Denna sidan använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.
 

Blågransvägen 25

BEDDINGESTRAND / Beddingestrand

Sommardröm

Med stor omsorg om att hitta rätt läge, så valde dagens ägare till slut att köpa just denna fastighet för att kunna bygga sin "sommardröm". Med endast 550 m till stranden ligger fastigheten i slutet av Blågransvägen, där vyn mot norr är öppet landskap med vidsträckta vyer. Utsikten mot söder följer vägen som når ner till stranden. Dagens ägare har anlitat och bekostat mem arkitekter AB, för att ta fram optimala ritningar som kommande köpare får överta. Man har även ansökt och fått beviljat bygglov baserat på dessa handlingar. Anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp är betald. Nu låter ägaren kommande köpare ta vid för att förverkliga sin dröm. Välkomna att kontakta oss för vidare information!

Pris: 1 150 000 kr

Tomtarea: 810 m2

Grunddata

 • Område
  BEDDINGESTRAND
 • Gatuadress
  Blågransvägen 25
 • Ort
  Beddingestrand
 • Pris
  1 150 000 SEK Högstbjudande

Närområde

 • Områdesbeskrivning
  Utmed kusten, ca 1,5 mil öster om centrala Trelleborg, ligger Beddingestrand.

  Utmed kusten ligger Beddingestrand, med direkt koppling till havet. Orten har drygt 1200 invånare. Bebyggelsen i Beddingestrand utgörs av småhus från 1700-tal till 2000-tal. I orten finns förskola, livsmedelsbutik och verksamheter som är relaterade till turismen. Orten har tydliga gröna inslag och ligger nära flera områden med höga naturvärden. Beddingestrand kan nås med kollektivtrafik i form av buss.

  Beddingestrand utgör en del av Söderslätt och ligger strax öster om Smygehamn. Den gamla fiskebyn har blivit tätort genom att allt fler fritidshus längs kusten har gjorts om till permanentboende. Här finns gamla fiskehus ända från 1874. Efter 1940-talet började området att styckas upp till fritidstomter, de äldre sommarbostäderna är mycket charmiga och många är unika i sitt slag. Idag består området av blandad året runt- och sommarstugebebyggelse.

  Beddingestrand med omnejd har ett rikt föreningsliv, med bland annat följande föreningar: Beddinge Golfklubb, Beddingestrands Tennisklubb, Lilla Beddinge BK, Lilla Beddinge Byalag, Stora Beddinge Byalag, Tusen Myror och Beddinge strandskyddsförening.

  Service i närområdet:
  Matöppet i Beddingestrand
  Beddinge Restaurang & Pizzeria
  Beddinge restaurang "2 Sandbank"
  Beddinge GK - Sveriges sydligaste golfbana
  Seglarskola i Gislövs Hamn
  Skateholms camping som även erbjuder minigolf
  Vackra TIng Beddingestrand - inredning
  Strandblomman - blommor
  Böste grönsaker
  Munkahill Handelsträdgård
  Lilla Beddinge kyrka

Kostnader

 • Summa driftskostnader
  175 SEK/år

Ansvarig fastighetsmäklare

Jennie Hallonqvist

Telefonnr: +46704-013180

jennie.hallonqvist@hallonqvist.se

Biträdande fastighetsmäklare

Claudia Carlin Hagel

Telefonnr: +46704-401 755

claudia.carlinhagel@hallonqvist.se

Pris

1 150 000 kr
eller högstbjudande