Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Till salu

= Antal rum
= Boarea
= Biarea
= Tomtarea
= Avgift
= Pris

Husie
Vannagårdsgatan 152

Marklägenhet med uteplats i väster!

Välkomna till denna välplannerad och genomgående 2,5:a med öppen planlösning, rennoverat kök och uteplats i västerläge.

Välkomna till denna välplanerade och genomgående 2,5:a i markplan, där vi möter det renoverade köket som ligger i modern, öppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet har vi utgång till uteplatsen som vetter mot väster. Uteplatsen med trädäck, har rum för ett större möblemang. Stort badrum och sovrum med plats för dubbelsäng samt "halva" vilken kan användas som arbetsrum el. kanske sovalkov.

3 rum 53 m2 3 383 kr/mån 1 095 000 kr
FÅGELBACKEN / HÄSTHAGEN / SLOTTSSTADEN
Fågelbacksgatan 6g

Genomgående trea med balkong i söderläge

Totalrenoverad, genomgående och ljus trea med stort kök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet, varifrån man når balkongen i söderläge.

På andra våningen möter vi denna totalrenoverade, genomgående och ljusa trea med stort kök som ligger i modern öppen planlösning med vardagsrummet, varifrån man når balkongen i söderläge in mot föreningens välskötta innergård. Vi möter ljust tapetserade väggar mot flytande ekparkett. Lägenheten ligger välskötta Brf. Stallmästaren som har gångavstånd till Kronprinsens köpcentrum och med endast några minuters cykel så når man Malmö city och Triangeln med Citytunneln. Föreningen har garage för sina medlemmar.

3 rum 89 m2 5 656 kr/mån 2 675 000 kr
SLOTTSSTADEN / ERIKSLUST / RÖNNEHOLM
Köpenhamnsvägen 47b

Välplanerad tvåa på sjätte våningen med balkong i österläge

På sjätte våningen högt upp i huset möter vi denna välplanerade och ljusa tvårummare med fönster i två vädersträck. Lägenheten erbjuder tidstypiska detaljer från 50-talet såsom fönsterkarmar av sten och entré med kalkstensgolv. Det väl tilltagna vardagsrummet har lamellparkett i originalutförande, fönster som både vetter åt öster och söder samt utgång till den frihängande balkongen.

2 rum 58 m2 4 075 kr/mån 1 450 000 kr
DJUPADAL
Diakongatan 36

Enplanshus på friköpt tomt med uterum och trädgård i väster!

Enplanshus på friköpt tomt med uterum och trädgård i väster!

I bilfritt och barnvänligt område finner vi detta enplanshus på en friköpt tomt med inglasat uterum och trädgård i väster. Interiört möter vi ett väl tilltaget vardagsrum, kök med matplats och två sovrum, med möjlighet att skapa ytterligare ett. Till detta finns även tvättstuga med duschavdelning och badrum med badkar samt gästtoalett. Vidbyggt förråd och garageplats i garagelänga. Bostaden ligger granne med lummiga Broddaparken varifrån vi har en kort promenad till Djupadalsskolan och närliggande förskolor. Mycket nära till flera goda kommunikationsalternativ. Välkomna till visning!

4 rum 112 m2 37 m2 300 m2 3 795 000 kr
SÅLD! - LINDEBORG
Lindeborgsgatan 76

Radhus i två plan med rymlig källarvåning!

Radhus i två plan med rymlig källarvåning!

I bilfritt och lugnt område finner vi detta mycket praktiska och rymliga tvåplans radhus med källare, belägen på en lättskött tomt med access till samfällighetens gemensamma grönytor. Bottenvåningen erbjuder ett rymligt kök med matplats, matrum och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet har utgång till uteplatsen och trädgården som vetter ut mot grönområde. Huset erbjuder två badrum samt i dagsläget fyra sovrum och en källarvåning med bl.a. allrum samt gott om plats för förvaring. Samfällighet med välskötta grönområden och lekplats samt garage.

6 rum 139 m2 69 m2 171 m2 2 695 000 kr
RESERVERAD! - HYLLIEBY / DJUPADAL
Byskiftesgatan 12

Enplansvilla på hörntomt!

Enplans friliggande villa på lugn återvändsgata med delvis inredd källare och vidbyggt garage.

Längst ner på lugn återvändsgata möter vi denna hörnfastighet. Ett enplans friliggande hus, som en halv trappa ner, erbjuder en delvis inredd källare vilket ger en upplevd BOA på ca. 218 kvm. En halv trappa upp möter vi bl.a. ett vardagsrum som ligger i modern öppen planlösning med både matrum och kök, varifrån man har utgång till uteplatsen som vetter mot sydväst. På detta plan finns även fyra sovrum, en gästtoalett och ett badrum. En halv trappa ner möter vi ett väl tilltaget allrum och tv-rum, två sovrum och ett hobbyrum samt ytterligare en gästtoalett, bastu och tvättstuga. Denna villa är en villa för den stora familjen som önskar väl tilltagna ytor för socialt umgänge. Byggnaden omsluts av en lättskött trädgård med uteplats i sydväst samt ett vidbyggt garage.

6 rum 128 m2 126 m2 641 m2 4 495 000 kr
RESERVERAD! -ÖN / LIMHAMN
Lotsgatan 131

Brf. Radhus med Öresund som närmsta granne!

Detta extraordinära brf. radhus ligger på första parkett med sin trädgård och uteplats i sydväst, varifrån man har öppen och fri utsikt över Öresund. Huset erbjuder hela sex rum varav fyra till fem sovrum samt både vardagsrum och allrum. Här finns även två badrum och tvättstuga. Vi möter en ljus bostad med inslag av en marin känsla, med tillval såsom Junckers skeppsgolv och förlängda takfönster för maximalt ljusinsläpp. Denna attraktiva bostad är fördelad på tre våningsplan och passar för familjen som söker ett boende med havet som närmsta granne. Separat förråd och två biluppställningsplatser medföljer.

6 rum 155 m2 5 140 kr/mån 4 625 000 kr
SÅLD! -Limhamn
Sandvångsgatan 3c

Välplanerad 1:a en halvtrappa upp med separat kök.

Välplanerad 1:a en halvtrappa upp med separat kök. Rummet är rymligt med plats för såväl sovavdelning som tv-hörna, fönsteri öster och helkaklat badrum.

På en lugn gata nära Limhamn centrum finner vi denna välplanerade 1:a en halvtrappa upp med separat kök i välskötta Brf Malmhaug. Här erbjuds ett rymligt rum med plats för såväl sovavdelning som tv-hörna, fönster i öster och helkaklat badrum.

1 rum 37 m2 2 280 kr/mån 950 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / DJUPADAL / ROSENVÅNG
Östanväg 88A

Arkitektritat enplanshus med atriumgård på friköpt tomt!

Enplanshus med atriumgård på friköpt tomt!

På en friköpt hörntomt möter vi detta enplanshus med både insynsskyddad atriumgård och trädgård i västerläge. Huset erbjuder ett rymligt vardagsrum, kök med matplats och tre stora sovrum. Till detta finns även två badrum, gästtoalett och tvättstuga. Vidbyggt garage samt en stenlagd biluppställningsplats för ytterligare en bil. Huset är beläget några minuters promenadavstånd från Limhamns centrum, välrenommerade skolor och Öresund. Arkitektbyrån Samuelson & Jaenecke, som har ritat huset är bl.a. kända för att har ritat både Malmö Stadion och Ullevi. Kännetecknande för Samuelsons byggnader är av betong och stenmaterial som byggmaterial, vilket också används i denna byggnad.

5 rum 135 m2 36 m2 403 m2 4 650 000 kr
SÅLD! -LIMHAMN
Valborgsgatan 5a

Etagelägenhet på Limhamn

Etagevåning med 6 rum och kök samt stenlagd uteplats, balkong och två badrum

Med gångavstånd till Limhamns centrum möter vi denna etagevåning med stenlagd uteplats, som från entrén på bottenvåningen bereder ut sig på våningsplan två och tre i ett trevåningshus. Lägenheten erbjuder tre sovrum, två badrum samt allrum, vardagsrum och kök som ligger i öppen planlösning in mot matrummet. Från matrummet når man balkongen som vetter in mot gården i sydöst. Föreningen har garage.

6 rum 142 m2 6 754 kr/mån 3 695 000 kr
SÅLD!/RÖRSJÖSTADEN
Drottninggatan 5a

Unik 2:a i Rörsjöstaden med privat terrass!

I attraktiva Rörsjöstaden möter vi denna unika tvåa, som erbjuder renoverat kök och bad. Tak som smyckas av vacker stuckatur, fiskbensparkett i original samt en privat terrass med en fantastisk utsikt över Rörsjöparken.

I Malmös gamla och kända folkbadhus, finner vi denna fantastiskt vackra våning med anor ifrån 1909. Denna totalrenoverade våning erbjuder bl.a. ett helkaklat badrum och komplett kök med matplats samt ett ovalt vardagsrum med högt i tak och vackra stuckaturer samt fiskbensparkett på golv. Våningen som har en alldeles egen terrass bjuder dessutom på fri utsikt över Rörsjöparken.

2 rum 79 m2 4 023 kr/mån 2 450 000 kr
LIMHAMN
Tegnérgatan 52

Gathus med utsikt över Limhamns torg

På bästa läge i gamla Limhamn möter vi detta charmerande gathus från 1880, med utsikt över Limhamns torg. Fastigheten erbjuder en lättskött trädgård bakom vitmålat staket i söder och en stenlagd innergård. Det är med stor omsorg som detta hus har renoverats genom åren för att idag erbjuda en mer modern bottenvåning med badrum samt vardagsrum som ligger öppet in mot matrum och köket. Ovanvåningen erbjuder i dagens utförande ett stort sovrum med fönsterkupa samt två klädkammare.

3 rum 80 m2 15 m2 193 m2 3 695 000 kr
ROSENVÅNG / LIMHAMN / DJUPADAL
Maltesholmsgatan 4

Stilren funkis - ett 40-tals stenhus

Vacker och rymlig funkisvilla med bevarade detaljer från 40-talet såsom vackra trägolv och perspektivfönster med fönsterbänkar av kalksten. Vi möter även två helkaklade badrum och ett stort kök samt en uppvuxen trädgård med bärbuskar och fruktträd.

På friköpt tomt ligger detta vackra tvåplans friliggande stenhus med bevarade detaljer från 40-talet. Vi möter en välskött fastighet med en bottenvåning som erbjuder ett totalrenoverat, helkaklat badrum samt ett stort kök med matplats i anknytning till det väl tilltagna matrummet. Matrummet som ligger i fil med vardagsrummet har även utgång till trädgården med alla uteplatserna. Den tidstypiska terrazzotrappan går upp till ovanvåningen som fn. erbjuder tre sovrum och ett stort allrum samt ett ombyggt nyrenoverat badrum. Stentrappan leder oss ner till källarvåningen, som har gott om plats för förvaring och ett väl tilltaget hobbyrum/allrum och tvättstuga samt mat-/vinkällare. Det är en uppvuxen men samtidigt lättskött trädgård med bärbuskar och fruktträd som omsluter huset.

6 rum 150 m2 75 m2 726 m2 6 975 000 kr
SÅLD! RIBERSBORG/SLOTTSSTADEN
Sergels väg 5b

Välplanerad 2:a på Ribersborg med balkong i Västerläge!

På attraktiva Ribersborg möter vi denna renoverade tvåa som är belägen på andra våningen med Carrara marmor i hallen, renoverat kök och badrum samt balkong i västerläge.

På attraktiva Ribersborg möter vi denna renoverade och mycket tilltalande tvåa som är belägen på andra våningen. Lägenheten som har stilrent renoverat badrum och kök erbjuder även fina tillval såsom Carrara marmor i hallen. Vardagsrummet som är väl tilltaget i storlek strålar av ljus, ifrån fönster som vetter mot väster och har även utgång till balkongen i samma väderstreck. Brf. Hanaholm 1 är en välskött förening mitt i Ribersborg, där det finns ett stort utbud av bl.a. caféer och restauranger. Härifrån har vi gångavstånd till ”Ribban”, grönområden och city.

2 rum 53 m2 3 753 kr/mån 1 950 000 kr
DAMMFRI
Pilåkersvägen 5a

Välplanerad gavellägenhet om två rum och kök en halv trappa upp med fönster i tre väderstreck

Välplanerad gavrellägenhet om två rum och kök en halv trappa upp med fönster i tre väderstreck

På lugnt men ändå centralt läge, möter vi denna gavellägenhet en halv trappa upp som har fönster i tre väderstreck. Det är en lägenhet som erbjuder tidstypiska detaljer från 50-talet såsom kalkstensgolv och ekparkett samt perspektivfönster. Lägenheten är i behov av renovering!

2 rum 70 m2 4 085 kr/mån 1 495 000 kr
LIMHAMN
Hyllie Kyrkoväg 53b

Totalrenoverad tvåa med inglasad balkong i söderläge!

Totalrenoverad tvåa med inglasad balkong i söderläge. Våningen som har renoverats i detalj, med en finish utöver det vanliga, erbjuder även en stor inglasad balkong i söderläge.

Vi möter en genomgående totalrenoverad tvåa, med bästa placering i huset, som ger fri utsikt mot både söder och norr. Våningen som har renoverats i detalj, med en finish utöver det vanliga, erbjuder även en stor inglasad balkong i söderläge. Här finns ett stort kök med matplats och ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, varifrån vi når den inglasade balkongen. Sovrummet som är väl tilltaget har fönster mot norr. Ett extra plus är det ombyggda och helkaklade badrummet som även erbjuder en tvättavdelning. Lägenheten är belägen på andra våningen i stabila och välskötta HSB Brf. Sälgen. En lägenhet för den som söker en bostad med det där lilla extra. Välkommen till visning!

2 rum 56 m2 3 476 kr/mån 1 595 000 kr
RESERVERAD! - DJUPADAL/LIMHAMN
Högsåkerringen 87

BR-parhus i 1,5-plan i Djupadal

BR-parhus i 1,5-plan i Djupadal

I ständigt populära Djupadal, med närhet till skolor och förskolor, möter vi detta parhus om 1,5 plan, beläget med inhägnad tomt och stenlagd uteplats och trädgård i väster. Här finns en bottenvåning med generösa ytor i form av stort vardagsrum och kök med matplats. Till detta privat ovanvåning med tre sovrum. Huset erbjuder även två badrum varav det ena renoverades 2008. Till huset hör ett kallförråd samt en carport och biluppställningsplats för två bilar. Välkomna!

4 rum 114 m2 4 876 kr/mån 2 950 000 kr
GRÖNDAL / SÖDERTORP
Ingenjörsgatan 16

Välplanerad 1,5:a med inglasad balkong

En halvtrappa upp ligger denna välplanerade 1,5:a med inglasad balkong i öster, goda förvaringsmöjligheter och plats för sovavdelning intill köket samt vardags rum med plats för matbord.

På lugnt läge och med hiss från markplan möter vi en halvtrappa upp denna välplanerade 1,5:a med inglasad balkong i öster. Här finns en sovavdelning intill köket samt vardagsrum med plats för matbord för 4-6 personer. Lägenheten är belägen i välskötta Brf. Malmöhus nr. 18, varifrån man har närhet till både köpcentra och grönområde.

2 rum 44 m2 2 343 kr/mån 850 000 kr
LIMHAMN / ANNETORP
Söderåsgatan 177

Bostadsrättsradhus med två uteplatser och utsikt mot Limhamns villakvarter.

Bostadsrättsradhus med villakänsla i lugnt och barnvänligt område. Här möter vi två uteplatser varav en är stenlagd och en med trädäck, två rymliga badrum, garage samt utsikt mot Limhamns villakvarter. I området finns lekplatser, grönytor och närhet till både förskolor, skolor o Limh

Två plans bostadsrättsradhus med villakänsla i lugnt och barnvänligt område. Detta lättskötta radhus erbjuder bl.a. vardagsrum med utgång till den stenlagda uteplatsen i söderläge och kök med utgång till en uteplats med trädäck som erbjuder tidig morgonsol och sen eftermiddags- och kvällssol varifrån vi har utsikt mot Limhamns villakvarter. Här finns även två rymliga badrum och garageplats i separat garagelänga. I området finns lekplatser och grönytor samt närhet till både förskolor, skolor och Limhamn centrum.

4 rum 105 m2 6 160 kr/mån 2 550 000 kr
DJUPADAL / LIMHAMN
Bågängsvägen 31B

Enplans kedjehus med atriumgård i Djupadal

På attraktiva och populära Djupadal, med närhet till skolor och grönområden, ligger detta praktiska enplanshus på en lugn återvändsgata.Vi möter ett totalrenoverat hus med lättskött tvådelad trädgård som vetter mot öster resp. väster.

På attraktiva och populära Djupadal, med närhet till skolor och grönområden, ligger detta praktiska enplanshus på en lugn återvändsgata. Vi möter ett totalrenoverat hus med lättskött tvådelad trädgård som vetter mot öster resp. väster. Huset erbjuder tre sovrum och två badrum samt vardagsrum och kök, med modern öppen planlösning, varifrån man når uteplatsen och trädgården, som vetter mot söder och väster. Här finns även ett vidbyggt garage och förråd. Friköpt tomt!

4 rum 129 m2 21 m2 433 m2 4 695 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Norra Hyllievägen 117

Friliggande 1,5 plans-villa på Djupadal!

Friliggande 1,5 plans-villa på Djupadal!

På friköpt hörntomt, ett stenkast från Djupadalsskolan, möter vi detta rymliga 1,5-planshus med plats för den stora familjen. Det är ett väldisponerat hus med fantastiska sociala ytor, ett rymligt kök, två badrum (varav ett nyrenoverat 2018) samt f.n. hela fem sovrum. Den lättskötta och stenlagda uteplatsen på baksidan av huset ligger i soligt söderläge och erbjuder goda ytor med möjlighet till att skapa flera "rum". Utöver detta finns även fristående garagebyggnad och förråd.

8 rum 180 m2 626 m2 4 850 000 kr
RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Roslins väg 14c

Genomgående tvåa på andra våningen med balkong i västerläge

På andra våningen möter vi denna genomgående tidstypiska 50-tals lägenhet. Lägenheten som är i behov av renovering erbjuder många bevarade och eftertraktade detaljer för tiden, såsom entré med kalkstensgolv samt både vardagsrum och sovrum med fiskbensparkett. Här finns även fina gabondörrar med bakelithandtag samt djupa fönsterkarmar av kalksten. Vi möter ett stort vardagsrum med plats för två möblemang samt utgång till balkong som vetter mot väster.

2 rum 65 m2 3 549 kr/mån 1 795 000 kr
FÅGELBACKEN / HÄSTHAGEN
Eriksrogatan 5

Sekelskifte - ljus och genomgående tvåa på fjärde våningen

På fjärde våningen möter vi denna genomgående och ljusa tvåa. Det är en våning som de senaste åren har totalrenoverats och erbjuder idag bl.a. ljusa släta väggar och vitpigmenterat plankgolv samt helkaklat badrum och nybyggt kök. Här finns även bevarade tidstypiska detaljer från tidigt 1900-tal, så som djupa fönsterbräden och välvda tak med stuckaturer.

2 rum 58 m2 3 654 kr/mån 1 795 000 kr
SÅLD! - HYLLIE
Vanåsgatan 97

Välplanerat stenhus i 3 plan med tomt i söder!

Välplanerat stenhus i 3 plan med tomt i söder!

På en lugn gata möter vi detta välplanerade radhus i sann funkisanda från 1958, smyckat med tidstypiska originaldetaljer såsom fiskbensparkett och fönsterbänkar i sten. Här erbjuds en bottenvåning med bl.a. vardagsrum som har plats för både matplats soffgrupp, ett varsamt renoverat kök samt uterum i söderläge. En trappa upp ryms 3 sovrum samt helkaklat badrum och balkong mot trädgården. Den inredda källaren har man disponerat väl med bl.a. groventré, allrum/gästrum och gästtoalett samt tvättstuga. Detta gör att huset erbjuder en upplevd BOA på ca. 114 kvm. Till huset har man anlagt en utemiljö med trädäck och en lättskött trädgård med bl.a. fruktträd och flera bärbuskar.

4 rum 90 m2 75 m2 296 m2 3 795 000 kr
VÄSTRA HAMNEN
Flaggskeppsgatan 8

Tvåa med rymlig balkong och fri utsikt över Varvsparken!

Tvåa med rymlig balkong i söderläge och fri utsikt över Varvsparken!

Ett stenkast från Öresund finner vi i Brf. Sjöbjörnen denna välplanerade tvåa med stor balkong och fri utsikt över Varvsparken. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, ett sovrum med plats för dubbelsäng samt ett rymligt badrum med duschhörna bakom glasblock och tvättavdelning. I Västra Hamnen finns matbutiker, restauranger, caféer och en ständig närhet till havet samt centrala Malmö!

2 rum 56 m2 3 357 kr/mån 2 450 000 kr
RESERVERAD! - SIBBARP/LIMHAMN
Kalkbrottsgatan 99A

Nybyggt stenhus i två plan på Sibbarp!

Nybyggt stenhus i två plan på Sibbarp!

2016 stod detta stenhus i "nyfunkisanda" klart för inflyttning. Huset erbjuder stilrena tillval i nordisk design, där ljuset strålar in ifrån golv till takfönster. Då det är en öppen planlösning på bottenvåningen så kan man njuta av den centralt placerade kaminen både ifrån vardagsrummet och köket. Här möter vi dessutom extra komfort i form av vattenburen golvvärme. Detta gedigna stenhus med låga driftskostnader har optimalt utnyttjade ytor med en social bottenvåning och en mer privat ovanvåning med bl.a. allrum, tre sovrum och rymligt badrum. Med endast några minuters promenad så når vi Sibbarps bryggor och småbåtshamn samt åt andra hållet Limhamns centrum.

6 rum 125 m2 316 m2 5 850 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / DJUPADAL
Sunnanväg 30

Gediget 1,5-planshus med inbjudande trädgård!

Gediget stenhus, ett 30-tals hus i 1,5 plan med källare och inbjudande trädgård!

På trevliga Limhamn har vi glädjen att presentera detta gedigna stenhus, ett 30-tals hus i 1,5 plan med källare. Här möter man tidstypiska attribut såsom stuckaturer i taket, fönsterkarmar i sten och lamellparkettgolv. Huset erbjuder en bottenvåning med vardagsrum och matrum i fil, ett rejält kök samt gästtoalett. En trappa upp finner vi tre rymliga sovrum, varav ett med egen balkong, samt badrum. På den friköpta tomten har man anlagt en enastående utemiljö med trädäck, utomhuskök, uterum och bubbelbad. Limhamn erbjuder välrenommerade skolor, ett centrum med restauranger och butiker samt en närmiljö med både hav och natur!

5 rum 145 m2 95 m2 800 m2 5 150 000 kr
SÅLD! - ROSENVÅNG
Vanåsgatan 23

Rymligt radhus i två plan med källare och härlig söderträdgård

Rymligt radhus med källare och härlig söderträdgård

I hjärtat av grönskande Rosenvång möter vi detta rymliga och välplanerade radhus med tidstypiska detaljer från 40-talet, såsom fiskbensparkett och fönsterkarmar i sten. Huset erbjuder idag en bottenvåning med en rejäl entré, badrum med dusch, kök med matplats samt vardagsrum och matrum i fil . Ovanvåningen erbjuder en möblerbar hall med tre sovrum samt allrum och badrum. Källarvåningen erbjuder idag tvättstuga, hobbyrum/studio, skafferi och förråd. Det är en friköpt tomt med trädgård i söderläge som bl.a. erbjuder bärbuskar och fruktträd samt en stenlagd uteplats. Garage finns i källarvåning. Ett praktiskt hus för den stora familjen, välkomna till visning!

7 rum 160 m2 80 m2 340 m2 5 450 000 kr
FÅGELBACKEN / KRONPRINSEN / HÄSTHAGEN
Törnskärsgatan 3c

Hörnlägenhet med hiss från markplan!

30-tals lägenhet, en ombyggd hörnlägenhet med bevarade detaljer för tiden.

Med hiss från markplan, på tredje våningen möter vi denna ombyggda hörnlägenhet, en 30-tals våning med bevarade detaljer för tiden. Idag ligger kök i öppen planlösning med det stora matrummet som har fönster i både öster och söder, varifrån vi når balkongen som vetter mot söder. Från vardagsrummet som ligger öppet mot matrummet, så når man sovrummet. Lägenheten erbjuder bl.a. fönsterbräden i kalksten, blyinfattade fönster samt välskött fiskbensparkett. Det är en unik bostad som måste upplevas. Den välskötta föreningen HSB Brf. Väbeln erbjuder takterrass för sina medlemmar.

3 rum 81 m2 4 976 kr/mån 2 450 000 kr
SÅLD! - HOFTERUP
Timotejvägen 33

1,5-plans villa på grönskande skogstomt!

På lugn återv.gata ligger denna 1,5 plansvilla på lummig tomt. Här erbjuds bl.a. V-rum, kök, 4 sovrum samt uterum i S. Huset är i behov av renovering.

På ett lugnt läge i Hofterup finner vi på en återvändsgata denna välplanerade och rymliga villa på en grönskande skogstomt om hela 1827 kvm. Huset erbjuder i dagsläget bl.a. vardagsrum och matrum i fil, kök med goda arbetsytor, uterum i söderläge samt fyra sovrum. På bottenvåningen finns både badrum och GWC och på ovanvåningen duschhörna. Ett hus med stor potential men i behov av renovering.

7 rum 218 m2 1 827 m2 2 895 000 kr
LIMHAMN
Knutstorpsgatan 12

Radhus med garage & insynsskyddad atriumgård i V-läge!

Detta totalrenoverade och mycket väldisponerade 60-tals radhus har unik arkitektur, signerat Sten Samuelson & Fritz Jaenecke. Vi möter bl.a. pool, braskamin och garage.

Detta totalrenoverade och mycket väldisponerade 60-tals radhus har unik arkitektur, signerat Sten Samuelson & Fritz Jaenecke. Här erbjuds en mycket tilltalande planlösning med bl.a. 3-4 sovrum och stora sällskapsytor i nivåskillnad. I vardagsrummet finns panoramafönster samt en braskamin. Från sällskapsrummen har man utgång till trädgården och uteplatsen som vetter i väster. Här finns både g-wc och badrum. Den påkostade utemiljön med poolområde erbjuder även flera "rum", en miljö utöver det vanliga. Garage finns! Arkitektbyrån Samuelson & Jaenecke, som har ritat huset är bl.a. kända för att har ritat både Malmö Stadion och Ullevi. Kännetecknande för Samuelsons byggnader är av betong och stenmaterial som byggmaterial, vilket också används i denna byggnad.

7 rum 176 m2 35 m2 672 m2 6 995 000 kr
LIMHAMN
Rabygatan 53

Idylliskt 1,5-planshus, på hörntomt i Gamla Limhamn

Idylliskt och funktionellt hus i 1,5 plan med bl.a. V-rum, matrum, kök & två badrum. Fyra sovrum och allrum som kan byggas om till fler sovrum.

På Limhamn ligger denna inhägnade, lättskötta och lummiga hörntomt. Här möter vi ett idylliskt och funktionellt 1,5-planshus med uteplats i soligt västerläge. Det är ett väldisponerat hus med goda sociala ytor, två badrum samt fn. fyra sovrum, med möjlighet att skapa ytterligare sovrum för den som önskar. Utöver bostadshuset finns en fristående garagebyggnad med förråd. Fastigheten är centralt belägen med gångavstånd till Limhamns centrum som erbjuder allt från caféer, klädaffärer till matbutiker. Härifrån har man även nära till både hamn och strand. Välrenommerade skolor och förskolor finns det flera av i närområdet.

7 rum 180 m2 480 m2 5 995 000 kr
SÅLD - VÄSTRA HAMNEN
Fregattgatan 3

Trivsam trea med öppen planlösning och balkong mot innergård!

På ett av Västra Hamnens absolut bästa lägen finner man i välskött förening denna trivsamma trea. Lägenheten erbjuder härliga sociala ytor i form av öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt en rymlig balkong i söderläge mot föreningens lugna innergård. Till detta finns två väl tilltagna sovrum med sundsutsikt, badrum med duschhörna och tvättavdelning samt gott om förvaringsmöjligheter. Välkomna till visning!

3 rum 79 m2 4 771 kr/mån 2 995 000 kr
SÅLD! - HYLLIEBY / DJUPADAL
Förridargatan 18

Enplans kedjehus med atriumgård i Hyllieby!

Praktiskt, lättskött enplanshus för den stora familjen. Belägen på en lugn återvändsgata.

I hjärtat av barnvänliga Hyllieby finner vi detta praktiska enplans kedjehus, med friköpt tomt, på en lugn återvändsgata. Huset byggdes till år 2016 och genererar hela sex möjliga sovrum och ett rymligt vardagsrum med plats för flera möblemang. Till detta finns även renoverat kök i stilren design med matrum i öppen planlösning, helkaklat badrum och gäst-wc med golvvärme och duschhörna. Välbevarade originaldetaljer såsom stengolv, glasinfattad dörr och parkettgolv av ek. Exteriört möter vi en generös atriumgård med trädäck som bjuder in till soliga dagar och framsida med planteringar och cykelförråd.

8 rum 179 m2 19 m2 330 m2 4 995 000 kr
SÅLD! - ERIKSLUST / MELLANHEDEN
Erikslustvägen 42 G

Välrenoverad och genomgående trea på trivsamt läge!

Genomg. trea med balkong och rymligt V-rum. Renoverat kök & badrum samt två rymliga sovrum. Bra läge med närhet till hav & city.

I populära och anrika Stjärnhusen finnes denna renoverade trea med möblerbar balkong i sydost. Lägenheten innefattar ett vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp, stilrent kök med matplats, helkaklat badrum med duschhörna och två rejäla sovrum. Utöver detta finns även mervärden som tvättmaskin och gott om förvaringsutrymmen. Trivsamt läge med närhet till både hav och city.

3 rum 66 m2 3 401 kr/mån 1 875 000 kr
SÅLD! - ROSENVÅNG
Krapperupsgatan 25

Marklägenhet med två uteplatser om total ca. 30 kvm

Modern och praktisk marklägenhet i stilrena tillval med Vanåsparken som granne och cykelavstånd till Limhamns centrum.

Denna moderna marklägenhet erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök, varifrån man har utgång till de båda uteplatserna om totalt ca. 30 kvm. Här finns även två stora sovrum med gott om plats för förvaring samt badrum med tvättmaskin. Vi möter flytande ekparkett, vita släta väggar samt integrerade spotlights. Det är en mycket ljus lägenhet, belägen på en hörna som erbjuder fri utsikt över Vanåsparken. En parkeringsplats tillhör och ingår i månadsavgiften.

3 rum 89 m2 5 516 kr/mån 2 495 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Kåseholmsgatan 1

Kedjehus på friköpt hörntomt i sydväst!

Renoverat stenhus i 2 plan m. trädgård i söder, beläget på friköpt hörntomt i populära Djupadal.

Nära grönområde och Djupadalskolan möter vi detta renoverade stenhus med inhägnad trädgård och uteplats i söderläge. Bottenvåningen som blev renoverad och ombyggd 2011 erbjuder idag bl.a. ett vitt kök, som ligger i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Från den öppna planlösningen har man utgång till uterummet och trädgården mot söder. Här finns även tre sovrum, både badrum och g-wc samt vidbyggt garage. Fastighet med friköpt hörntomt!

5 rum 114 m2 17 m2 451 m2 4 450 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Viarpsgatan 10

Arkitektritad enplansvilla med inredd källare en halv trappa ner samt ett fristående garage

Arkitektritad 1-pl. villa m. inredd källare & stenlagd trädgård. Huset har generösa ytor & hela 5 sovrum.

Denna arkitektritade villa, med inredd källare en halv trappa ner, erbjuder en upplevd BOA på ca. 249 kvm med bl.a. fem sovrum. För den som önskar kan man lätt skapa ytterligare sovrum och ändå behålla väl tilltagna, öppna ytor för socialt umgänge. Byggnaden omsluts av en lättskött stenlagd trädgård med flera uteplatser som vetter mot söder och väster Här finns även ett garage samt biluppställningsplats för minst fyra bilar. Den är belägen med grönområde som närmsta granne i norr samt endast 400 meter till Djupadalsskolan. Det är en fastighet som erbjuder lösningar för den egna företagaren, tonårsfamiljen eller kanske som generationsboende.

9 rum 174 m2 118 m2 585 m2 5 950 000 kr
SÅLD! - DJUPADAL / LIMHAMN
Broddagatan 44

Enplans villa på inhägnad, lättskött och friköpt tomt.

Renoverad villa med kök, matplats o V-rum i öppen planlösning med utg. till altan i S. 3-4 sovrum samt bad & Gwc. Garage o förråd! Friköpt tomt!

Denna renoverade, trivsamma villa erbjuder kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning varifrån man har utgång till altan som vetter mot söder. Huset har både badrum och wc samt 3-4 sovrum. Fastigheten ligger i angränsning till Broddaparken samt med endast ett par minuters promenad till närmsta skola, Djupadalsskolan. Vidbyggt garage och separat förråd. Friköpt tomt!

5 rum 122 m2 486 m2 4 595 000 kr
SÅLD! - TYGELSJÖ
Sommarlustvägen 3b

Poolvilla - ombyggd och totalrenoverad 2008/09

I Tygelsjö finns denna villa m. poolområde. Här erbjuds bottenvån. m. öppen planlösning mellan V-rum & kök, badrum m. bastu & garage. Till detta ovanvån. m. 4 sovrum samt 2 badrum.

I familjära och trevliga Tygelsjö, med närhet till både skolor och natur, ligger detta gedigna tvåplanshus med vackert anlagd trädgård och poolområde. Villan erbjuder en bottenvåning med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum med bastu, tvättstuga och ett garage för två bilar. En trappa upp kompletteras detta med huvudsovrum med eget badrum, ytterligare tre sovrum samt badrum med badkar. Här njuter man även av öppen spis och uteplatser i både öster och väster som följer solen. Vidbyggt inrett och uppvärmt garage med plats för två bilar.

6 rum 200 m2 87 m2 735 m2 5 495 000 kr
SÅLD! - BELLEVUE / VÄSTERVÅNG
Beleshögsvägen 26

Gedigen 30-tals villa med uppvuxen trädgårdstomt

Mitt i Bellevue möter vi denna 30-tals villa med tidstypiska detaljer. Detta gedigna stenhus omges av en uppvuxen tomt med bl.a. fruktträd. Här finns även ett lusthus och ett fristående garage.

Mitt i Bellevue möter vi denna 30-tals villa med tidstypiska detaljer, såsom fiskbensparkett och fönsterkarmar i sten. Huset erbjuder idag en bottenvåning med en rejäl entré, wc, kök med matplats samt vardagsrum och matrum med burspråk, som delas av med ett skjutdörrsparti. Ovanvåningen har en möblerbar hall samt badrum och tre sovrum varav ett har utgång till balkong. Källarvåningen erbjuder idag tvättstuga, matkällare och en avdelning för snickarbänk samt två separata rum. Detta gedigna stenhus omges av en uppvuxen tomt med bl.a. fruktträd. Här finns även ett lusthus och ett fristående garage.

5 rum 122 m2 64 m2 802 m2 5 350 000 kr
SÅLD - LIMHAMN
Övägen 6b

Rymlig trea med balkong i söder och Öresundsutsikt!

Med fantastisk utsikt över Öresund ligger denna 3:a med balkong i S. Lgh som är gmg & har öppen planlösning. Badrum med tvättavd. Hiss från markplan och p-plats i garage.

På första parkett, med enastående utsikt över Limhamns fiskehoddor och Öresund, finner vi denna rymliga 3:a med balkong i söderläge på fjärde våningen. Lägenheten som är genomgående erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum samt allrum. Till detta erbjuds ett separat sovrum och ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Stilrena tillval och exklusiva materialval höjer bostaden en extra dimension. Brf. Dragörkajen är en välskött och trevlig bostadsrättsförening med en härlig innergård varifrån man har direkt access ner till Dragörkajen som inom mycket kort kommer att erbjuda en exklusiv kajpromenad. Byggnaden har hiss från markplan och garage finns.

3 rum 78 m2 4 372 kr/mån 2 975 000 kr
SÅLD! - LIMHAMN / SIBBARP
Runebergsgatan 20

Friliggande stenhus på hörnfastighet!

På havsnära läge finner vi denna friliggande villa från 1961 med bevarade detaljer för tiden. Fastigheten är belägen på en hörna i sydväst.

På ett av Sibbarps bästa lägen, med badrocksavstånd till badbryggorna, finner vi på lummig hörntomt i sydväst detta friliggande stenhus från 1961. Huset erbjuder bottenvåning med härlig rymd där vi möter vardagsrum i vinkel som smyckas av en öppen spis samt kök med stor matplats. Till detta finns bl.a. arbetsrum och hobbyrum och tvättstuga. Ovanvåning med fyra sovrum, halvkaklat badrum och en balkong. Huset pryds av bevarade tidstypiska detaljer som bl.a. infästningar av koppar, fönsterbräden i polerad marmor, originalparkett av ek, stengolv av Gotlandskalksten, blyinfattade fönster samt trappa med smidesräcke. Tre stenlagda uteplatser och biluppställningsplats för två bilar. En tilltalande och trivsam villa för den stora familjen med närhet till skolor, dagis och friluftsliv.

6 rum 173 m2 4 m2 666 m2 5 950 000 kr
SÅLD! KLAGSHAMN
Karl rohls väg 13

Välskött 1,5 plans villa med fantastisk havsutsikt!

På frontläge ligger denna villa i 1,5 plan med utsikt över Öresund. Rymligt V-rum och matplats, samt två helkaklade badrum och 4 sovrum. Trädgård & uterum i V-läge.

På absolut frontläge ligger denna välplanerade 1,5-plansvilla med magnifik utsikt över strandängarna och Öresund. Huset erbjuder en bottenvåning med rymligt vardagsrum och matplats, två väl tilltagna sovrum samt kök och helkaklat badrum. Ovanvåning med två befintliga sovrum samt allrum, som kan delas av till ytterligare sovrum, med öppen och fri utsikt över Öresund. Här finns även ett helkaklat badrum. Unikt läge med vidbyggt uterum och trädgård i väster som måste upplevas på plats. Friliggande garage med förråd samt biluppställningsplats för två bilar.

6 rum 150 m2 15 m2 832 m2 4 250 000 kr
SÅLD! - RIBERSBORG / SLOTTSSTADEN
Regementsgatan 29b

I stabila HSB Brf. Vadsbo möter vi denna renoverade trea med låg avgift och balkong i söder!

I välrenommerade och starka HSB Brf. Vadsbo med låga avgifter möter vi en ombyggd, totalrenoverad trea, en hörnlägenhet på andra våningen.

Vi möter en ombyggd och totalrenoverad hörnlägenhet på andra våningen. Belägen i välrenommerade och starka HSB Brf. Vadsbo med låga avgifter, grillsalong på gården och gästlägenhet. Med hiss i huset kommer vi upp i lägenheten och möter ljuset som flödar in från fönster i söder och väster. Här finns balkong i söderläge, totalrenoverat kök och badrum från 2007 samt fina trägolv och vita släta väggar. Denna lägenhet, som från början var en traditionell trea, har byggts om och erbjuder idag ett stort kök med goda arbetsytor som ligger öppet mot det generösa matrummet. Närhet till både Ribersborgsstranden, parker och city samt gott om utbud av caféer och restauranger.

3 rum 63 m2 3 080 kr/mån 1 995 000 kr
SÅLD! - ERIKSLUST / MELLANHEDEN
Köpenhamnsvägen 40C

Totalrenoverad gavellägenhet på fjärde våningen!

Totalrenoverad femma på hörna med hiss från markplan!

I välskötta Brf. Pukan, som är beläget i populära Mellanhedens skolområde, finner vi på fjärde våningen denna renoverade och stilrena gavellägenhet. Vi möter ett högklassigt kök från SieMatic, ombyggt och totalrenoverat badrum samt stora sociala ytor. Ljuset flödar in ifrån fönster som vetter mot både öster, väster och söder. Härifrån har man fin utsikt både över innergården i väster och låghusen i sydost. Lägenheten erbjuder tre sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt ett stort kök som ligger i öppen planlösning med matrummet och vardagsrummet, varifrån man har utgång till balkongen som vetter mot söder. Vi möter genomgående fina trägolv och ljusa väggar. Till lägenheten hör även två förråd. Lugnt beläget med närhet till både hav och city!

5 rum 114 m2 5 083 kr/mån 3 250 000 kr
SÅLD! - HÖLLVIKEN
Sjötorpsvägen 4

Gediget enplanshus med trädgård i väster!

Välplanerat enplanshus med 4 sovrum samt öppen planlösning mellan kök, matrum o v-rum. Insynsskyddad, inhägnad trädgård med pool o trädäck i V-läge.

I trevliga och naturnära Höllviken finner vi detta gedigna och välplanerade enplanshus med trädgård i soligt västerläge. Huset erbjuder en öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum smyckat med detaljer som öppen spis och fönster i burspråk. Här finns även fyra sovrum, helkaklat badrum och gästtoalett samt tvättstuga och gott om förvaringsutrymmen. Exteriört erbjuds en vackert anlagd och inhägnad trädgård med pool, bastu, damm och ett väl tilltaget trädäck. Carport med plats för en bil samt ytterligare stenlagd biluppställningsplats för tre bilar. Kämpinge stranden når man med en kort promenad om endast ca. 5-10 minuter.

6 rum 161 m2 12 m2 1 409 m2 5 750 000 kr
SÅLD! - GAMLA LIMHAMN / LIMHAMN
Högerudsgatan 24c

Totalrenoverat 3-plans gathus med stora ljusa ytor och designad inhängnad trädgård samt garage!

Totalrenoverat gathus, med bl.a. kök, matplats, V-rum o 3 sovrum, ett stort allrum som kan byggas om till fler sovrum samt badrum med bastu g-wc.

Vi möter ett totalrenoverat, ljust och luftigt, 3-plans gathus, ett radhus på lugnt läge i gamla Limhamn. Huset erbjuder idag en bottenvåning med kök, matplats, vardagsrum samt gästtoalett, och tvättstuga. På andra våningen finns tre sovrum, ett generöst badrum med bastu, två klädkammare samt balkong i västerläge. Tredje våningen består idag av en stor studio/allrum och ett rejält förråd. Trädgården, designad av Ting ute & inne, ligger skyddad och inhägnad i nivåskillnad och erbjuder två uteplatser. En med morgonsol och en under tak i sydvästläge. Garage och biluppställningsplats nås från gården mellan Högerudsgatan och Getgatan och ligger i direkt anslutning till trädgården. Detta fantastiskt väldisponerande hus passar för den som vill ha stora sovrum och generösa sociala ytor såväl till den större familjen med behov av flera rum, då möjligheten att skapa upp till 7 sovrum finns.

6 rum 210 m2 244 m2 5 490 000 kr