Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Till salu

= Antal rum
= Boarea
= Biarea
= Tomtarea
= Avgift
= Pris

FÅGELBACKEN / HÄSTHAGEN
Eriksrogatan 5

Sekelskifte - ljus och genomgående tvåa på fjärde våningen

På fjärde våningen möter vi denna genomgående och ljusa tvåa. Det är en våning som de senaste åren har totalrenoverats och erbjuder idag bl.a. ljusa släta väggar och vitpigmenterat plankgolv samt helkaklat badrum och nybyggt kök. Här finns även bevarade tidstypiska detaljer från tidigt 1900-tal, så som djupa fönsterbräden och välvda tak med stuckaturer.

2 rum 58 m2 3 654 kr/mån 1 795 000 kr
PILDAMMARNA / KRONBORG
Roskildevägen 15b

Trerummare med balkong i söderläge!

Trerummare med balkong i söderläge!

En halv trappa upp möter vi denna trerumslägenhet med balkong i söderläge. 40-tals lägenheten, i en välskött förening, erbjuder två rymliga sovrum och ett vardagsrum med burspråk. Utöver detta finns kök med matplats och vit inredning, helkaklat badrum med dusch och en möblerbar hall med plats för förvaringsmöbler och arbetshörna. Lägenheten har bevarade kalkstensgolv och fönsterkarmar av sten samt lamellparkettgolv av ek. Goda förvaringsmöjligheter med två klädkammare. Lägenheten är centralt belägen intill Pildammsparken med närhet till Triangeln station och Malmös nöjes- och shoppingutbud.

3 rum 71 m2 3 523 kr/mån 2 350 000 kr
SÅLD! - LINDEBORG
Koristgatan 22

Genomgående trea med ingl. balkong på 8 vån!

Genomgående trea med ingl. balkong på 8 vån.

På åttonde och översta våningen i HSB Brf. Lindeborg möter vi denna ljusa, genomgående trea med öppen och fri utsikt åt både öster och väster. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum, kök med matrum och två bra sovrum. Till detta finner vi en stor inglasad balkong med eldriven markis, badrum med både tvätt och tork samt gästtoalett. Lägenheten som har totalrenoverats erbjuder en ljus och stilren inredning med bl.a. genomgående vitpigmenterade askgolv och integrerade spotlights.

3 rum 79 m2 4 094 kr/mån 1 695 000 kr
SÅLD! - SLOTTSSTADEN
Kramersvägen 2a

Genomgående tvåa med balkong i söderläge!

Genomgående tvåa med balkong i söderläge!

På fjärde och översta våningen möter vi denna genomgående tvåa med balkong i söderläge. Lgh har bevarade detaljer för tiden, med bl.a. fönsterbänkar i sten och parkett i originalutförande. Här erbjuds ett generöst v-rum med fönster i burspråk, kök med matplats och ett rymligt sovrum. Badrummet är i dagsläget halvkaklat och kommer att totalrenoveras på föreningens bekostnad under andra halvan av 2018. HSB Brf. Lessö är en mycket välskött och stabil förening.

2 rum 54 m2 3 261 kr/mån 1 695 000 kr
SÅLD - LIMHAMN / KALKBROTTET
Dammsnäcksgränd 2

Radhus i tre plan med takterrass och trädgård i väster!

Radhus i tre plan med takterrass och trädgård i väster!

Vid Limhamns kalkbrott möter vi detta rustika, stilrena och ljusa gavelradhus i tre plan med takterrass i tre väderstreck. Detta rymliga stenhus erbjuder en bottenvåning med härliga sociala ytor bestående av vardagsrum med matplats och ett rymligt kök. En trappa upp finner vi den privata avdelningen med tre rymliga sovrum. Den tredje våningen består av ett härligt allrum/studio, ytterligare sovrum och den unika takterrassen. Utemiljön består utöver takterrassen även av trädgård med uteplats i väster, samt stenlagd uteplats i öster. Huset är även rustat med två stora badrum, varav ett med separat tvättavdelning. Detta är ett unikt och välplanerat radhus som måste upplevas på plats!

6 rum 142 m2 245 m2 5 395 000 kr
SÅLD! - HYLLIE
Vanåsgatan 97

Välplanerat stenhus i 3 plan med tomt i söder!

Välplanerat stenhus i 3 plan med tomt i söder!

På en lugn gata möter vi detta välplanerade radhus i sann funkisanda från 1958, smyckat med tidstypiska originaldetaljer såsom fiskbensparkett och fönsterbänkar i sten. Här erbjuds en bottenvåning med bl.a. vardagsrum som har plats för både matplats soffgrupp, ett varsamt renoverat kök samt uterum i söderläge. En trappa upp ryms 3 sovrum samt helkaklat badrum och balkong mot trädgården. Den inredda källaren har man disponerat väl med bl.a. groventré, allrum/gästrum och gästtoalett samt tvättstuga. Detta gör att huset erbjuder en upplevd BOA på ca. 114 kvm. Till huset har man anlagt en utemiljö med trädäck och en lättskött trädgård med bl.a. fruktträd och flera bärbuskar.

4 rum 90 m2 75 m2 296 m2 3 795 000 kr
SÅLD - LIMHAMN
Rabygatan 18

Pittoreskt gathus i hjärtat av Gamla Limhamn!

Pittoreskt gathus i hjärtat av Gamla Limhamn!

På lugna och gemytliga Gamla Limhamn finner vi detta pittoreska gathus med lättskött trädgård och biluppställningsplats samt fristående förråd. Huset erbjuder en bottenvåning med vardagsrum, matrum, kök och badrum. På ovanvåningen möter vi ett sovrum med plats för dubbelsäng. Huset besitter en stor potential, men är i behov av renovering. På kort gångavstånd nås Limhamns centrum med ett gott serviceutbud och med kommunikationer mot både centrala Malmö och Hyllie.

3 rum 50 m2 4 m2 189 m2 2 495 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL
Högsåkerringen 33

Gavelradhus på friköpt tomt i Djupadal!

Gavelradhus på friköpt tomt i Djupadal!

Detta lättskötta och välplanerade radhus är beläget på friköpt hörntomt i populära och barnvänliga Djupadal. Huset erbjuder bl.a. vardagsrum och matrum, två helkaklade badrum, kök med goda arbetsytor samt tre rymliga sovrum. Här finns uteplatser i både väster och öster samt garage och fristående förråd. På gångavstånd når man Djupadalsskolan, förskolor, lekplatser och grönområden. Goda pendlingsmöjligheter från Hyllie till centrala Malmö och över sundet till Köpenhamn.

5 rum 124 m2 7 m2 301 m2 3 995 000 kr
VÄSTRA HAMNEN
Flaggskeppsgatan 8

Tvåa med rymlig balkong och fri utsikt över Varvsparken!

Tvåa med rymlig balkong i söderläge och fri utsikt över Varvsparken!

Ett stenkast från Öresund finner vi i Brf. Sjöbjörnen denna välplanerade tvåa med stor balkong och fri utsikt över Varvsparken. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett rymligt badrum med duschhörna bakom glasblock och tvättavdelning. I Västra Hamnen finns matbutiker, restauranger, caféer och en ständig närhet till havet samt centrala Malmö!

2 rum 56 m2 3 357 kr/mån 2 450 000 kr
RESERVERAD! - SIBBARP/LIMHAMN
Kalkbrottsgatan 99A

Nybyggt stenhus i två plan på Sibbarp!

Nybyggt stenhus i två plan på Sibbarp!

2016 stod detta stenhus i "nyfunkisanda" klart för inflyttning. Huset erbjuder stilrena tillval i nordisk design, där ljuset strålar in ifrån golv till takfönster. Då det är en öppen planlösning på bottenvåningen så kan man njuta av den centralt placerade kaminen både ifrån vardagsrummet och köket. Här möter vi dessutom extra komfort i form av vattenburen golvvärme. Detta gedigna stenhus med låga driftskostnader har optimalt utnyttjade ytor med en social bottenvåning och en mer privat ovanvåning med bl.a. allrum, tre sovrum och rymligt badrum. Med endast några minuters promenad så når vi Sibbarps bryggor och småbåtshamn samt åt andra hållet Limhamns centrum.

6 rum 125 m2 316 m2 5 850 000 kr
SÅLD - SÖDERTORP
Konsultgatan 25

Genomgående trea med ingl. balkong i västerläge!

Genomgående trea med ingl. balkong i västerläge!

I populära HSB Brf. Södertorp finner vi denna välplanerade trea med inglasad balkong i västerläge och fönster i tre väderstreck. Lägenheten erbjuder välbevarade originaldetaljer såsom lamellparkettgolv av ek och gabondörrar med bakelithandtag. Här finns ett vardagsrum med plats för flera möblemang och kök i anslutning till matplats. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum och en möblerbar hall. Goda förvaringsutrymmen samt både badrum med duschkabin och gästtoalett. Goda kommunikationer med närhet till både centrala Malmö, Hyllie och ringvägarna.

3 rum 84 m2 4 584 kr/mån 1 375 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / DJUPADAL
Sunnanväg 30

Gediget 1,5-planshus med inbjudande trädgård!

Gediget stenhus, ett 30-tals hus i 1,5 plan med källare och inbjudande trädgård!

På trevliga Limhamn har vi glädjen att presentera detta gedigna stenhus, ett 30-tals hus i 1,5 plan med källare. Här möter man tidstypiska attribut såsom stuckaturer i taket, fönsterkarmar i sten och lamellparkettgolv. Huset erbjuder en bottenvåning med vardagsrum och matrum i fil, ett rejält kök samt gästtoalett. En trappa upp finner vi tre rymliga sovrum, varav ett med egen balkong, samt badrum. På den friköpta tomten har man anlagt en enastående utemiljö med trädäck, utomhuskök, uterum och bubbelbad. Limhamn erbjuder välrenommerade skolor, ett centrum med restauranger och butiker samt en närmiljö med både hav och natur!

5 rum 145 m2 95 m2 800 m2 5 150 000 kr
SLOTTSSTADEN
Kramersvägen 2a

Genomgående gaveltrea på 4 vån. i stabil Brf!

På fjärde & översta våningen möter vi denna 50-talsvåning. En gavellägenhet med fönster i tre väderstreck & fransk balkong som vetter mot S.

På fjärde och översta våningen möter vi denna 50-talsvåning. En gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och fransk balkong som vetter mot innergården i söderläge. Lägenheten har bevarade detaljer för tiden, med bl.a. fönsterbänkar i sten, gabondörrar med bakelithandtag samt både industriparkett och lamellparkett. Här erbjuds ett generöst vardagsrum, kök och matrum i öppen planlösning, ett rymligt sovrum och ett halvkaklat badrum. Badrummet kommer att totalrenoveras på föreningens bekostnad under andra halvan av 2018. HSB Brf. Lessö är en mycket välskött förening som även erbjuder en trevlig innergård för sina medlemmar.

3 rum 72 m2 3 996 kr/mån 1 975 000 kr
SÅLD - LIMHAMN
Strandgatan 2 A

Genomgående 3:a med både uteplats och västerbalkong!

Genomgående 3:a på första våningen med både uteplats och västerbalkong.

På ett av Limhamns bästa lägen, ett stenkast från Fiskehoddorna och med utsikt över Dragörkajen, finner vi en halv trappa upp denna genomgående trea med både inglasad balkong i västerläge och en insynsskyddad uteplats mot föreningens innergård i österläge. Lägenheten, som stod färdig 2016, erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. En extra dimension till denna luftiga känsla är de 2,6 m i takhöjd. Till detta möter vi även två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med tvättavdelning och badkar. Enhetliga materialval och stilrena tillval genomsyrar detta trevliga boende. Välkomna till visning!

3 rum 79 m2 4 470 kr/mån 3 150 000 kr
SÅLD! - ROSENVÅNG
Vanåsgatan 23

Rymligt radhus i två plan med källare och härlig söderträdgård

Rymligt radhus med källare och härlig söderträdgård

I hjärtat av grönskande Rosenvång möter vi detta rymliga och välplanerade radhus med tidstypiska detaljer från 40-talet, såsom fiskbensparkett och fönsterkarmar i sten. Huset erbjuder idag en bottenvåning med en rejäl entré, badrum med dusch, kök med matplats samt vardagsrum och matrum i fil . Ovanvåningen erbjuder en möblerbar hall med tre sovrum samt allrum och badrum. Källarvåningen erbjuder idag tvättstuga, hobbyrum/studio, skafferi och förråd. Det är en friköpt tomt med trädgård i söderläge som bl.a. erbjuder bärbuskar och fruktträd samt en stenlagd uteplats. Garage finns i källarvåning. Ett praktiskt hus för den stora familjen, välkomna till visning!

7 rum 160 m2 80 m2 340 m2 5 450 000 kr
SÅLD! - SLOTTSSTADEN
Köpenhamnsvägen 9b

Genomgående trea på 3:e våningen med balkong i söder!

Renoverad, ljus och genomgående trea på tredje våningen med balkong i söderläge.

På tredje våningen i HSB Brf. Lessö möter vi denna välrenoverade, ljusa och genomgående trea med balkong i söderläge. Det är en stilren lägenhet som även har bevarade detaljer för tiden, såsom både industriparkett och lamellparkett. Lägenheten erbjuder ett generöst vardagsrum med burspråk i vinkel, kök med matplats, två väl tilltagna sovrum och ett helkaklat badrum med badkar som dessutom kommer att stå nyrenoverat 2017/2018. Det är en mycket välskött förening som både erbjuder en trevlig innergård och takterrass för sina medlemmar.

3 rum 63 m2 3 732 kr/mån 2 195 000 kr
FÅGELBACKEN / KRONPRINSEN / HÄSTHAGEN
Törnskärsgatan 3c

Hörnlägenhet med hiss från markplan!

30-tals lägenhet, en ombyggd hörnlägenhet med bevarade detaljer för tiden.

Med hiss från markplan, på tredje våningen möter vi denna ombyggda hörnlägenhet, en 30-tals våning med bevarade detaljer för tiden. Idag ligger kök i öppen planlösning med det stora matrummet som har fönster i både öster och söder, varifrån vi når balkongen som vetter mot söder. Från vardagsrummet som ligger öppet mot matrummet, så når man sovrummet. Lägenheten erbjuder bl.a. fönsterbräden i kalksten, blyinfattade fönster samt välskött fiskbensparkett. Det är en unik bostad som måste upplevas. Den välskötta föreningen HSB Brf. Väbeln erbjuder takterrass för sina medlemmar.

3 rum 81 m2 4 976 kr/mån 2 450 000 kr
SÅLD! - HOFTERUP
Timotejvägen 33

1,5-plans villa på grönskande skogstomt!

På lugn återv.gata ligger denna 1,5 plansvilla på lummig tomt. Här erbjuds bl.a. V-rum, kök, 4 sovrum samt uterum i S. Huset är i behov av renovering.

På ett lugnt läge i Hofterup finner vi på en återvändsgata denna välplanerade och rymliga villa på en grönskande skogstomt om hela 1827 kvm. Huset erbjuder i dagsläget bl.a. vardagsrum och matrum i fil, kök med goda arbetsytor, uterum i söderläge samt fyra sovrum. På bottenvåningen finns både badrum och GWC och på ovanvåningen duschhörna. Ett hus med stor potential men i behov av renovering.

7 rum 218 m2 1 827 m2 2 895 000 kr
LIMHAMN
Knutstorpsgatan 12

Radhus med garage & insynsskyddad atriumgård i V-läge!

Detta totalrenoverade och mycket väldisponerade 60-tals radhus har unik arkitektur, signerat Sten Samuelson & Fritz Jaenecke. Vi möter bl.a. pool, braskamin och garage.

Detta totalrenoverade och mycket väldisponerade 60-tals radhus har unik arkitektur, signerat Sten Samuelson & Fritz Jaenecke. Här erbjuds en mycket tilltalande planlösning med bl.a. 3-4 sovrum och stora sällskapsytor i nivåskillnad. I vardagsrummet finns panoramafönster samt en braskamin. Från sällskapsrummen har man utgång till trädgården och uteplatsen som vetter i väster. Här finns både g-wc och badrum. Den påkostade utemiljön med poolområde erbjuder även flera "rum", en miljö utöver det vanliga. Garage finns! Arkitektbyrån Samuelson & Jaenecke, som har ritat huset är bl.a. kända för att har ritat både Malmö Stadion och Ullevi. Kännetecknande för Samuelsons byggnader är av betong och stenmaterial som byggmaterial, vilket också används i denna byggnad.

7 rum 176 m2 35 m2 672 m2 6 995 000 kr
RESERVERAD! - BUNKEFLOSTRAND
Lindmätaregatan 25

Radhus i tre plan med takterrass och trädgård i väster!

I barnvänliga och havsnära Bunkeflostrand möter vi detta rymliga och ljusa hus med en magnifik kombination av både sociala och praktiska ytor. Takterrass & garage!

I barnvänliga och havsnära Bunkeflostrand möter vi detta rymliga och ljusa hus med en magnifik kombination av både sociala och praktiska ytor. Huset är fördelat på tre våningar där vi på våning 1 finner kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Från entrén är det öppet upp till ovanvåningen vilket genererar en rymd och ett gott ljus. På bottenvåning finns härutöver även badrum och utgång direkt till garage. En trappa upp finnes den privata avdelningen med sovrum, allrum, badrum och tvättstuga. Tredje våningen är en härlig studio med access till takterrassen. Till detta finns en trädgård i västerläge med trädäck samt nedsänkt stenlagd uteplats. På framsidan finns även där gräsmatta och biluppställningsplats . Ett unikt hus med havsutsikt, som måste upplevas på plats. Välkomna till visning!

6 rum 165 m2 347 m2 5 250 000 kr
LIMHAMN
Rabygatan 53

Idylliskt 1,5-planshus, på hörntomt i Gamla Limhamn

Idylliskt och funktionellt hus i 1,5 plan med bl.a. V-rum, matrum, kök & två badrum. Fyra sovrum och allrum som kan byggas om till fler sovrum.

På Limhamn ligger denna inhägnade, lättskötta och lummiga hörntomt. Här möter vi ett idylliskt och funktionellt 1,5-planshus med uteplats i soligt västerläge. Det är ett väldisponerat hus med goda sociala ytor, två badrum samt fn. fyra sovrum, med möjlighet att skapa ytterligare sovrum för den som önskar. Utöver bostadshuset finns en fristående garagebyggnad med förråd. Fastigheten är centralt belägen med gångavstånd till Limhamns centrum som erbjuder allt från caféer, klädaffärer till matbutiker. Härifrån har man även nära till både hamn och strand. Välrenommerade skolor och förskolor finns det flera av i närområdet.

7 rum 180 m2 480 m2 5 995 000 kr
SÅLD! - VICTORIA PARK / LIMHAMN
Kalkstensvägen 11c

Trivsam tvåa med balkong i sydväst!

På andra vån. i Victoria Parks huvudbyggnad möter vi denna tvåa med öppen planlösning och balkong i sydväst. Rymligt sovrum samt badrum m. tvättmaskin/torktumlare.

I Victoria Parks huvudbyggnad möter vi på andra våningen denna trivsamma tvårummare med öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Här finns även en härlig balkong i söder och väster med utsikt mot Kalkbrottet, samt ett rymligt sovrum med garderobsvägg. Utöver detta möter vi även ett helkaklat badrum med duschhörna och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I lägenheten finns en klädkammare och till lägenheten hör även ett källarförråd. Lägenheten är belägen i huvudbyggnaden, med närhet till både receptionen och loungen. Utan att behöva lämna byggnaden når man även Victoria Parks många faciliteter och dess exklusiva serviceutbud.

2 rum 66 m2 1 170 kr/mån 3 195 000 kr
SÅLD - VÄSTRA HAMNEN
Fregattgatan 3

Trivsam trea med öppen planlösning och balkong mot innergård!

På ett av Västra Hamnens absolut bästa lägen finner man i välskött förening denna trivsamma trea. Lägenheten erbjuder härliga sociala ytor i form av öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt en rymlig balkong i söderläge mot föreningens lugna innergård. Till detta finns två väl tilltagna sovrum med sundsutsikt, badrum med duschhörna och tvättavdelning samt gott om förvaringsmöjligheter. Välkomna till visning!

3 rum 79 m2 4 771 kr/mån 2 995 000 kr
SÅLD! - HYLLIEBY / DJUPADAL
Förridargatan 18

Enplans kedjehus med atriumgård i Hyllieby!

Praktiskt, lättskött enplanshus för den stora familjen. Belägen på en lugn återvändsgata.

I hjärtat av barnvänliga Hyllieby finner vi detta praktiska enplans kedjehus, med friköpt tomt, på en lugn återvändsgata. Huset byggdes till år 2016 och genererar hela sex möjliga sovrum och ett rymligt vardagsrum med plats för flera möblemang. Till detta finns även renoverat kök i stilren design med matrum i öppen planlösning, helkaklat badrum och gäst-wc med golvvärme och duschhörna. Välbevarade originaldetaljer såsom stengolv, glasinfattad dörr och parkettgolv av ek. Exteriört möter vi en generös atriumgård med trädäck som bjuder in till soliga dagar och framsida med planteringar och cykelförråd.

8 rum 179 m2 19 m2 330 m2 4 995 000 kr
SÅLD! - ERIKSLUST / MELLANHEDEN
Erikslustvägen 42 G

Välrenoverad och genomgående trea på trivsamt läge!

Genomg. trea med balkong och rymligt V-rum. Renoverat kök & badrum samt två rymliga sovrum. Bra läge med närhet till hav & city.

I populära och anrika Stjärnhusen finnes denna renoverade trea med möblerbar balkong i sydost. Lägenheten innefattar ett vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, stilrent kök med matplats, helkaklat badrum med duschhörna och två rejäla sovrum. Utöver detta finns även mervärden som tvättmaskin och gott om förvaringsutrymmen. Trivsamt läge med närhet till både hav och city.

3 rum 66 m2 3 401 kr/mån 1 875 000 kr
SÅLD! - ROSENVÅNG
Krapperupsgatan 25

Marklägenhet med två uteplatser om total ca. 30 kvm

Modern och praktisk marklägenhet i stilrena tillval med Vanåsparken som granne och cykelavstånd till Limhamns centrum.

Denna moderna marklägenhet erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök, varifrån man har utgång till de båda uteplatserna om totalt ca. 30 kvm. Här finns även två stora sovrum med gott om plats för förvaring samt badrum med tvättmaskin. Vi möter flytande ekparkett, vita släta väggar samt integrerade spotlights. Det är en mycket ljus lägenhet, belägen på en hörna som erbjuder fri utsikt över Vanåsparken. En parkeringsplats tillhör och ingår i månadsavgiften.

3 rum 89 m2 5 516 kr/mån 2 495 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Kåseholmsgatan 1

Kedjehus på friköpt hörntomt i sydväst!

Renoverat stenhus i 2 plan m. trädgård i söder, beläget på friköpt hörntomt i populära Djupadal.

Nära grönområde och Djupadalskolan möter vi detta renoverade stenhus med inhägnad trädgård och uteplats i söderläge. Bottenvåningen som blev renoverad och ombyggd 2011 erbjuder idag bl.a. ett vitt kök, som ligger i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Från den öppna planlösningen har man utgång till uterummet och trädgården mot söder. Här finns även tre sovrum, både badrum och g-wc samt vidbyggt garage. Fastighet med friköpt hörntomt!

5 rum 114 m2 17 m2 451 m2 4 450 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Viarpsgatan 10

Arkitektritad enplansvilla med inredd källare en halv trappa ner samt ett fristående garage

Arkitektritad 1-pl. villa m. inredd källare & stenlagd trädgård. Huset har generösa ytor & hela 5 sovrum.

Denna arkitektritade villa, med inredd källare en halv trappa ner, erbjuder en upplevd BOA på ca. 249 kvm med bl.a. fem sovrum. För den som önskar kan man lätt skapa ytterligare sovrum och ändå behålla väl tilltagna, öppna ytor för socialt umgänge. Byggnaden omsluts av en lättskött stenlagd trädgård med flera uteplatser som vetter mot söder och väster Här finns även ett garage samt biluppställningsplats för minst fyra bilar. Den är belägen med grönområde som närmsta granne i norr samt endast 400 meter till Djupadalsskolan. Det är en fastighet som erbjuder lösningar för den egna företagaren, tonårsfamiljen eller kanske som generationsboende.

9 rum 174 m2 118 m2 585 m2 5 950 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Broddagatan 44

Enplans villa på inhägnad, lättskött och friköpt tomt.

Renoverad villa med kök, matplats o V-rum i öppen planlösning med utg. till altan i S. 3-4 sovrum samt bad & Gwc. Garage o förråd! Friköpt tomt!

Denna renoverade, trivsamma villa erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning varifrån man har utgång till altan som vetter mot söder. Huset har både badrum och wc samt 3-4 sovrum. Fastigheten ligger i angränsning till Broddaparken samt med endast ett par minuters promenad till närmsta skola, Djupadalsskolan. Vidbyggt garage och separat förråd. Friköpt tomt!

5 rum 122 m2 486 m2 4 595 000 kr
SÅLD! - TYGELSJÖ
Sommarlustvägen 3b

Poolvilla - ombyggd och totalrenoverad 2008/09

I Tygelsjö finns denna villa m. poolområde. Här erbjuds bottenvån. m. öppen planlösning mellan V-rum & kök, badrum m. bastu & garage. Till detta ovanvån. m. 4 sovrum samt 2 badrum.

I familjära och trevliga Tygelsjö, med närhet till både skolor och natur, ligger detta gedigna tvåplanshus med vackert anlagd trädgård och poolområde. Villan erbjuder en bottenvåning med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum med bastu, tvättstuga och ett garage för två bilar. En trappa upp kompletteras detta med huvudsovrum med eget badrum, ytterligare tre sovrum samt badrum med badkar. Här njuter man även av öppen spis och uteplatser i både öster och väster som följer solen. Vidbyggt inrett och uppvärmt garage med plats för två bilar.

6 rum 200 m2 87 m2 735 m2 5 495 000 kr
SÅLD! - BELLEVUE / VÄSTERVÅNG
Beleshögsvägen 26

Gedigen 30-tals villa med uppvuxen trädgårdstomt

Mitt i Bellevue möter vi denna 30-tals villa med tidstypiska detaljer. Detta gedigna stenhus omges av en uppvuxen tomt med bl.a. fruktträd. Här finns även ett lusthus och ett fristående garage.

Mitt i Bellevue möter vi denna 30-tals villa med tidstypiska detaljer, såsom fiskbensparkett och fönsterkarmar i sten. Huset erbjuder idag en bottenvåning med en rejäl entré, wc, kök med matplats samt vardagsrum och matrum med burspråk, som delas av med ett skjutdörrsparti. Ovanvåningen har en möblerbar hall samt badrum och tre sovrum varav ett har utgång till balkong. Källarvåningen erbjuder idag tvättstuga, matkällare och en avdelning för snickarbänk samt två separata rum. Detta gedigna stenhus omges av en uppvuxen tomt med bl.a. fruktträd. Här finns även ett lusthus och ett fristående garage.

5 rum 122 m2 64 m2 802 m2 5 350 000 kr
SÅLD - LIMHAMN
Övägen 6b

Rymlig trea med balkong i söder och Öresundsutsikt!

Med fantastisk utsikt över Öresund ligger denna 3:a med balkong i S. Lgh som är gmg & har öppen planlösning. Badrum med tvättavd. Hiss från markplan och p-plats i garage.

På första parkett, med enastående utsikt över Limhamns fiskehoddor och Öresund, finner vi denna rymliga 3:a med balkong i söderläge på fjärde våningen. Lägenheten som är genomgående erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt allrum. Till detta erbjuds ett separat sovrum och ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Stilrena tillval och exklusiva materialval höjer bostaden en extra dimension. Brf. Dragörkajen är en välskött och trevlig bostadsrättsförening med en härlig innergård varifrån man har direkt access ner till Dragörkajen som inom mycket kort kommer att erbjuda en exklusiv kajpromenad. Byggnaden har hiss från markplan och garage finns.

3 rum 78 m2 4 372 kr/mån 2 975 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / SIBBARP
Runebergsgatan 20

Friliggande stenhus på hörnfastighet!

På havsnära läge finner vi denna friliggande villa från 1961 med bevarade detaljer för tiden. Fastigheten är belägen på en hörna i sydväst.

På ett av Sibbarps bästa lägen, med badrocksavstånd till badbryggorna, finner vi på lummig hörntomt i sydväst detta friliggande stenhus från 1961. Huset erbjuder bottenvåning med härlig rymd där vi möter vardagsrum i vinkel som smyckas av en öppen spis samt kök med stor matplats. Till detta finns bl.a. arbetsrum och hobbyrum och tvättstuga. Ovanvåning med fyra sovrum, halvkaklat badrum och en balkong. Huset pryds av bevarade tidstypiska detaljer som bl.a. infästningar av koppar, fönsterbräden i polerad marmor, originalparkett av ek, stengolv av Gotlandskalksten, blyinfattade fönster samt trappa med smidesräcke. Tre stenlagda uteplatser och biluppställningsplats för två bilar. En tilltalande och trivsam villa för den stora familjen med närhet till skolor, dagis och friluftsliv.

6 rum 173 m2 4 m2 666 m2 5 950 000 kr
SÅLD! KLAGSHAMN
Karl rohls väg 13

Välskött 1,5 plans villa med fantastisk havsutsikt!

På frontläge ligger denna villa i 1,5 plan med utsikt över Öresund. Rymligt V-rum och matplats, samt två helkaklade badrum och 4 sovrum. Trädgård & uterum i V-läge.

På absolut frontläge ligger denna välplanerade 1,5-plansvilla med magnifik utsikt över strandängarna och Öresund. Huset erbjuder en bottenvåning med rymligt vardagsrum och matplats, två väl tilltagna sovrum samt kök och helkaklat badrum. Ovanvåning med två befintliga sovrum samt allrum, som kan delas av till ytterligare sovrum, med öppen och fri utsikt över Öresund. Här finns även ett helkaklat badrum. Unikt läge med vidbyggt uterum och trädgård i väster som måste upplevas på plats. Friliggande garage med förråd samt biluppställningsplats för två bilar.

6 rum 150 m2 15 m2 832 m2 4 250 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Regementsgatan 29b

I stabila HSB Brf. Vadsbo möter vi denna renoverade trea med låg avgift och balkong i söder!

I välrenommerade och starka HSB Brf. Vadsbo med låga avgifter möter vi en ombyggd, totalrenoverad trea, en hörnlägenhet på andra våningen.

Vi möter en ombyggd och totalrenoverad hörnlägenhet på andra våningen. Belägen i välrenommerade och starka HSB Brf. Vadsbo med låga avgifter, grillsalong på gården och gästlägenhet. Med hiss i huset kommer vi upp i lägenheten och möter ljuset som flödar in från fönster i söder och väster. Här finns balkong i söderläge, totalrenoverat kök och badrum från 2007 samt fina trägolv och vita släta väggar. Denna lägenhet, som från början var en traditionell trea, har byggts om och erbjuder idag ett stort kök med goda arbetsytor som ligger öppet mot det generösa matrummet. Närhet till både Ribersborgsstranden, parker och city samt gott om utbud av caféer och restauranger.

3 rum 63 m2 3 080 kr/mån 1 995 000 kr
SÅLD! - ERIKSLUST / MELLANHEDEN
Köpenhamnsvägen 40C

Totalrenoverad gavellägenhet på fjärde våningen!

Totalrenoverad femma på hörna med hiss från markplan!

I välskötta Brf. Pukan, som är beläget i populära Mellanhedens skolområde, finner vi på fjärde våningen denna renoverade och stilrena gavellägenhet. Vi möter ett högklassigt kök från SieMatic, ombyggt och totalrenoverat badrum samt stora sociala ytor. Ljuset flödar in ifrån fönster som vetter mot både öster, väster och söder. Härifrån har man fin utsikt både över innergården i väster och låghusen i sydost. Lägenheten erbjuder tre sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt ett stort kök som ligger i öppen planlösning med matrummet och vardagsrummet, varifrån man har utgång till balkongen som vetter mot söder. Vi möter genomgående fina trägolv och ljusa väggar. Till lägenheten hör även två förråd. Lugnt beläget med närhet till både hav och city!

5 rum 114 m2 5 083 kr/mån 3 250 000 kr
SÅLD! - HÖLLVIKEN
Sjötorpsvägen 4

Gediget enplanshus med trädgård i väster!

Välplanerat enplanshus med 4 sovrum samt öppen planlösning mellan kök, matrum o v-rum. Insynsskyddad, inhägnad trädgård med pool o trädäck i V-läge.

I trevliga och naturnära Höllviken finner vi detta gedigna och välplanerade enplanshus med trädgård i soligt västerläge. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum smyckat med detaljer som öppen spis och fönster i burspråk. Här finns även fyra sovrum, helkaklat badrum och gästtoalett samt tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Exteriört erbjuds en vackert anlagd och inhägnad trädgård med pool, bastu, damm och ett väl tilltaget trädäck. Carport med plats för en bil samt ytterligare stenlagd biluppställningsplats för tre bilar. Kämpinge stranden når man med en kort promenad om endast ca. 5-10 minuter.

6 rum 161 m2 12 m2 1 409 m2 5 750 000 kr
SÅLD - VINTRIE / GAMLA VINTRIE
Vintrievägen 23

Gathus från tidigt 1900-tal

I gamla Vintrie möter vi detta gathus som i omgångar blivit tillbyggt. Fn. erbjuds tre sovrum, v-rum i öppen plan med kök samt både badrum o g-wc.

I barnvänliga och trivsamma Vintrie möter vi detta gathus från tidigt 1900-tal som i omgångar blivit både tillbyggt och ombyggt. Idag möter vi ett hus med vardagsrum i öppen planlösning med kök, tre sovrum, samt både badrum och g-wc. I separat byggnad finns hobbyrum och varmförråd. I den uppvuxna trädgården så finns det även en snickarbod och redskapsbod samt flera fruktträd. Ett hus med stor potential!

4 rum 85 m2 15 m2 544 m2 2 350 000 kr
SÅLD! - GAMLA LIMHAMN / LIMHAMN
Högerudsgatan 24c

Totalrenoverat 3-plans gathus med stora ljusa ytor och designad inhängnad trädgård samt garage!

Totalrenoverat gathus, med bl.a. kök, matplats, V-rum o 3 sovrum, ett stort allrum som kan byggas om till fler sovrum samt badrum med bastu g-wc.

Vi möter ett totalrenoverat, ljust och luftigt, 3-plans gathus, ett radhus på lugnt läge i gamla Limhamn. Huset erbjuder idag en bottenvåning med kök, matplats, vardagsrum samt gästtoalett, och tvättstuga. På andra våningen finns tre sovrum, ett generöst badrum med bastu, två klädkammare samt balkong i västerläge. Tredje våningen består idag av en stor studio/allrum och ett rejält förråd. Trädgården, designad av Ting ute & inne, ligger skyddad och inhägnad i nivåskillnad och erbjuder två uteplatser. En med morgonsol och en under tak i sydvästläge. Garage och biluppställningsplats nås från gården mellan Högerudsgatan och Getgatan och ligger i direkt anslutning till trädgården. Detta fantastiskt väldisponerande hus passar för den som vill ha stora sovrum och generösa sociala ytor såväl till den större familjen med behov av flera rum, då möjligheten att skapa upp till 7 sovrum finns.

6 rum 210 m2 244 m2 5 490 000 kr