Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Till salu

= Antal rum
= Boarea
= Biarea
= Tomtarea
= Avgift
= Pris

LIMHAMN
Västra Bernadottesgatan 25 A

Väldisponerad tvåa med inglasad balkong i söderläge

På ett lugnt läge i Limhamn, med närhet till Öresund och centrala Limhamn, möter vi på tredje våningen denna väldisponerade tvåa med en härlig inglasad balkong. Lägenheten erbjuder ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, kök med matplats och rymligt sovrum. Till detta finns även halvkaklat badrum med badkar och gott om förvaringsutrymmen. Välbevarade originaldetaljer såsom parkettgolv, inkaklat badkar och tidstypiska kryddhyllor. Lägenheten är belägen i en välskött förening med god ekonomi. Välkomna på visning!

2 rum 55 m2 2 917 kr/mån 1 595 000 kr
SLOTTSSTADEN
Köpenhamnsvägen 9b

Genomgående trea på 3:e våningen med balkong i söder!

Renoverad, ljus och genomgående trea på tredje våningen med balkong i söderläge.

På tredje våningen i HSB Brf. Lessö möter vi denna välrenoverade, ljusa och genomgående trea med balkong i söderläge. Det är en stilren lägenhet som även har bevarade detaljer för tiden, såsom både industriparkett och lamellparkett. Lägenheten erbjuder ett generöst vardagsrum med burspråk i vinkel, kök med matplats, två väl tilltagna sovrum och ett helkaklat badrum med badkar som dessutom kommer att stå nyrenoverat 2017/2018. Det är en mycket välskött förening som både erbjuder en trevlig innergård och takterrass för sina medlemmar.

3 rum 63 m2 3 732 kr/mån 2 195 000 kr
DAMMFRI
Ribevägen 16c

Genomgående trea med balkong i söderläge!

På översta våningen möter vi denna genomgående trea med balkong som vetter mot den välskötta innergården i söder.

I trevliga Dammfri möter vi i Brf. Langeland denna genomgående trea med balkong mot innergård i söderläge. Bostaden består av två rymliga sovrum, ett vardagsrum med plats för flera möblemang samt kök med matplats. Utöver detta finner vi helkaklat badrum med duschhörna och en gästtoalett. Lägenheten erbjuder välbevarade originaldetaljer såsom fönsterbänkar i marmor, parkettgolv i vardagsrum, glasinfattade dörrar och gabondörrar. Attraktivt läge med nära till city, gröna parker och kommunikationer.

3 rum 77 m2 3 723 kr/mån 1 795 000 kr
HOFTERUP
Timotejvägen 33

1,5-plans villa på grönskande skogstomt!

På lugn återv.gata ligger denna 1,5 plansvilla på lummig tomt. Här erbjuds bl.a. V-rum, kök, 4 sovrum samt uterum i S. Huset är i behov av renovering.

På ett lugnt läge i Hofterup finner vi på en återvändsgata denna välplanerade och rymliga villa på en grönskande skogstomt om hela 1827 kvm. Huset erbjuder i dagsläget bl.a. vardagsrum och matrum i fil, kök med goda arbetsytor, uterum i söderläge samt fyra sovrum. På bottenvåningen finns både badrum och GWC och på ovanvåningen duschhörna. Ett hus med stor potential men i behov av renovering.

7 rum 218 m2 1 827 m2 2 895 000 kr
LIMHAMN
Knutstorpsgatan 12

Radhus med garage & insynsskyddad atriumgård i V-läge!

Detta totalrenoverade och mycket väldisponerade 60-tals radhus har unik arkitektur, signerat Sten Samuelson & Fritz Jaenecke. Vi möter bl.a. pool, braskamin och garage.

Detta totalrenoverade och mycket väldisponerade 60-tals radhus har unik arkitektur, signerat Sten Samuelson & Fritz Jaenecke. Här erbjuds en mycket tilltalande planlösning med bl.a. 3-4 sovrum och stora sällskapsytor i nivåskillnad. I vardagsrummet finns panoramafönster samt en braskamin. Från sällskapsrummen har man utgång till trädgården och uteplatsen som vetter i väster. Här finns både g-wc och badrum. Den påkostade utemiljön med poolområde erbjuder även flera "rum", en miljö utöver det vanliga. Garage finns! Arkitektbyrån Samuelson & Jaenecke, som har ritat huset är bl.a. kända för att har ritat både Malmö Stadion och Ullevi. Kännetecknande för Samuelsons byggnader är av betong och stenmaterial som byggmaterial, vilket också används i denna byggnad.

7 rum 176 m2 35 m2 672 m2 6 995 000 kr
RESERVERAD! - BUNKEFLOSTRAND
Lindmätaregatan 25

Radhus i tre plan med takterrass och trädgård i väster!

I barnvänliga och havsnära Bunkeflostrand möter vi detta rymliga och ljusa hus med en magnifik kombination av både sociala och praktiska ytor. Takterrass & garage!

I barnvänliga och havsnära Bunkeflostrand möter vi detta rymliga och ljusa hus med en magnifik kombination av både sociala och praktiska ytor. Huset är fördelat på tre våningar där vi på våning 1 finner kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Från entrén är det öppet upp till ovanvåningen vilket genererar en rymd och ett gott ljus. På bottenvåning finns härutöver även badrum och utgång direkt till garage. En trappa upp finnes den privata avdelningen med sovrum, allrum, badrum och tvättstuga. Tredje våningen är en härlig studio med access till takterrassen. Till detta finns en trädgård i västerläge med trädäck samt nedsänkt stenlagd uteplats. På framsidan finns även där gräsmatta och biluppställningsplats . Ett unikt hus med havsutsikt, som måste upplevas på plats. Välkomna till visning!

6 rum 165 m2 21 m2 347 m2 5 250 000 kr
SÅLD - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Ernst Ahlgrensgatan 2b

Trea med balkong på populära Ribersborg!

På Ribersborg möter vi denna trea m. balkong i SV. Här finns även V-rum, två sovrum samt kök m. matplats.

På populära Ribersborg finner vi i välskötta Brf. Stjärnehus 9 denna praktiska och rymliga trerummare. Lägenheten som är genomgående erbjuder balkong i sydväst varifrån man blickar över bl.a. Öresund. Här möter vi vardagsrum med plats för flera möblemang, kök med matplats och två rejäla sovrum. Till detta finns dessutom både helkaklat badrum och en gästtoalett. Lägenheten erbjuder välbevarade originaldetaljer från 50-talet, såsom fiskbensparkett, kryddhylla och bakskiva. Välkomna till visning!

3 rum 83 m2 4 925 kr/mån 2 750 000 kr
SÅLD! ELLSTORP / VÄRNHEM
Sofierogatan 3a

Tvåa på översta våningen med fönster i söder!

På översta våningen finner vi denna 2 rok med fönster i rakt S. Här finns V-rum, kök med matplats, sovrum & badrum med badkar. Renoveringsbehov!

I HSB Brf. Ymer finner vi på översta våningen denna tvårummare med en fantastisk utsikt över Malmö. Här möter vi ett rymligt vardagsrum, kök med matplats och sovrum med plats för dubbelsäng. Till detta finns även ett halvkaklat badrum, i originalutförande med inkaklat badkar. Lägenheten ligger med fönster i rakt söderläge vilket genererar ett gott ljusinsläpp. Till lägenheten hör både vinds- och källarförråd. Lägenheten har välbevarade och tidstypiska detaljer som garbondörrar med bakelithandtag. Renoveringsbehov föreligger.

2 rum 54 m2 2 790 kr/mån 895 000 kr
LIMHAMN
Rabygatan 53

Idylliskt 1,5-planshus, på hörntomt i Gamla Limhamn

Idylliskt och funktionellt hus i 1,5 plan med bl.a. V-rum, matrum, kök & två badrum. Fyra sovrum och allrum som kan byggas om till fler sovrum.

På Limhamn ligger denna inhägnade, lättskötta och lummiga hörntomt. Här möter vi ett idylliskt och funktionellt 1,5-planshus med uteplats i soligt västerläge. Det är ett väldisponerat hus med goda sociala ytor, två badrum samt fn. fyra sovrum, med möjlighet att skapa ytterligare sovrum för den som önskar. Utöver bostadshuset finns en fristående garagebyggnad med förråd. Fastigheten är centralt belägen med gångavstånd till Limhamns centrum som erbjuder allt från caféer, klädaffärer till matbutiker. Härifrån har man även nära till både hamn och strand. Välrenommerade skolor och förskolor finns det flera av i närområdet.

7 rum 180 m2 480 m2 5 995 000 kr
RESERVERAD! - LIMHAMN
Hyllie Kyrkoväg 53a

Renoverad 2:a på tredje våningen med ingl. balkong i söderläge

I en fastighet från 1956 möter vi denna renoverad tvåa, som är belägen på tredje våningen. Det är en mycket ljus lägenhet med bl.a. helkaklat badrum, ljust kök med vit köksinredning samt stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som vetter mot söder.

I en fastighet från 1956 möter vi denna renoverade tvåa, som är belägen på tredje våningen. Det är en mycket ljus lägenhet med bl.a. helkaklat badrum, ljust kök med vit köksinredning samt stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som vetter mot söder. HSB Brf Sälgen är en stabil förening som bildades 1956.

2 rum 62 m2 3 580 kr/mån 1 595 000 kr
SÅLD! - VICTORIA PARK / LIMHAMN
Kalkstensvägen 11c

Trivsam tvåa med balkong i sydväst!

På andra vån. i Victoria Parks huvudbyggnad möter vi denna tvåa med öppen planlösning och balkong i sydväst. Rymligt sovrum samt badrum m. tvättmaskin/torktumlare.

I Victoria Parks huvudbyggnad möter vi på andra våningen denna trivsamma tvårummare med öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Här finns även en härlig balkong i söder och väster med utsikt mot Kalkbrottet, samt ett rymligt sovrum med garderobsvägg. Utöver detta möter vi även ett helkaklat badrum med duschhörna och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I lägenheten finns en klädkammare och till lägenheten hör även ett källarförråd. Lägenheten är belägen i huvudbyggnaden, med närhet till både receptionen och loungen. Utan att behöva lämna byggnaden når man även Victoria Parks många faciliteter och dess exklusiva serviceutbud.

2 rum 66 m2 1 170 kr/mån 3 195 000 kr
KIRSEBERG
Sandbackegatan 7C

Välplanerad 1:a på hörna i välskötta HSB Brf. Huggaren

En halv trappa upp finner vi, i välskötta Brf. Huggaren, denna välplanerade enrummare med burspråk. Lägenheten har fönster i både söder och öster, vilka genererar ett gott ljusinsläpp. Här finner vi ett rum som skapar plats för både sovavdelning och vardagsrumsdel, samt ett kök med inredning från 2013. Utöver detta möter vi också ett rymligt badrum med dusch och förråd i källaren med goda förvaringsmöjligheter. Goda pendlingsmöjligheter med närhet till Värnhemstorget och anslutande motorvägar.

1 rum 25 m2 2 071 kr/mån 475 000 kr
RESERVERAD! - LIMHAMN
Västanväg 59 B

Trivsam 2:a med balkong i söderläge på Limhamn!

Trivsam 2:a med balkong i söderläge på Limhamn!

I välskötta HSB Brf. Rosenvång 1 finner vi på andra våningen denna lägenhet på 2 rok i söderläge. Här möts man bl.a. av en härlig söderbalkong, vardagsrum med plats för både matplats och soffmöblemang samt renoverat kök. Till detta finns ett rymligt sovrum samt helkaklat badrum med duschhörna. På gångavstånd nås Limhamns centrum med ett gott serviceutbud, samt goda kommunikationer mot både centrala Malmö och Hyllie. Som boende på Limhamn har man alltid nära till Öresund och stränder.

2 rum 56 m2 3 284 kr/mån 1 495 000 kr
SÅLD - VÄSTRA HAMNEN
Fregattgatan 3

Trivsam trea med öppen planlösning och balkong mot innergård!

På ett av Västra Hamnens absolut bästa lägen finner man i välskött förening denna trivsamma trea. Lägenheten erbjuder härliga sociala ytor i form av öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt en rymlig balkong i söderläge mot föreningens lugna innergård. Till detta finns två väl tilltagna sovrum med sundsutsikt, badrum med duschhörna och tvättavdelning samt gott om förvaringsmöjligheter. Välkomna till visning!

3 rum 79 m2 4 771 kr/mån 2 995 000 kr
SÅLD! - HYLLIEBY / DJUPADAL
Förridargatan 18

Enplans kedjehus med atriumgård i Hyllieby!

Praktiskt, lättskött enplanshus för den stora familjen. Belägen på en lugn återvändsgata.

I hjärtat av barnvänliga Hyllieby finner vi detta praktiska enplans kedjehus, med friköpt tomt, på en lugn återvändsgata. Huset byggdes till år 2016 och genererar hela sex möjliga sovrum och ett rymligt vardagsrum med plats för flera möblemang. Till detta finns även renoverat kök i stilren design med matrum i öppen planlösning, helkaklat badrum och gäst-wc med golvvärme och duschhörna. Välbevarade originaldetaljer såsom stengolv, glasinfattad dörr och parkettgolv av ek. Exteriört möter vi en generös atriumgård med trädäck som bjuder in till soliga dagar och framsida med planteringar och cykelförråd.

8 rum 179 m2 19 m2 330 m2 4 995 000 kr
SÅLD! - ERIKSLUST / MELLANHEDEN
Erikslustvägen 42 G

Välrenoverad och genomgående trea på trivsamt läge!

Genomg. trea med balkong och rymligt V-rum. Renoverat kök & badrum samt två rymliga sovrum. Bra läge med närhet till hav & city.

I populära och anrika Stjärnhusen finnes denna renoverade trea med möblerbar balkong i sydost. Lägenheten innefattar ett vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, stilrent kök med matplats, helkaklat badrum med duschhörna och två rejäla sovrum. Utöver detta finns även mervärden som tvättmaskin och gott om förvaringsutrymmen. Trivsamt läge med närhet till både hav och city.

3 rum 66 m2 3 401 kr/mån 1 875 000 kr
SÅLD! RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Sergels väg 14 A

Praktisk tvåa med balkong i västerläge

Tvåa med balkong i V på populära Ribersborg. Här erbjuds V-rum, rymligt sovrum samt kök och badrum.

I sista huset innan Ribersborgsstranden presenterar vi denna tvåa med balkong i västerläge och med havsutsikt. Lägenheten vetter mot föreningens innergård och erbjuder vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Till detta finns även ett sovrum med plats för dubbelsäng, kök med goda arbetsytor och ett helkaklat badrum med duschhörna. Lägenheten har vackra tidstypiska originaldetaljer som glasinfattad dörr och bakelithandtag. På kort avstånd når man härliga promenadstråk längs Ribban och i Kungsparken samt centrala Malmö.

2 rum 56 m2 3 402 kr/mån 1 795 000 kr
SÅLD! - ROSENVÅNG
Krapperupsgatan 25

Marklägenhet med två uteplatser om total ca. 30 kvm

Modern och praktisk marklägenhet i stilrena tillval med Vanåsparken som granne och cykelavstånd till Limhamns centrum.

Denna moderna marklägenhet erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök, varifrån man har utgång till de båda uteplatserna om totalt ca. 30 kvm. Här finns även två stora sovrum med gott om plats för förvaring samt badrum med tvättmaskin. Vi möter flytande ekparkett, vita släta väggar samt integrerade spotlights. Det är en mycket ljus lägenhet, belägen på en hörna som erbjuder fri utsikt över Vanåsparken. En parkeringsplats tillhör och ingår i månadsavgiften.

3 rum 89 m2 5 516 kr/mån 2 495 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Kåseholmsgatan 1

Kedjehus på friköpt hörntomt i sydväst!

Renoverat stenhus i 2 plan m. trädgård i söder, beläget på friköpt hörntomt i populära Djupadal.

Nära grönområde och Djupadalskolan möter vi detta renoverade stenhus med inhägnad trädgård och uteplats i söderläge. Bottenvåningen som blev renoverad och ombyggd 2011 erbjuder idag bl.a. ett vitt kök, som ligger i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Från den öppna planlösningen har man utgång till uterummet och trädgården mot söder. Här finns även tre sovrum, både badrum och g-wc samt vidbyggt garage. Fastighet med friköpt hörntomt!

5 rum 114 m2 17 m2 451 m2 4 450 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Viarpsgatan 10

Arkitektritad enplansvilla med inredd källare en halv trappa ner samt ett fristående garage

Arkitektritad 1-pl. villa m. inredd källare & stenlagd trädgård. Huset har generösa ytor & hela 5 sovrum.

Denna arkitektritade villa, med inredd källare en halv trappa ner, erbjuder en upplevd BOA på ca. 249 kvm med bl.a. fem sovrum. För den som önskar kan man lätt skapa ytterligare sovrum och ändå behålla väl tilltagna, öppna ytor för socialt umgänge. Byggnaden omsluts av en lättskött stenlagd trädgård med flera uteplatser som vetter mot söder och väster Här finns även ett garage samt biluppställningsplats för minst fyra bilar. Den är belägen med grönområde som närmsta granne i norr samt endast 400 meter till Djupadalsskolan. Det är en fastighet som erbjuder lösningar för den egna företagaren, tonårsfamiljen eller kanske som generationsboende.

9 rum 174 m2 118 m2 585 m2 5 950 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Broddagatan 44

Enplans villa på inhägnad, lättskött och friköpt tomt.

Renoverad villa med kök, matplats o V-rum i öppen planlösning med utg. till altan i S. 3-4 sovrum samt bad & Gwc. Garage o förråd! Friköpt tomt!

Denna renoverade, trivsamma villa erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning varifrån man har utgång till altan som vetter mot söder. Huset har både badrum och wc samt 3-4 sovrum. Fastigheten ligger i angränsning till Broddaparken samt med endast ett par minuters promenad till närmsta skola, Djupadalsskolan. Vidbyggt garage och separat förråd. Friköpt tomt!

5 rum 122 m2 486 m2 4 595 000 kr
SÅLD! - BORGMÄSTAREGÅRDEN
Albinsrogatan 53

Tvåa på sjunde våningen med inglasad balkong i västerläge

2:a med balk. i V på 7 vån. Här erbjuds med V-rum m. plats för flera möblemang & kök m. matplats. Badrum som ren. 2014 och sovrum.

På sjunde våningen, med vidunderlig utsikt över västra Malmö, ligger denna välplanerade tvåa med inglasad balkong i västerläge. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för flera möblemang och ett kök med matplats och goda arbetsytor. Till detta finns sovrum med plats för dubbelsäng samt ett badrum som renoverades år 2014.

2 rum 59 m2 3 564 kr/mån 1 595 000 kr
SÅLD! - TYGELSJÖ
Sommarlustvägen 3b

Poolvilla - ombyggd och totalrenoverad 2008/09

I Tygelsjö finns denna villa m. poolområde. Här erbjuds bottenvån. m. öppen planlösning mellan V-rum & kök, badrum m. bastu & garage. Till detta ovanvån. m. 4 sovrum samt 2 badrum.

I familjära och trevliga Tygelsjö, med närhet till både skolor och natur, ligger detta gedigna tvåplanshus med vackert anlagd trädgård och poolområde. Villan erbjuder en bottenvåning med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum med bastu, tvättstuga och ett garage för två bilar. En trappa upp kompletteras detta med huvudsovrum med eget badrum, ytterligare tre sovrum samt badrum med badkar. Här njuter man även av öppen spis och uteplatser i både öster och väster som följer solen. Vidbyggt inrett och uppvärmt garage med plats för två bilar.

6 rum 200 m2 87 m2 735 m2 5 495 000 kr
SÅLD - SLOTTSSTADEN
Västra Stallmästaregatan 34a

Ljus genomgående tvåa med balkong i söderläge

Gmg. tvåa med bl.a. totalrenoverat kök och vardagsrum med plats för två möblemang. Lägenheten erbjuder även tidtypiska detaljer samt en fungerande öppen och samt utgång till balkong i söderläge.

På andra våningen möter vi denna inbjudande, mycket ljusa och trevliga tvåa med högt till tak. Lägenheten som är genomgående erbjuder tidstypiska detaljer från 40-talet såsom kalksten och fiskbensparkett samt fönsterkarmar i sten. Köket är totalrenoverat och har gott om plats för ett generöst matbord. Vardagsrummet som har rum för två möblemang erbjuder även en fungerande öppen spis samt utgång till balkong i söderläge. En lägenhet som måste ses!

2 rum 67 m2 3 540 kr/mån 1 995 000 kr
SÅLD! - BELLEVUE / VÄSTERVÅNG
Beleshögsvägen 26

Gedigen 30-tals villa med uppvuxen trädgårdstomt

Mitt i Bellevue möter vi denna 30-tals villa med tidstypiska detaljer. Detta gedigna stenhus omges av en uppvuxen tomt med bl.a. fruktträd. Här finns även ett lusthus och ett fristående garage.

Mitt i Bellevue möter vi denna 30-tals villa med tidstypiska detaljer, såsom fiskbensparkett och fönsterkarmar i sten. Huset erbjuder idag en bottenvåning med en rejäl entré, wc, kök med matplats samt vardagsrum och matrum med burspråk, som delas av med ett skjutdörrsparti. Ovanvåningen har en möblerbar hall samt badrum och tre sovrum varav ett har utgång till balkong. Källarvåningen erbjuder idag tvättstuga, matkällare och en avdelning för snickarbänk samt två separata rum. Detta gedigna stenhus omges av en uppvuxen tomt med bl.a. fruktträd. Här finns även ett lusthus och ett fristående garage.

5 rum 122 m2 64 m2 802 m2 5 350 000 kr
SÅLD - LIMHAMN
Övägen 6b

Rymlig trea med balkong i söder och Öresundsutsikt!

Med fantastisk utsikt över Öresund ligger denna 3:a med balkong i S. Lgh som är gmg & har öppen planlösning. Badrum med tvättavd. Hiss från markplan och p-plats i garage.

På första parkett, med enastående utsikt över Limhamns fiskehoddor och Öresund, finner vi denna rymliga 3:a med balkong i söderläge på fjärde våningen. Lägenheten som är genomgående erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt allrum. Till detta erbjuds ett separat sovrum och ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Stilrena tillval och exklusiva materialval höjer bostaden en extra dimension. Brf. Dragörkajen är en välskött och trevlig bostadsrättsförening med en härlig innergård varifrån man har direkt access ner till Dragörkajen som inom mycket kort kommer att erbjuda en exklusiv kajpromenad. Byggnaden har hiss från markplan och garage finns.

3 rum 78 m2 4 372 kr/mån 2 975 000 kr
SÅLD - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Tessins väg 12

Välrenoverad och välplanerad hörnlägenhet med dubbla balkonger!

På Ribersborg möter vi denna hörnlägenhet på tredje våningen. En 4:a med renoverade kök, bad och gwc. Två balkonger i både Ö & S.

På attraktiva Ribersborg möter vi denna välplanerade hörnlägenhet, som är belägen på tredje våningen i 50-tals hus med hiss. Våningen erbjuder bl.a. renoverat kök med matplats samt renoverat badrum och ombyggd gästtoalett med tvättavdelning. Till detta finns vardagsrum med goda sociala ytor, dubbla balkonger i både öster- och söderläge samt tre sovrum. Lägenheten smyckas av vackra originaldetaljer i form av parkettgolv och fönsterbräden av sten. Brf. Hanaholm 1 är en välskött förening med närhet till Ribersborgsstranden, parker och city samt gott utbud av caféer och restauranger.

4 rum 89 m2 5 518 kr/mån 2 750 000 kr
SÅLD - KLAGSHAMN
Bettys väg 24

BR-parhus i två plan på barnvänligt och havsnära läge!

I populära Klagshamn finnes detta BR-parhus med totalren. kök, stort vardagsrum och 4 sovrum. Två badrum, dubbla uteplatser samt garage och varmförråd.

I populära och naturnära Klagshamn finner vi i välskötta HSB Brf. Kalkbrännaren detta praktiska parhus. Bostaden erbjuder renoverat kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum och hela fyra sovrum. Till detta finns två badrum, uteplatser i två väderstreck samt garage och biluppställningsplats för två bilar. Förvaringsmöjligheter i form av varmförråd och klädkammare på ovanvåning. Välkomna till visning!

6 rum 127 m2 8 332 kr/mån 1 495 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / SIBBARP
Runebergsgatan 20

Friliggande stenhus på hörnfastighet!

På havsnära läge finner vi denna friliggande villa från 1961 med bevarade detaljer för tiden. Fastigheten är belägen på en hörna i sydväst.

På ett av Sibbarps bästa lägen, med badrocksavstånd till badbryggorna, finner vi på lummig hörntomt i sydväst detta friliggande stenhus från 1961. Huset erbjuder bottenvåning med härlig rymd där vi möter vardagsrum i vinkel som smyckas av en öppen spis samt kök med stor matplats. Till detta finns bl.a. arbetsrum och hobbyrum och tvättstuga. Ovanvåning med fyra sovrum, halvkaklat badrum och en balkong. Huset pryds av bevarade tidstypiska detaljer som bl.a. infästningar av koppar, fönsterbräden i polerad marmor, originalparkett av ek, stengolv av Gotlandskalksten, blyinfattade fönster samt trappa med smidesräcke. Tre stenlagda uteplatser och biluppställningsplats för två bilar. En tilltalande och trivsam villa för den stora familjen med närhet till skolor, dagis och friluftsliv.

6 rum 173 m2 4 m2 666 m2 5 950 000 kr
SÅLD - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Kilian Zollsgatan 4d

Genomgående 1:a på första vån i hus med hiss!

På fantastiskt läge finner ni denna genomgående etta på 1:a vån i hus med hiss. Här finns ett rum med plats för flera möblemang, arbetshörna, rymligt kök med matplats samt helkaklat badrum och klädkammare.

På ett av Malmös absolut bästa lägen, med närhet till både havet och city, ligger denna genomgående etta en halv trappa upp. Lägenheten är belägen i välskötta Brf. Mariedal 1916 och erbjuder ett rum med plats för soffgrupp och säng. Den möblerbara hallen har utrymme för en praktisk arbetshörna. Till detta finns ett rymligt kök med matplats för 6-8 personer och goda arbetsytor. Köket är även rustat med bekvämligheter så som diskmaskin och tvättmaskin med kondenstumlare. Lägenheten har även ett helkaklat badrum samt goda möjligheter för förvaring i form av både klädkammare och tillhörande källarförråd.

1 rum 38 m2 2 652 kr/mån 1 095 000 kr
SÅLD - DJUPADAL / LIMHAMN
Högsåkerringen 62

Lägenhet i två plan med uteplats i Ö och balkong i V

I populära Djupadal, ett stenkast från skola och dagis, möter vi denna lägenhet i två plan med stenlagd uteplats i öster och en rymlig balkong i västerläge. Lägenheten erbjuder entré och förvaringsutrymme i markplan, på plant två finns kök med matplats, vardagsrum, två väl tilltagna sovrum och badrum. Lägenheten har genomgående vitpigmenterat parkettgolv och vitmålade väggar.

3 rum 87 m2 4 048 kr/mån 1 975 000 kr
SÅLD! KLAGSHAMN
Karl rohls väg 13

Välskött 1,5 plans villa med fantastisk havsutsikt!

På frontläge ligger denna villa i 1,5 plan med utsikt över Öresund. Rymligt V-rum och matplats, samt två helkaklade badrum och 4 sovrum. Trädgård & uterum i V-läge.

På absolut frontläge ligger denna välplanerade 1,5-plansvilla med magnifik utsikt över strandängarna och Öresund. Huset erbjuder en bottenvåning med rymligt vardagsrum och matplats, två väl tilltagna sovrum samt kök och helkaklat badrum. Ovanvåning med två befintliga sovrum samt allrum, som kan delas av till ytterligare sovrum, med öppen och fri utsikt över Öresund. Här finns även ett helkaklat badrum. Unikt läge med vidbyggt uterum och trädgård i väster som måste upplevas på plats. Friliggande garage med förråd samt biluppställningsplats för två bilar.

6 rum 150 m2 15 m2 832 m2 4 250 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / ÖN
Lotsgatan 10

Gavelvåning med öppen och fri utsikt över Öresund!

Gavellägenhet med fönster i Ö, N o V. Den erbjuder vinterträdgård o balkong samt två badrum o öppen vy över Öresund. Garageplats finns.

På första parkett, med hiss från markplan, möter vi denna gavellägenhet med fönster i öster, norr och väster. Det är en magnifik våning med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, varifrån man når vinterträdgården som vetter mot väster. Lägenheten som även har tre sovrum och två badrum har också en balkong i skyddat öster läge, med vy in mot gathusen på Ön. Som en levande tavla möter man dagligen ett skiftande motiv, det är en öppen och fri utsikt, helt enkelt en imponerande vy över Öresund. Det är en våning som måste upplevas. Dessutom finns det en garageplats reserverad till lägenheten.

4 rum 106 m2 5 762 kr/mån 2 995 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Grevegatan 34

Gedigen funkisvilla med friköpt tomt, på attraktivt läge i barnvänliga och lugna Djupadal!

60-tals villa i Djupadals skolområde, friköpt tomt samt garage o inredd källare.

På bästa läge i populära och barnvänliga Djupadal möter vi en gedigen byggmästarvilla från 60-talet med tidstypiska attribut såsom blyinfattade fönster, fönsterkarmar i sten, trägolv och utvändigt av vackert rött tegel och koppardetaljer. I 1 1/2 plan fördelar sig generösa sällskapsytor, två badrum, kök med matplats och tre sovrum samt en inredd källare med generöst allrum, kontor och wc samt tvättstuga. Den väl tilltagna tomten är friköpt och erbjuder en uppvuxen och prunkande trädgård med bl.a. björnbär, kiwi, fikon och äpple. Här finns möjlighet att skapa flera uteplatser.

6 rum 123 m2 73 m2 859 m2 5 750 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Regementsgatan 29b

I stabila HSB Brf. Vadsbo möter vi denna renoverade trea med låg avgift och balkong i söder!

I välrenommerade och starka HSB Brf. Vadsbo med låga avgifter möter vi en ombyggd, totalrenoverad trea, en hörnlägenhet på andra våningen.

Vi möter en ombyggd och totalrenoverad hörnlägenhet på andra våningen. Belägen i välrenommerade och starka HSB Brf. Vadsbo med låga avgifter, grillsalong på gården och gästlägenhet. Med hiss i huset kommer vi upp i lägenheten och möter ljuset som flödar in från fönster i söder och väster. Här finns balkong i söderläge, totalrenoverat kök och badrum från 2007 samt fina trägolv och vita släta väggar. Denna lägenhet, som från början var en traditionell trea, har byggts om och erbjuder idag ett stort kök med goda arbetsytor som ligger öppet mot det generösa matrummet. Närhet till både Ribersborgsstranden, parker och city samt gott om utbud av caféer och restauranger.

3 rum 63 m2 3 080 kr/mån 1 995 000 kr
SÅLD! - ERIKSLUST / MELLANHEDEN
Köpenhamnsvägen 40C

Totalrenoverad gavellägenhet på fjärde våningen!

Totalrenoverad femma på hörna med hiss från markplan!

I välskötta Brf. Pukan, som är beläget i populära Mellanhedens skolområde, finner vi på fjärde våningen denna renoverade och stilrena gavellägenhet. Vi möter ett högklassigt kök från SieMatic, ombyggt och totalrenoverat badrum samt stora sociala ytor. Ljuset flödar in ifrån fönster som vetter mot både öster, väster och söder. Härifrån har man fin utsikt både över innergården i väster och låghusen i sydost. Lägenheten erbjuder tre sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt ett stort kök som ligger i öppen planlösning med matrummet och vardagsrummet, varifrån man har utgång till balkongen som vetter mot söder. Vi möter genomgående fina trägolv och ljusa väggar. Till lägenheten hör även två förråd. Lugnt beläget med närhet till både hav och city!

5 rum 114 m2 5 083 kr/mån 3 250 000 kr
SÅLD! - HÖLLVIKEN
Sjötorpsvägen 4

Gediget enplanshus med trädgård i väster!

Välplanerat enplanshus med 4 sovrum samt öppen planlösning mellan kök, matrum o v-rum. Insynsskyddad, inhägnad trädgård med pool o trädäck i V-läge.

I trevliga och naturnära Höllviken finner vi detta gedigna och välplanerade enplanshus med trädgård i soligt västerläge. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum smyckat med detaljer som öppen spis och fönster i burspråk. Här finns även fyra sovrum, helkaklat badrum och gästtoalett samt tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Exteriört erbjuds en vackert anlagd och inhägnad trädgård med pool, bastu, damm och ett väl tilltaget trädäck. Carport med plats för en bil samt ytterligare stenlagd biluppställningsplats för tre bilar. Kämpinge stranden når man med en kort promenad om endast ca. 5-10 minuter.

6 rum 161 m2 12 m2 1 409 m2 5 750 000 kr
SÅLD! - DOCKAN
Isbergs gata 24

Genomgående trea på fjärde våningen med två balkonger, en i öster och en i väster!

Genomgående och ljus trea med hiss från markplan upp till fjärde våningen. Vi möter en öppen planlösning och två balkonger samt både badrum och g-wc.

I den välskötta föreningen Brf. Dockterrassen möter vi denna genomgående och ljusa trea med hiss från markplan upp till fjärde våningen. Det är en våning med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, där ljuset fritt flödar från fönster i öster till fönster i väster. Från kök resp. vardagsrum har man utgång till lägenhetens två balkonger. Det är en välutrustad lägenhet som har både badrum med tvättavdelning och separat gästtoalett. Exklusiva tillval så som granitkeramik och arbetsbänk med högblank stenskiva gör lägenheten än mer attraktiv. Den är optimalt belägen på Dockan, med bara en kort promenad från centrala Malmö och en mindre cykeltur till Slottsparken eller Ribban.

3 rum 91 m2 4 170 kr/mån 3 475 000 kr
SÅLD! - BULLTOFTA / KIRSEBERG
Gunnar hejdemans gata 2

Parhus på trivsamt läge med carport och trädgård i väster

Tilltalande parhus i 2 plan på barnvänligt läge. BV med kök, V-rum med matplats och helkaklat badrum. OV med 3 sovrum, badrum och klk. Trädgård i V och carport.

På barnvänliga Bulltofta, med närhet till skolor och grönområden, finner man detta parhus i två plan med trädgård i västerläge. Huset har en tilltalande planlösning fördelat på två plan där man på bottenvåningen bl.a. finner ett rymligt kök med goda arbetsytor, helkaklat badrum samt vardagsrum med matplats. På ovanvåningen möter man tre sovrum och badrum med duschhörna. Tomten erbjuder bl.a. tre uteplatser varav en i öster resp. två i väster. Utöver detta finns ett rymligt förråd, carport med förvaringsloft och biluppställningsplats med plats för två bilar. Välkomna!

4 rum 118 m2 276 m2 2 825 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN
Hemplanen 10

På friköpt hörntomt möter vi denna välplanerade villa, med närhet till dagis, skola och gröno

Välplanerad 1 1/2 plans familjevilla i populära och barnvänliga Annetorp. Totalt 4-5 sovrum samt stora sociala ytor.

Fin välplanerad 1 1/2 plans familjevilla på populära och barnvänliga Limhamn med gångavstånd till skola, dagis, lekplatser samt närhet till stora grönområden. Vi möter en optimal planlösning med stora sällskapsytor i form av ett rymligt vardagsrum med angränsande allrum samt matplats, som tillsammans bildar en stor social enhet. På bottenvåningen erbjuds även ett stort badrum, sovrum och tvättstuga. Ovanvåningen, som utgör den privata delen av huset, består av tre sovrum och ett stort allrum samt ett badrum med bastu. Villan är belägen på en friköpt uppvuxen hörntomt som erbjuder både stenlagda uteplatser, i öster, söder och väster samt en väl tilltagen uteplats under tak. På bara några minuter med bilen når man Emporia köpcentrum samt Hyllie station.

7 rum 195 m2 600 m2 4 850 000 kr
SÅLD - VINTRIE / GAMLA VINTRIE
Vintrievägen 23

Gathus från tidigt 1900-tal

I gamla Vintrie möter vi detta gathus som i omgångar blivit tillbyggt. Fn. erbjuds tre sovrum, v-rum i öppen plan med kök samt både badrum o g-wc.

I barnvänliga och trivsamma Vintrie möter vi detta gathus från tidigt 1900-tal som i omgångar blivit både tillbyggt och ombyggt. Idag möter vi ett hus med vardagsrum i öppen planlösning med kök, tre sovrum, samt både badrum och g-wc. I separat byggnad finns hobbyrum och varmförråd. I den uppvuxna trädgården så finns det även en snickarbod och redskapsbod samt flera fruktträd. Ett hus med stor potential!

4 rum 85 m2 15 m2 544 m2 2 350 000 kr
SÅLD! LORENSBORG/STADION
Falkmansgatan 7a

Tvåa på sjätte våningen med stor inglasad balkong i västerläge, med hiss och låg avgift!

Tvåa på sjätte våningen med inglasad balkong i väster med Pildammsparken som granne.

På sjätte våningen, i stabila och välskötta HSB Brf Roxen, möter vi denna trivsamma tvåa med fönster och stor inglasad balkong i västerläge. Från balkongen har man fri utsikt över föreningens välskötta innergård samt över Dammfri och Pildammarna. Lägenheten erbjuder ett genomgående fint skick med stort sovrum, kök med matplats samt generöst vardgagsrum och goda förvaringsmöjligheter. Här har man grönskande omgivningar som granne och närhet till både centrum, SUS i Malmö, Stadion och tågstationen vid Triangeln. Låg avgift i en mycket stark förening!

2 rum 57 m2 2 818 kr/mån 1 250 000 kr
SÅLD! - GAMLA LIMHAMN / LIMHAMN
Högerudsgatan 24c

Totalrenoverat 3-plans gathus med stora ljusa ytor och designad inhängnad trädgård samt garage!

Totalrenoverat gathus, med bl.a. kök, matplats, V-rum o 3 sovrum, ett stort allrum som kan byggas om till fler sovrum samt badrum med bastu g-wc.

Vi möter ett totalrenoverat, ljust och luftigt, 3-plans gathus, ett radhus på lugnt läge i gamla Limhamn. Huset erbjuder idag en bottenvåning med kök, matplats, vardagsrum samt gästtoalett, och tvättstuga. På andra våningen finns tre sovrum, ett generöst badrum med bastu, två klädkammare samt balkong i västerläge. Tredje våningen består idag av en stor studio/allrum och ett rejält förråd. Trädgården, designad av Ting ute & inne, ligger skyddad och inhägnad i nivåskillnad och erbjuder två uteplatser. En med morgonsol och en under tak i sydvästläge. Garage och biluppställningsplats nås från gården mellan Högerudsgatan och Getgatan och ligger i direkt anslutning till trädgården. Detta fantastiskt väldisponerande hus passar för den som vill ha stora sovrum och generösa sociala ytor såväl till den större familjen med behov av flera rum, då möjligheten att skapa upp till 7 sovrum finns.

6 rum 210 m2 244 m2 5 490 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Högsåkerringen 28

Genomgående marklägenhet med trädgård!

Välplanerade gmg. marklägenhet med tre sovrum o två badrum. Inhägnad trädgård med uteplats i S & en stenlagd uteplats i N. En våning med villakänsla!

I Djupadals populära skolområde möter vi denna mycket välplanerade, genomgående marklägenhet med bl.a. tre sovrum och två badrum. Vi möter generösa ytor med vita väggar och flytande ekparkett. Lägenheten erbjuder inhägnad trädgård med uteplats i söderläge samt stenlagd uteplats in mot föreningens välskötta innergård. Lägenheten som är belägen i välskötta Brf. Högsåker har inkluderat både p-plats och bredband i angiven månadsavgift. Detta är en våning som måste upplevas, en marklägenhet med villakänsla!

4 rum 90 m2 4 404 kr/mån 2 495 000 kr
SÅLD! - HAMMARS PARK
Hammars Parkväg 20d

Trea på gavel med balkong som vetter både mot söder och väster

Vi möter här en exklusiv gavellägenhet som strålar av ljus ifrån fönster som vetter mot Ö, S o V. Våningen har en mycket trevlig och samtidigt optimal planlösning där man kan gå runt o hjärtat i bostaden består av kök, matplats o vardagsrum i en öppen planlösning varifrån man äve

Vi möter här en exklusiv gavellägenhet som strålar av ljus ifrån fönster som vetter mot öster, söder och väster. Lägenheten erbjuder genomgående ljusa släta väggar och ekparkett på golvet samt fönster med fönsterkarmar i sten. Våningen har en mycket trevlig och samtidigt optimal planlösning där man kan gå runt hjärtat av bostaden som består av kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning. Från vardagsrummet når vi lägenhetens väl tilltagna balkong, som ligger i vinkel runt lägenhetshörnan i söder och väster. Från balkongen kan man njuta av föreningens blommande Japanska körsbärsträd.

3 rum 84 m2 4 260 kr/mån 2 195 000 kr

VI SÖKER NU FLER MÄKLARE TILL VÅRT STARKA TEAM!

Är DU intresserad av att ansluta till Malmös tuffaste fastighetsbyrå?
På vår hemsida hittar du mer information.