stora familjen. Det är ett väldisponerat hus med fantastiska sociala ytor, ett rymligt kök, två badrum (varav ett nyrenoverat 2018) samt f.n. hela fem sovrum. Den lättskötta och stenlagda uteplatsen på baksidan av huset ligger i soligt söderläge och erbjuder goda ytor med möjlighet till att skapa flera "rum". Utöver detta finns även fristående garagebyggnad och förråd.

8 rum 180 m2 626 m2 4 850 000 kr
VÄSTRA HAMNEN
Flaggskeppsgatan 8

Tvåa med rymlig balkong och fri utsikt över Varvsparken!

Tvåa med rymlig balkong i söderläge och fri utsikt över Varvsparken!

Ett stenkast från Öresund finner vi i Brf. Sjöbjörnen denna välplanerade tvåa med stor balkong och fri utsikt över Varvsparken. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett rymligt badrum med duschhörna bakom glasblock och tvättavdelning. I Västra Hamnen finns matbutiker, restauranger, caféer och en ständig närhet till havet samt centrala Malmö!

2 rum 56 m2 3 357 kr/mån 2 450 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / DJUPADAL
Sunnanväg 30

Gediget 1,5-planshus med inbjudande trädgård!

Gediget stenhus, ett 30-tals hus i 1,5 plan med källare och inbjudande trädgård!

På trevliga Limhamn har vi glädjen att presentera detta gedigna stenhus, ett 30-tals hus i 1,5 plan med källare. Här möter man tidstypiska attribut såsom stuckaturer i taket, fönsterkarmar i sten och lamellparkettgolv. Huset erbjuder en bottenvåning med vardagsrum och matrum i fil, ett rejält kök samt gästtoalett. En trappa upp finner vi tre rymliga sovrum, varav ett med egen balkong, samt badrum. På den friköpta tomten har man anlagt en enastående utemiljö med trädäck, utomhuskök, uterum och bubbelbad. Limhamn erbjuder välrenommerade skolor, ett centrum med restauranger och butiker samt en närmiljö med både hav och natur!

5 rum 145 m2 95 m2 800 m2 5 150 000 kr
FÅGELBACKEN / KRONPRINSEN / HÄSTHAGEN
Törnskärsgatan 3c

Hörnlägenhet med hiss från markplan!

30-tals lägenhet, en ombyggd hörnlägenhet med bevarade detaljer för tiden.

Med hiss från markplan, på tredje våningen möter vi denna ombyggda hörnlägenhet, en 30-tals våning med bevarade detaljer för tiden. Idag ligger kök i öppen planlösning med det stora matrummet som har fönster i både öster och söder, varifrån vi når balkongen som vetter mot söder. Från vardagsrummet som ligger öppet mot matrummet, så når man sovrummet. Lägenheten erbjuder bl.a. fönsterbräden i kalksten, blyinfattade fönster samt välskött fiskbensparkett. Det är en unik bostad som måste upplevas. Den välskötta föreningen HSB Brf. Väbeln erbjuder takterrass för sina medlemmar.

3 rum 81 m2 4 976 kr/mån 2 450 000 kr
LIMHAMN
Knutstorpsgatan 12

Radhus med garage & insynsskyddad atriumgård i V-läge!

Detta totalrenoverade och mycket väldisponerade 60-tals radhus har unik arkitektur, signerat Sten Samuelson & Fritz Jaenecke. Vi möter bl.a. pool, braskamin och garage.

Detta totalrenoverade och mycket väldisponerade 60-tals radhus har unik arkitektur, signerat Sten Samuelson & Fritz Jaenecke. Här erbjuds en mycket tilltalande planlösning med bl.a. 3-4 sovrum och stora sällskapsytor i nivåskillnad. I vardagsrummet finns panoramafönster samt en braskamin. Från sällskapsrummen har man utgång till trädgården och uteplatsen som vetter i väster. Här finns både g-wc och badrum. Den påkostade utemiljön med poolområde erbjuder även flera "rum", en miljö utöver det vanliga. Garage finns! Arkitektbyrån Samuelson & Jaenecke, som har ritat huset är bl.a. kända för att har ritat både Malmö Stadion och Ullevi. Kännetecknande för Samuelsons byggnader är av betong och stenmaterial som byggmaterial, vilket också används i denna byggnad.

7 rum 176 m2 35 m2 672 m2 6 995 000 kr
SÅLD! - ERIKSLUST / MELLANHEDEN
Erikslustvägen 42 G

Välrenoverad och genomgående trea på trivsamt läge!

Genomg. trea med balkong och rymligt V-rum. Renoverat kök & badrum samt två rymliga sovrum. Bra läge med närhet till hav & city.

I populära och anrika Stjärnhusen finnes denna renoverade trea med möblerbar balkong i sydost. Lägenheten innefattar ett vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, stilrent kök med matplats, helkaklat badrum med duschhörna och två rejäla sovrum. Utöver detta finns även mervärden som tvättmaskin och gott om förvaringsutrymmen. Trivsamt läge med närhet till både hav och city.

3 rum 66 m2 3 401 kr/mån 1 875 000 kr
SÅLD! - ROSENVÅNG
Krapperupsgatan 25

Marklägenhet med två uteplatser om total ca. 30 kvm

Modern och praktisk marklägenhet i stilrena tillval med Vanåsparken som granne och cykelavstånd till Limhamns centrum.

Denna moderna marklägenhet erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök, varifrån man har utgång till de båda uteplatserna om totalt ca. 30 kvm. Här finns även två stora sovrum med gott om plats för förvaring samt badrum med tvättmaskin. Vi möter flytande ekparkett, vita släta väggar samt integrerade spotlights. Det är en mycket ljus lägenhet, belägen på en hörna som erbjuder fri utsikt över Vanåsparken. En parkeringsplats tillhör och ingår i månadsavgiften.

3 rum 89 m2 5 516 kr/mån 2 495 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Kåseholmsgatan 1

Kedjehus på friköpt hörntomt i sydväst!

Renoverat stenhus i 2 plan m. trädgård i söder, beläget på friköpt hörntomt i populära Djupadal.

Nära grönområde och Djupadalskolan möter vi detta renoverade stenhus med inhägnad trädgård och uteplats i söderläge. Bottenvåningen som blev renoverad och ombyggd 2011 erbjuder idag bl.a. ett vitt kök, som ligger i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Från den öppna planlösningen har man utgång till uterummet och trädgården mot söder. Här finns även tre sovrum, både badrum och g-wc samt vidbyggt garage. Fastighet med friköpt hörntomt!

5 rum 114 m2 17 m2 451 m2 4 450 000 kr
SÅLD - LIMHAMN
Övägen 6b

Rymlig trea med balkong i söder och Öresundsutsikt!

Med fantastisk utsikt över Öresund ligger denna 3:a med balkong i S. Lgh som är gmg & har öppen planlösning. Badrum med tvättavd. Hiss från markplan och p-plats i garage.

På första parkett, med enastående utsikt över Limhamns fiskehoddor och Öresund, finner vi denna rymliga 3:a med balkong i söderläge på fjärde våningen. Lägenheten som är genomgående erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt allrum. Till detta erbjuds ett separat sovrum och ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Stilrena tillval och exklusiva materialval höjer bostaden en extra dimension. Brf. Dragörkajen är en välskött och trevlig bostadsrättsförening med en härlig innergård varifrån man har direkt access ner till Dragörkajen som inom mycket kort kommer att erbjuda en exklusiv kajpromenad. Byggnaden har hiss från markplan och garage finns.

3 rum 78 m2 4 372 kr/mån 2 975 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Regementsgatan 29b

I stabila HSB Brf. Vadsbo möter vi denna renoverade trea med låg avgift och balkong i söder!

I välrenommerade och starka HSB Brf. Vadsbo med låga avgifter möter vi en ombyggd, totalrenoverad trea, en hörnlägenhet på andra våningen.

Vi möter en ombyggd och totalrenoverad hörnlägenhet på andra våningen. Belägen i välrenommerade och starka HSB Brf. Vadsbo med låga avgifter, grillsalong på gården och gästlägenhet. Med hiss i huset kommer vi upp i lägenheten och möter ljuset som flödar in från fönster i söder och väster. Här finns balkong i söderläge, totalrenoverat kök och badrum från 2007 samt fina trägolv och vita släta väggar. Denna lägenhet, som från början var en traditionell trea, har byggts om och erbjuder idag ett stort kök med goda arbetsytor som ligger öppet mot det generösa matrummet. Närhet till både Ribersborgsstranden, parker och city samt gott om utbud av caféer och restauranger.

3 rum 63 m2 3 080 kr/mån 1 995 000 kr
SÅLD! - HÖLLVIKEN
Sjötorpsvägen 4

Gediget enplanshus med trädgård i väster!

Välplanerat enplanshus med 4 sovrum samt öppen planlösning mellan kök, matrum o v-rum. Insynsskyddad, inhägnad trädgård med pool o trädäck i V-läge.

I trevliga och naturnära Höllviken finner vi detta gedigna och välplanerade enplanshus med trädgård i soligt västerläge. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum smyckat med detaljer som öppen spis och fönster i burspråk. Här finns även fyra sovrum, helkaklat badrum och gästtoalett samt tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Exteriört erbjuds en vackert anlagd och inhägnad trädgård med pool, bastu, damm och ett väl tilltaget trädäck. Carport med plats för en bil samt ytterligare stenlagd biluppställningsplats för tre bilar. Kämpinge stranden når man med en kort promenad om endast ca. 5-10 minuter.

6 rum 161 m2 12 m2 1 409 m2 5 750 000 kr